מה עושה יום האהבה למי

יערית

New member
טראנס אהבה עם עצמך

ויכולה למנות לך איך עושים זאת,אבל באמת אין צורך להרגיש שסוף העולם כאן בגלל שאין בן זוג. כי אהבה תמיד נמצאת,היא באמת לא הולכת לאיבוד,או נעלמת לגמריי

האם באמת קיים אדם שאין ולו אהבה

אחת בחייו? לא נראה לי. אהבה מכילה בתוכה קשת רחבה ורבדים שונים. אהבה זוגית אינה תמצית ומהות החיים. ואני מניחה שלסוג אהבה כזה כוונו דברייך. לי אהבות רבות. השמש הזורחת זו אהבה מאוד מרטיטה, ליום טוב שעומד להתרחש, להכרות, לפעילות, להגשמה עצמית ועוד ועוד. אם זו לא אהבה אז מה זה כן עבורך?

satin

New member
אהבתי את התשובה הזו

ישנן אהבות רבות. לאהוב את עצמך, לאהוב את מה שאתה עושה, אהבה זכה של ילד.. זה לא סותר כמובן את הכמיהה למערכת זוגית שתכיל אהבה, אבל ישנן עוד הרבה אהבות אחרות שגורמות להתעלות הנפש.

תלתליפז

New member
יש סוגים שונים של אהבה

נכון. אבל בט"ו באב חוגגים רק סוג אחד של אהבה- אהבה מהסוג הרומנטי. וביום הזה, מי שאין בחייו את סוג האהבה הזה, מרגיש חוסר מסויים.

לא יודעת, זו הכללה לומר שלמי שאין

בחייו אהבה זוגית, כפי שמייחדים לט"ו באב, מרגיש בחוסר מסויים. לא הייתה לי אמפטיה כלפי היום הזה כשחייתי בזוגייה וכך זה גם היום. החוסרים עליהם את מדברת, יכולים להתבטא במהלך כל השנה ולאו דווקא ביום הזה. תלוי לאן לוקחים את החסר ואיך ממלאים אותו. לי באופן אישי אין חסך כזה. בשלב הלבד, נהנית ממנו, נבנית גדלה וצומחת. לכשאבין שהתעצמתי דיי על מנת "לתור" אחר האהבה אעשה זאת.

ליאל212

New member
אם באמת את מרגישה ככה ,אני פשוט

מעריצה אותך. אני חושבת שתחושת האהבה ותחושת המלא והפליאה גם מהדברים הקטנים ביותר בחיינו היא תמיד קיימת אבל ישנם תקופות אומנם קצרות ומעטות כמו לדוגמא היום-חג האהבה שאני לבד אז העצב משתלט עלי בלי שארצה זאת, אין לי שליטה על כך. אני מקווה ובטוחה שמחר -יום חדש- אשכח מהעצב שהשתלט עלי היום....והשמש תזרח והחיוך שוב יציף את פניי...

ספיישיל

New member
בד"כ-זה עושה עצוב..אך

אני עוד לא זוכרת (ואל תיתפסו אותי במילה-נשים הן סניליות) ערב ט"ו באב כמו השנה שאני לבד (עם הרבה חברים שהם לבד) שהיה לנו כ"כ שמח, מאושר ורווי חברים מהפורם. תודה לכל מי שהגיע אתמול לאסקייפ לחגוג את ט"ו באב בשיא האושר. אם לא יורדים סופ"ש הבא לטבריה, הצפונים באים לאסקייפ.

ניחניח

New member
בלי קשר ליום הפציפי בלוח השנה.....

אולי בפעם הראשונה בחיי אני חווה אהבה אמיתית

למעלה