beatels Blink 182 Depeche Mode good charlotte Green Day Guns & Roses Led Zeppelin Lifehouse maroon5 pink floyd red hot chilli pepers Simple Plan sugarcult useless_id ממ ועברית.. אביב גפן אינפקציה גלעד שגב דניאל סלומון מוניקה סקס עברי לידר שייגעצ
יווו כל כך הרבה נתחילה: Air Aimee Mann 10,000 Maniacs Antony And The Johnsons The Arcade Fire beck Björk The Cranberries Damien Rice Dave Matthews David Gray Elliott Smith Fiona Apple Jack Johnson Jeff Buckley Kashmir Keane Kings of Convenience Mazzy Star Lady & Bird Mojave 3 Neil Young Nick Drake ryan adams Radiohead Sinéad O'Connor The Smiths Sigur Ros Tom Waits Tori Amos travid coldplay יווווווווו יש עוד כך כך הרבההההההההההההה חלק מהרשימה של האייפוד
Green Day Creed Lacuna Coil Simple Plan My Chemical Romance Muse Ash Queens Of The Age Stone A Perfect Circle Foo Fihters Story Of The Year Sonata Arctica Nightwish HIM Feeder וזהו
חוץ מקולדפליי יש הממ [אלו מה שאני שומעת עכשיו (לא עכשיו עכשיו, נאוואדייז)]: ביטלס, יוני בלוך, משינה, מוניקה סקס הממ כמובן! לד זפלין ולא מעט ג'נסיס ופינק פלויד. והו! וקאמל! ואני מתחילה גם כל מיני דברים חדשים, אבל אני לא מחשיבה אותם כי אני לא *ממש* שומעת אותם וכמובן יש עוד להקות שאני שומעת קצת שירים מהם שגם הם לא נחשביםX:
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifאממ אני (וזה חלקי../images/Emo3.gif) ../images/Emo104.gifישראלי../images/Emo104.gif יוני בלוך אפרת גוש אריק איינשטיין שלום חנוך מוניקה סקס (+כל אחד מחברי הלהקה בסולו) איפה הילד ברי סחרוף רמי פורטיס (אבל פחות../images/Emo3.gif מכירה, גם אליו אני אגיע../images/Emo9.gif) איגי וקסמן ירמי קפלן החלונות הגבוהים הבילויים כוורת גידי גוב (הישנים יותר מהחדשים, הסיגריות קצת הרסו אותו../images/Emo4.gif) חמי רודנר ../images/Emo160.gifלועזי../images/Emo160.gif קולדפליי ביטלס קווין קין אואזיס R.E.M קרנבריז סוזן ווגה שרה מקלוקלן שריל קרואו קאונטינג קרואוז לייף האוס יו2 בריאן אדמס סטיינד קיי'ס צ'וייס לואי ארמסטרונג אלה פיצג'רלד שרה ווהן (קצת) זה די חלקי../images/Emo3.gif