מה עושה מין מזדמן לאישה מבחינה רוחנית?

Feanor75

New member
נכון

כשאישה מתחילה להחליף גברים, לפתות ולהתייחס אליהם כאל כיבושים שלה- זה כבר הרבה יותר גרוע מסתם הפקרות, זאת כבר פעילות בעלת אופי דמוני. הדמות המיתולוגית שמזוהה עם התנהגות כזאת היא לילית מלכת השדים שפיתתה גברים בכל הזדמנות, כדי להזיק להם ולגרום להם לסטות מדרך הישר. אישה כזאת רוצה מעדיפה להיות מעל הגבר בזמן האקט ולהפוך מפסיבית לאקטיבית, קשה לה להגיע לסיפוק כי זה נוגד את הטבע. בתקופה המודרנית כוחות החושך הצליחו להחדיר את העיוות הזה לתרבות באמצעות הפמיניזם, הטלויזיה והאינטרנט, והיטו את האנושות לפעילות דמונית. זה גרוע במיוחד כשנולד ילד מאקט כזה, אני חושב שהרבה מהצעירים כיום הם מתוסבכים ופונים לכיוון הרוע כי הם פרי של יחסים כאלה.
&nbsp
הקוסמת צודקת כשהיא מצביעה על ההבדל המהותי בין קשר רוחני וגבוה של אהבה לקשר בהמי, זה שני דברים שונים לגמרי, צורת היחסים משקפת את המהות האמיתית.

Feanor75

New member
בואי נדייק

נשים רוחניות יותר, אבל גברים מפותחים יותר בדרך הרוחנית, ולמה הכוונה?
האדם היה פעם מחובר לגמרי לרוח ושקע עמוק לתוך החומר, התקופה הנוכחית או ליתר דיוק המאה ה-19 היא שיא החומריות, האדם הגיע לחשיכה מוחלטת ועולמות הרוח נסתרים ממנו- לקראת עליה שלו בחזרה אל הרוח בתור אינדיבידואל. ומדובר בהתפתחות, כיוון שהרוחניות של העבר הייתה ללא שום אינדיבידואליות, האדם היה בזרימה מושלמת עם הרוח אבל לא הייתה לו שום חוויה עצמית משלו. כמו בעלי החיים שהם בזרימה מושלמת עם היקום והרוח, החיים שלהם מדידטיביים לגמרי אבל הם חווים אותם ברמה מאוד מוגבלת, בכלל לא מודעים לקיומם וחסרי כל עצמיות. באופן הזה בני עמים פרימיטיביים וגם נשים עדיין מחוברים קצת לרוחניות מהסוג הזה הפרימיטיבי, הגברים מנותקים אבל יש ביניהם כאלה שכבר מתחברים לרוח מהצד המתקדם שלה, עם עצמיות משלהם, לכן רוב המתקדשים הרציניים הם גברים.

elar84

New member
כלומר

שברמת הבסיס נשים הן רוחניות יותר מגברים.
אבל אם גבר מתפתח לעבר רוחניות הוא יכול להגיע לעוצמות גבוהות יותר מהפוטנציאל אצל נשים?

חני2222

New member

חשבתי שתכתוב שרמה רוחנית לא תלויית מגדר בעיקר

כשאני רואה בך אחד מהבחורים עם האינטיליגנציות הרגשיות והרוחניות הגבוהות

אני כבר לא מאמינה בזה לדעתי רמה רוחנית גבוהה

לא קשורה ישירות למין והמגדר של האדם.
לא יודעת פגשתי גברים עם אינטילגנציה רגשית יותר גבוהה ממני
ורוחניות אני כבר לא קונה את זה יותר.
אני יכולה ללמוד על רגש ורוחניות מגברים ונשים
ולאחרונה זה דווקא מגיע יותר מגברים הלימוד

לפי נוסח השאלה

והאנרגיה העולה ממנה, הייתי מציעה לך לבדוק בעצמך עלייך או על מי שאת שואלת לגביו, בעיות של שליטה והצבת גבולות בקשר, כמו כן, גבלות של העצמי ( מה אני רוצה) ורמת אסרטיביות.

בכל מקרה, השאלה מונעת הרבה יותר מדי מהשפעות חיצוניות ומעט מדי מהפנים. אין פה בכלל רצון אישי. מי ששואל את השאלה צריך לבדוק מה הוא בדיוק רוצה מעצמו. ("כפי שידוע לי....." "וגם שמעתי ש..." אבל מה את חושבת בעצמך? ומה את מרגישה? ואיזה התנגדויות יש לך כשאת פועלת לפי מה ששמעת? ....וכן הלאה.)

למעלה