מה 'עושה' לכם/ן את זה בבן/ת-זוג?

tzachy

New member
אני לא מאמין שענית...

להוציא ממך תשובה, זה רק אחרי 3 בקשות בכתב ו20 בע"פ...

אז פרטי (רק אם בא לך כמובן לשתף את הייקום (האינטרנטי)), מהו הגובה המינמלי עבורך (אני מניח שאם גובהך H, אז הגובה המועדף עליך הוא באזור ה-H*1.08).
שיניים מובן (קשה לאכול בלעדיהן...)
כתפיים (גם מובן. אני בעצמי לא צר, אבל אני לא מבין בגברים...)
חיות בעיניים?
זה משהו שעוד לא שמעתי... אולי התכוונת לחיוּת מלשון live...

אני חייב לציין (ברצינות יחסית, נטולת הומור) שלא תמיד הצלחתי להבין מדוע הרבה נשים מציינות הומור אצל גברים כדבר חשוב והרבה גברים גם משקיעים בזה... (כמעט כמו בחדר כושר...).

הסבר אפשרי לזה, הוא שזה אינדיקטור לאינטליגנציה (ויש בזה הרבה, כדי ליצור הומור חייבים אינטליגנציה ברמה מסויימת). מנגד, הומור הוא הרבה פעמים דרך להתמודד עם כשלונות, משמע, לכאורה, שאם הולך לך, אתה פחות צריך הומור... וגם אתה מבזבז משאבי מוח על הומור, במקום אולי דברים חשובים יותר...

puma141

New member
חחח מה זה הגזמת! אני עונה.

חחחחחחחחח חיות מלשון לייב כמובן!
שיניים- מושלמות או קרוב לזה.
גובה- יחסי, כמו שציינת, עם העדפה לכמה שיותר.

הומור- שוב, מאוד תלוי איזה......זו מילה גדולה.
אז הומור שיגע בי, שידבר אלי, שיצחיק אותי....:)
הכל קשור לאותה כריזמה שכרגע קשה לי לשטוח אותה במילים.

tzachy

New member
איזה באססה

אני רק 1.70 מ', אז אין לי סיכוי אצלך...
אבל האמת, שללא קשר אני אוהב את האופי החיובי שיש בך!... וברצינות: אני טוען וחוזר וטוען: "ל(כמעט) כל סיר יש (לפחות) מכסה (אחד או יותר) משלו".
אבל אין ספק שגובה הוא דבר חשוב וזה לא בגלל שגובה מסויים (גבוה/נמוך) טוב יותר או לא באופן אובייקטיבי (כמעט לכל דבר יש יתרונות וחסרונות) אלא עניין התפלגות הגובה (התפלגות נורמלית ("עקומת הפעמון")) וכמה אדם קרוב לממוצע הגובה.

אני טוען שככל שאדם קרוב לממוצע יותר כך ,לכאורה, יקל עליו/ה למצוא זוגיות, כי יש יותר ממוצעים/ות כמוה/ו וגם להיפך (אם את/ה רחוק/ה מהממוצע, יקשה עליך (פחות אפשרויות לבחור/להיבחר)).

לגבי הומור... טוב, ארשם לקורס אינטרנטי לשיפור ההומור...
אם פיקדתי בצבא על חיילים (פיקוד זוטר. לא הייתי קצין, הייתי מפקד טנק בשיריון) זה אומר שיש לי כריזמה?

מבנה גוף לטיני ושתהיה לטינית מלאה...

ישבן אגס לטיני בולט (לא מוגזם מדי כמו קבינה כפולה של משאיות תנובה).

עור שחום, חלק...

גיל 17-25

עיניים ירוקות או אפורות

חזה D

נקייה משיער גוף (שלא תיראה כמו מוש בן ארי)

חשוב לא יהודייה - גוייה כשרה למהדרין

מדריכת כושר, מתאמנת, מדריכת ריקודים....

ויש עוד ועוד אך הבנתם את הקטע

למעלה