מה עושה מישהי "בחורה לחתונה"...?

נסיכה

אמרתי לך
זה לא אישי
וההתנשאות והיהירות היא צורת ביטוי שלי שפה להשאר בינתיים
אבל שוב היא לא אישית, ככה היא עוזרת לי
זה לא באמת משהו שאת לא יכולה להתגבר עליו (במידה והאגו שלך לא בשמיים)
אז אין צורך להעביר אותנו למסלול של הלהעלב וכו'
אנחנו לא חייבים להגיע לשם , אני אתן לך להיות את ואת תרשי לי להיות אני
אז תעשי מאמץ ודלגי על זה, כי לי באופן אישי נחמד להתכתב איתך
חבל שזה יגמר בקרב מיותר של "ריספקט מיי אוטורטי" זה מטופש , ואני לא מחזיק מעצמי אריק קארטמן
ואני מקווה שגם את
&nbsp
שנית אני מקשיב, אני פשוט לא מסכים, וגם בחלק מהדברים שלך אני רואה בדיוק את שורש הטעות
זו זכותי וזה גם מותר, גם אם את חוזרת על מה שאמרת זה לא אומר שאני חייב לקבל אותו
וזה גם הולך לשני הצדדים, אני בטוח שאת לא חייבת להסכים עם מה שאני אומר
המטרה היא להתדיין
&nbsp
ואני שמח שאת הולכת ליוגה, תעשי חיים גם בשבילי

turangaleela1

New member

שמע, קודם כל מבחינתי אין עניין של בחירה כאשר מישהו נעלב. זה רגש שעולה.
דבר שני, לא באמת נעלבתי, זה היה מן הערה צינית שכזאת להראות שאתה חי בסרט, לא חשבתי שההודעה הבאה ממך תראה עוד יותר כאילו שאתה חי בסרט.
אז הסר דאגה מלבך- לא נעלבתי, נקה מצפונך.
כאשר אני אומרת לך- אתה טועה כי זה לא מה שאני רוצה, ואתה בתגובה אומר- הו זו בדיוק הטעות שלך כי אני ממש יודע יותר ממך מה את רוצה.
ובכן, יש לי הרבה סבלנות לענות יפה לדושים ולגברים יהירים כמוך, במקרה הזה אני מבינה שכנראה היית צריך להוולד לפני כמה מאות שנים, כי אז באמת היית זוכה לגדולה בעקבות דעותיך. (שלא היו נדירות בשטח).
אז בסדר, הבנתי כבר עם מי יש פה עסק, סביר להניח שאקח אותך מעתה יותר כפיזודה הומוריסטית בין דיונים חשובים. זה חשוב דווקא אפיזודות כאלה.

כשבוחרים

אישה לנישואין בודקיםן היטב הכל מסביב כולל משפחה שלה ,איזה בית היא גדלה אך החינוך ועוד.
בחורים אישה לפי תפישות עולם משותפות בנושא חינוך ועוד,זאת אומרת אם היא לא מסודרת והגיינית יש בעיה למשל,או שאם היו לה או היתה פרפרית ומערכות יחסים מסובכות שלא ידעה אך לצאת זה משפיע ,או שאם היא טיפוס שמשחק באש גם מבחינת התנהגות ,יש קודים להתנהגות אישה לא פנויה או נשואה !

וקודם כל תוציא לך מראש חתונה לכל החיים זה באגדות טוב!אתה בונה עולם ומלואו ובית עם אישה ,ואתם מתמודדים צעד צעד עם ילדים או ללא ילדים!דברים שרואים מהרווקות לא רואים לאחר כמה שנות נישואים ומגורים ביחד

וכמובן

אהבה הדדית כבוד אמון ערכים אמונה מסורת ועוד עולם ומלואו נוצר יחדיו

dori78

New member
בחור לחתונה.

אם אתה לא רוצה להתמסד, אף בחורה לא תיראה לך מתאימה.

dori78

New member
סוקי, כבר אלף פעם כתבו לך פה

כשתפסיק להתעסק ב"מה היא מביאה לקשר", "האם היא מתאימה", "מה הגבר מרוויח מזוגיות"
ותתחיל להתעסק בדבר האמיתי, בזוגיות ואהבה - אז תדע שאתה מוכן. בינתיים אתה לא.

ותסלח לי, כאחד שמחרטט פה כל הודעה שניה על מודעות גבוהה - אתה לא ממש מודע לעצמך.

את סתם זורקת מילים באויר

מה זה זוגיות ואהבה אם לא המון משתנים שעליהם אני מדבר ואותם אני בוחן ועל פי הם אני שופט את המקרה שלמולי
&nbsp
את פשוט מיובשת במוח כנראה, אז תמשיכי לחפש מילים גבוהות שאין לך מושג מה התוכן שלהם אומר או מביע
&nbsp
אני לא רק מודע לעצמי, אני גם מודע לאיך דברים צריכים להיות ולמה הם צריכים ככה ולא ככה
את רוצה להשאר עם הדימיונות שלך על זוגיות ואהבה שכשבעצם אין לך שום מושג ממה שני מושגים אלו מורכבים
&nbsp
&nbsp

לא מחפשים בחורה לחתונה סוק

מחפשים מישהי מתאימה לזוגיות. כשהזוגיות טובה ויש רצון משותף זה יוביל לזה.
אתה רותם את הכרכרה לפני הסוסים.

אם תרשה לי לחדד...

שפיטת אחרים היא ביטוי של איך שאתה שופט את עצמך
&nbsp
לא חייב שאחרים באמת ישפטו אותך כמו שאתה חושב במציאות
אבל אותו שופט שאתה מעמיד על אחרים עומד גם עליך
ואתה צריך לחזור איתו הביתה ולקום איתו בבוקר
&nbsp

לא אני לא מרשה, אתה מחדד מהראש שלך ומנסיון חייך בלבד.

כולם שופטים זאת מחלה מדבקת ביותר. אבל עצם זה שאתה מדבר על כך בהקשר זוגי ולא שלילי גורמת לי לרצות לחדד לך....שתרפה מזה. אתה לא מכיר אנשים, לא כשאתה שופט אותם כשאתה בקושי מכיר אותם ולא כשאתה מכיר אותם. כשאתה מכיר אותם לאורך זמן נניח בחורה שבקשר רציני..אם תהיה נוכח בקשר תשים לב שהיא משתנה בעיניך שלך. הדעה שלך משתנה,
ההכרות, הבן אדם שמולך ואיך שאתם מטיבים אחד עם השניה.
&nbsp
עכשיו לך תיישם. אתה נשמע קצת בסגנון חיים כמו נירו. מגבונים חד פעמיים רצים אצלך, אבל איפה ההמשכיות..רק בתיאוריות?

למעלה