מה עושה מין מזדמן לאישה מבחינה רוחנית?

Darkness66

New member
מה עושה מין מזדמן לאישה מבחינה רוחנית?

כפי שידוע לי כשאישה עושה מין עם גבר הגבר משאיר בתוך תוכה משהו ממנו וגם שמעתי משהו בסגנון שהנשמות של הפרטנרים למין נשארות מאוחדות גם שנים אחרי שהקשר המיני נגמר... אז מה קורה לאישה שעושה מין מזדמן? ואני מדברת על סטוצים וקשרים יזיזותיים עם גברים זרים או/ ו ידידים
האם מבחינה רוחנית הגבר תמיד מנצל את האישה שהוא עושה איתה מין מזדמן והאם האישה היא תמיד הצד המנוצל כשמדובר במין מזדמן כי הגבר הוא מי שחודר?

רותי 11

New member
אני לא יודעת מה זה באמת עושה מעבר לרמת המודעות

והכוונה למה היא והוא זקוקים למין מזדמן.
ואולי באמת יש מצב ביניהם של תיקון או
שיעור או מה שזה לא יהיה לדעתי כל דבר
זה לגופו.

דמוקלס1

New member
ואם היא עשתה את זה עם 817 גברים עם כולם היא צריכה לעבור

תיקון?
אחלה תיקון

רותי 11

New member
לא לזה התכוונתי כשארמתי תיקון -

התכוונתי אולי לאחד או 2 או שיעור שלה
לדעת לא לעשות דברים כאלה

Feanor75

New member
שאלה חשובה מאוד

אני חושב שמה ששמעת הוא נכון, אבל זה תלוי גם ברמה הרוחנית של האישה. באופן כללי גבר הוא בדרגת מודעות ואינדיבידואליות גבוהה יותר מאישה וגם המבנה שלו שונה. יכול להיות שכשאישה מתעלה לרמה גבוהה היא לא "נתקעת" להרבה זמן עם הגבר בגוף האסטרלי שלה ויכולה להמשיך הלאה, אבל בכל מקרה התנהגות מופקרת אצל אישה אני משוכנע שמזיקה מאוד לנפש שלה ומרחיקה אותה מהנשמה, זה גם מאוד לא מושך לדעתי.
&nbsp
לא צריך לדבר בפזיזות על ניצול של נשים בידי גברים, קודם כל, כל אישה בוגרת אחראית למעשיה, שנית כל במישור הפיזי הגברים הם בדרך כלל אלה שמנוצלים, בתקופה המודרנית.
לפני שניכנס למלחמת מינים כדאי שנזכור שבעולם הרוח בכלל אין חלוקה למינים, אנחנו מתגלגלים לפעמים כגברים ולפעמים כנשים, בהתאם להתפתחות ולמשימות שלנו בכל גלגול.

Darkness66

New member
איך התנהגות מופקרת של אישה מרחיקה אותה מהנשמה שלה?

ואני אומרת שהגבר מנצל אישה שעושה איתו מין מזדמן כי הגבר הוא מי שחודר וככה בעצם "משתלט" על גופה ו"כובש" אותו והוא יוצא גבר-גבר בכל הסיטואציה הזאת והאישה יוצאת "שרמוטה" ואחת שהשתלטו על גופה וכבשו אותו ולכן גבר מרוויח הרבה יותר מהאישה מהסיטואציה הזאת של מין מזדמן ומי שמרוויח יותר מהצד השני הוא הצד המנצל ומי שהרוויח פחות הוא הצד המנוצל.

Feanor75

New member
הסבר

-כי הנשמה היא אלוהית, וכל דבר שאנחנו עושים ואינו טוב וטהור מרחיק אותנו מהחלק האלוהי שבנו, שהמטרה שלנו פה היא להתקרב אליו. ולהתנהגות מופקרת יש משמעות עמוקה לכן זה מאוד מרחיק ולטווח הארוך יגרום לאישה לאומללות, בדידות ופחד- כל מה שנובע מהימצאות רחוק מהנשמה ומאלוהים. רק אם האישה היא בדרגה נמוכה ביותר שקרובה לבעלי החיים, היא יכולה לעשות מה שהיא רוצה וזה יהיה נכון לדרך שלה, אבל לא לטעות ולחשוב שהיא מרוויחה מזה, כי דינה יהיה כדין בעלי החיים. ואם ככה גם יש לזכור שבממלכת החיות כל הנקבות כנועות לזכר הדומיננטי והן לא משוחררות מינית.
&nbsp
אני מסכים עם מה שכתבת על התוצאה של מגע מיני מזדמן, שהוא יותר ניצול של אישה בידי הגבר, אבל על כל גבר מנצל כזה יש חמישה גברים שמנוצלים בידי נשים ולא זוכים בכלל לגעת בהן- שוב, כמו בממלכת בעלי החיים שהתרבות שלנו הדרדרה אליה.

