את יודעת....
אני יכול להכנס איתך גם למקום הזה של כולם אותו דבר, שום דבר לא באמת שונה כל כך כמו שאתן אוהבות לחשוב

אבל במקום זה אני אניח שאפשר גם לצלול איתך קצת יותר עמוק ומשם להבהיר לך משהו מעניין

כמעט ורק נשים חושבות ונלחמות על זה שכולנו שונים, ואני מדבר על נלחמות בחירוף נפש
אבל גברים רואים כמה כולנו דומים, ותאכלס אם תשאלי אותי, כמעט ואין שוני, כולנו אותה מערכת נעולה, כבני אדם וכמין

אבל זה בגלל שנשים רואות בפרטים
וגברים רואים בכללות
מיקרו ומאקרו (לכן אנחנו גם משלימים אחר את השניה

עכשיו מה קורה, אישה בגלל שהיא רואה במיקרו של הדברים, אז הכל מחולק שם לחלקים קטנים (ככל שמתמקדים יותר יש יותר חלקים וסיווגים)
וכמו שידוע לכל בר דעת (ופה גם מסתכם לו ראית עולמן של הנשים) אין דבר דומה למישנהו
אין שני דברים דומים בעולם, הכל שונה (אישה)
אצל גבר יש את הראיה (שלדעתי המשוחדת יעילה יותר בעולם של ימיינו) של המאקרו
ובמאקרו בגדול כולנו אותו דבר, כולנו אוכלים ושותים ורוצים לשמוח ולהנות, לכולם יש שני רגלים ושני ידיים, וכולם וכולם וכולם

אין פה צודק או טועה, גבר ואישה ביחד נקראים אדם אחד
אבל אני מדבר על ההזדמנות להתעלות מעל הראיה הטבעית שלך (שלכן) ולהבין שיש עוד דרכי ראיה לעולם
שיותר רלוונטים לעולם של היום
שכמו שאמרת שגברים מנהלים את העולם הזה , אז מה שנכון בזה זה שאלו זכרים ש"מנהלים"/יוצרים את העולם
אי לכך ובהתאם לזאת הכל נבנה ע"י ראית עולמם המשותפת (לכל זכר) ראית המאקרו, הכללות של כולם/הכל
ואם כך הדבר אז כדי מאוד שתיהיו גם בקיאות בנקודת מבט הזה
מאשר להמשיך להתבונן על השוני, שבשל כל מעכב אותכן, כי כל דבר הוא חדש/שונה, ואם הוא חדש הוא מצריך יחס מיוחד כל אחד ואחד