מה עושה אותי גבר?

ליטל ו

New member
אתה מוזמן להתחיל שרשור,

ומי שירצו, יענו :) אם כי לא סוף העולם גם אם תתבלבל, לפחות מבחינתי (אבל היי, לי קל להגיד, אני מזנימה שיפנו אלי גם בזכר וגם בנקבה, וכל המעררבב משפטים הרי זה מצויין לשבח. אבל לא חובה :) ).

ליטל ו

New member
תן לזה זמן,

פעם זכויות נשים, למשל, נראו כמו משהו מופרך לגמרי, והיום אפילו אם המצב לא מושלם, חלה התקדמות נאה :) אפילו זכויות הומואים, רק בעשור האחרון, או בעשרים השנה האחרונות - שינוי מאד גדול בתפיסה.

אורי 0

New member
שוב, מי זו "החברה"?

יש מושג באנגלו אמריקאית, שכמו הרבה מושגים בשפה זו עשוי מחצץ של מינוח רשמי, אבל הוא לפעמים טוב לצרכי הבנה, וקוראים לו "אחרים משמעותיים", שזה פחות או יותר מה שאנחנו קוראים "משפחה" (אולי אני לא מדייק?). לאלמד את התפיסה הבסיסית של כל העולם זו עבודה קשה ומסובכת שעשויה מהמון פעולות של כל מיני פְּרָטוֹת, ובעיקר לוקחת זמן. דנה התחילה בזה, אחר כך טל איזק עם "ירוקות", ברנדון טינה שלא בטובתה, נורה גרינברג, אילנה ברגר, רוני אלמוג עם "בן לבין" המצויינת ועכשיו גם עדי רונן. וברובד אחר מַרְצֵי חוש"ן שיֵחַשפו אם ירצו. לאלמד את התפיסות של מי שמשמעותית בשבילך, את ההורים, המשפחה והחברים, זו עבודה אישית, היא לוקחת לפעמים המון זמן (אלא אם כן הגרלת בלוטו הורים מהסוג של איריס), ויש כאלה שמוותרים עליה במידה כזאת או אחרת. פה אתה לבדך מול המעט שאיתך בקשר. אבל אם הצלחת - אתה מרגיש את זה, וקל לך יותר מול כל ה"חברה", העולם ובעלו ואחיו הצולע.

boi2man

New member
חיבוק לך בחזרה

אם התכוונת אליי

קוקסינלית אמיתית

יבין אותך נשמה מי שמנימצע באותו מצב...היום יש מודעות יותר גדולה...ובבית חולים תל-השומר מטפלים בבעיה הזו..ואת לא משוגעת ...פשות אנשים לא מבינים..תפני ל דר"גילבוע...והיא מטפלת בשינוי מין בהצלחה ....

DarlingAdam

New member
כמו שכבר אמר כל העולם,

אתה גבר כי אתה מרגיש, חושב, ויודע שאתה גבר, וזה הכול. וכולנו פה מבינים את זה. ויום אחד גם החברה כולה תבין את זה, רק שזה ייקח קצת זמן.

matanbu

New member
only dead fishes

go with the flow.. :) ההיסטוריה מורכבת מאלפי אנשים ששינו משהו. מיליוני דעות, והשקפות, ושינוי בתפיסה. הוציאו להורג את האנשים שאמרו שהעולם הוא עגול ושאנחנו סובבים סביב השמש ולא ההפך. לנשים הראשונות שלבשו מכנסיים ודאי היה קשה "לעבור" ברחוב. ראשית המהפהכה אףפעם לא היתה קלה. והיא לא אמורה להיות. אני, בכל אופן, לא חי את החיים שלי בתקווה או שאיפה שאחרים יבינו אותם. הם החיים שלי. העולם מוזמן להתאים את עצמו.

הצנצנת

New member
../images/Emo19.gif fish, fish, fish ../images/Emo19.gif

one fish
lots of fish
(ככה, בבניין למדעי החיים באונ' ת"א, היה שלט צרוב על האקווריום שנים. Res sea fishes. לפני שנתיים הוא התחלף ועכשיו כבר כתוב סופסוף fish. מעניין מי תיקן אותם.)

matanbu

New member
טוב.. בסדר..

גם לא אומר שלום וגם מתקנת אותי. אין בעיה...

oh me

New member
כל כך מבינה אותך

אנחנו חיים בחברה שמוקיעה אנשים שהם קצת אחרים.

למעלה