רותי 11

New member
לא כל כך אהבתי את התשובה שלך

ולא הנשמה לא נפגעת מאקטים כאלה, הנשמה יכולה
להיפגע מרוע טהור, או מסמים, אבל לא מ"מופקרות"
כפי שזה נתפס פה, ואף אחד מאיתנו לא יודע מה הסיבה
לכך שאותה אחת הגיעה לזה אם זה בגלל שיעור שלה
או תיקון בחיים האלה, או חוסר מודעות ואהבה עצמית

elar84

New member
תשובה מאוד מעניינת

אשמח אם תחדד
"יכול להיות שכשאישה מתעלה לרמה גבוהה היא לא "נתקעת" להרבה זמן עם הגבר בגוף האסטרלי שלה ויכולה להמשיך הלאה"
כלומר, ככל שאישה גבוהה רוחנית, היא מצליחה להמשיך הלאה בקלות יותר?
הדבר פחות מזיק לה?
אני גם חושבת שככל שאישה יותר רוחנית, היא תהיה עם פחות ופחות גברים. לא תהיה לה את המסוגלות הנפשית להיות "מופקרת"
האם הדבר נכון?

Feanor75

New member
כן

אני חושב שאישה גבוהה רוחנית יכולה להמשיך הלאה יותר בקלות, אבל זה כדי שהיא תתקדם ותהיה פנויה מבחינה רומנטית לבוא ללא מטען לקשר חדש בתקווה שיהיה הקשר הסופי שלה, כמובן לא במטרה להחליף גברים. אני מסכים איתך שאישה כזאת לא תרצה להיות מופקרת.
הגוף האסטרלי= גוף הנפש, המרכיב באדם שמכיל את כל מה שקשור ברגשות. הוא נושא איתו תאוות ותשוקות חייתיות מעידנים קדומים שמהוות מכשול לאדם בדרך הרוחנית שלו.

לא חושבת שזה נכון

אישה יכולה להיות מאוד רוחנית ולהיות עם כמה בני זוג.
אבל אולי ניתן לומר בעיני על כל פנים שקשר רוחני פחות שם דגש על ההיבט הפיזי
כלומר אולי החיבור יותר ברמת הנשמה לפני הפיזי

elar84

New member
יש הבדל בין כמה בני זוג שזה לגיטימי

לבין אישה מופקרת מבחינת מינית, ונראה לי שלזאת הכוונה.

elar84

New member
מופקרות היא גם כניעה לנפש הבהמית שבנו

וחוסר שליטה בה. אבל כנראה שיש סיבה גם למופקרות, ושזה משהו שעל האדם ללמוד ולעבור בחיים אלה.
כל אחד וה"חבילה" שהוא נושא.

רותי 11

New member
איך שאתם עדיין רואים את הכל דרך שיפוטיות וארציות

אתם לא יודעים מה הסיפור של אותה אחת או אחד
שחיים חיי "הפקר" אתם לא יודעים למה הוא ככה
מה הוא בא לחוות כאן ועוד..
אף אחד לא שם אותנו שופטים

elar84

New member
אני ממש לא שופטת לא אותה ולא אף אחד או אחת שחיים ככה

גם כתבתי את זה שכל אחד עם החבילה שהוא נושא.
פשוט הסוגייה עניינה אותי מאוד, הדיון עליה, ההבנה מה עומד מאחורי זה. וחלילה לא לשפוט אף אדם.

Feanor75

New member
ואת חושבת שאת רואה הכל מגבוה

הקארמה והרצון החופשי הם נושאים סבוכים מאוד. האישה שנוהגת בהפקרות מינית נמצאת בחושך, על זה אני חושב שאנחנו יכולים להסכים. אם היא הגיעה למקום הזה בגלל בחירות לא טובות, שיעור שהיא צריכה לעבור או קארמה שהיא צריכה לשלם- זה עניין אחר.

רותי 11

New member
לא, אני לא תמיד רואה מלמעלה אבל

לומר על אישה שהיא מופקרת כי היו לה
הרבה פרטנרים זה שיפוטי מאוד
ולא אמרתי שאתה אמרת את זה משהו
כתב את זה פה ואף אחד מאתנו לא יודע
מה היא באה לעשות כאן ואיך

נכון

וגם אם אדם נוהג בהפקרות מינית זו זכותו.
אף אחד לא חייב להיות כמו אחרים.
אני אישית חושבת שחלק ממי שעושים את זה עלולים לשלם