מה עוד אתם אוהבים

aviGODFATHER

New member
מה עוד אתם אוהבים../images/Emo35.gif

היה לי משעמם אז חשבתי למה לא לפתוח שרשור וכ"א ירשום את הזמרים והלהקות האחרים שהוא שומע מלבד קולדפליי. למי שיש ווינאמפ ויודע איך לעשות תצרפו פלייליסט... [מי שלא יודע איך עושים את זה שישלח לי במסר ואני אסביר לו]
(כל השירים שיש לי על המחשב)

aviGODFATHER

New member
אני ../images/Emo26.gif

אני כ"כ מפגר ושכחתי לרשום את מה אני אוהב. להקות: דפש מוד אלפאוויל א-הא (ועוד כמה אבל אלה הכי הרבה אחרי קולדפליי) זמרים: מייקל ג'קסון (הוא זכאי
) אוליבר צ'יטם (אין מצב שאתם מכירים) אמינם 50 CENT ושוב צירפתי את כל השירים שיש לי על המחשב (HTML). ▲

omrimayo

New member
זהו? :}

יש לי 3800 שירים... וכן, את כולם אני שומע... פלייליסט קבוע ב-RANDOM. מה עוד אני שומע? אממ המון... קשה לי להצביע, סורי.

Ana1 9

New member
שלי

Linkin Park Coldplay maroon5 Queen black eyed peas K'S CHOISE ANOUK REM Keane Alicia Keys Radiohead Sting Roxxete Robbin Williams ו..זהו...נראה לי..

נמ...../images/Emo13.gif../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

להקות מחו"ל... גאנז נ רוזס נירוונה מיוז קווין גרין דיי פו פייטרס הביטלס פינק פלויד סקורפיונס וגם יוצרים ישראלים אני שומעת
בעיקר אביב גפן, עברי לידר, אפרת גוש, מוניקה סקס וחברים

Moor 87

New member
אני אני אני אני

OASIS RED HOT CHILLI PEPPERS GOO GOO DOLLS GREEN DAY INTERPOL GUNS N ROSES NIRVANA

מממ

אחרי קולדפליי אני אוהבת אואזיס three doors down the calling guns n roses goo goo dolls led zeppelin maroon 5

סליידר

New member
בזמן האחרון:

מטרופולין מיקה קרני דניאל סלומון בתי אפרת גוש והרבה הרבה קולדפליי..

אני -

בעיקר: רדיוהד טראוויס דפש מוד אביתר בנאי עברי לידר - את אלה אני הכי חורשת בתקופות האחרונות [רדיוהד פחות אבל עדיין]. חוץ מהם אני אוהבת עוד הרבה רוק, קצת אלקטרוני, ועוד ישראלי. מעט מטאל גם. :)

אצלי זה...

פינק פלויד הכי הרבה... ביטלס.. לד זפלין.. REM.. רולינג סטונס... ואן מוריסון.. יו 2.. רד הוט צ`ילי פפרז...דורז...ניק דרייק...שלמה ארצי... בוב מארלי... פוליס וסטינג... פיל קולינס... אקדחים ופרחים... בוב דילן... טראפיק...המי... סיד בארט... הקארפינתס.. סינאד אוקנור... ג`ימי הנדריקס... המכשפות... מוניקה סקס... מוסיקה אירית... ניל יאנג... קינקס... יארדיברדס... נטלי אימברוליה אהובתי... קרים... יס... קאמל... קינג קרימזון... אריק קלאפטון... רוקפור המצויינים... אבריל לאבין המתוקה... טראויס... גרין דיי....וקולדפליי כמובן... ומושיק עפיה לקינוח, זהו מספיק. לילה טוב

סליחה....

כתבתי את זה מהפלאפון וזה מכפיל ומשלש את עצמו לבד עם ההעלאה. בעיה ידועה. סליחה!

אצלי זה...

פינק פלויד הכי הרבה... ביטלס.. לד זפלין.. REM.. רולינג סטונס... ואן מוריסון.. יו 2.. רד הוט צ`ילי פפרז...דורז...ניק דרייק...שלמה ארצי... בוב מארלי... פוליס וסטינג... פיל קולינס... אקדחים ופרחים... בוב דילן... טראפיק...המי... סיד בארט... הקארפינתס.. סינאד אוקנור... ג`ימי הנדריקס... המכשפות... מוניקה סקס... מוסיקה אירית... ניל יאנג... קינקס... יארדיברדס... נטלי אימברוליה אהובתי... קרים... יס... קאמל... קינג קרימזון... אריק קלאפטון... רוקפור המצויינים... אבריל לאבין המתוקה... טראויס... גרין דיי....וקולדפליי כמובן... ומושיק עפיה לקינוח, זהו מספיק. לילה טוב

אצלי זה...

למעלה