מה עושים בחופש????

מה עושים בחופש????

תנו לי רעיונות לבילוי עם ילדה מאוד סיעודית, שתוכל להנות מימי החופש בלי שנרגיש שזו מטלה כבדה מידי...... משנה לשנה זה נהיה יותר מורכב ומסובך.... אך איך אתם מבלים עם הילדים? אלו פעילויות מהנות יש לילדים שיושבים בכסאות גלגים? רעיונות..... סלחו לי ידיד הטובים שאני משתתף מעט בפורום... במשך היום אין לי זמן בכלל. בבית, הילדים משתלטים לחלוטין על המחשב..... ובלילות אני נופל מהרגלים..... בשבועות האחרונים שני ה
ים עושים תחרות מי יתעורר יותר פעמים בלילה... פעם הוא ופעם היא.... אז מסתפקים ב 3-4 שעות שינה ולרוב גם הן מקוטעות.... זה שאני ער עכשיו זה נס גלוי.... להשתמע...

היי מלאכית הדממה

מה עשית איתה בשנה שעברה? אני מבינה לליבך שמשנה לשנה נהיה יותר קשה, אני אמא לילד עם pdd וקשב וריכוז קשה גם שהם על הרגליים הם כל הזמן בתזוזה . אני אקח אותו לבריכה , ההצעה היא גם בשבילך..

בעיקר משתגעים ../images/Emo67.gif../images/Emo6.gif

ובעיקר רצוי לחפש מפלט מהחום הכבד מנשוא. קניונים ממוזגים זה מקום שמועדף עלי (נו..כמובן..) אני לא ממש פריקית של ים אז בקטע הזה אני לא אקבל את פרס אם השנה מהילדים שלי ובגדול- אני חייבת להודות שאנחנו די יושבי בית. מזגן + טלוויזיה + אוכל (אחלה פטנט לתפוח כמו עוגת שמרים) כיף לראות אותך פה אוריאלוש

Michal NS

New member
אורית, את סטנדפיסטית מלידה........./images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

הכי כיף בבית.......אם אפשר... ובריכה..... שאצלנו זה גם ממש בבית.......

Michal NS

New member
בוקר טוב גם לך אמא של נדב../images/Emo140.gif

שוב ברוכה הבאה לפורום שלנו

|מיכל ../images/Emo51.gif

את פנויה? אם כן נוכל לשוחח את תספרי לי קצת על עצמך וכמובן שגם אני אצטרף אלייך ת

היי מיכל

אני נשואה לאיש מדהים ואנו הורים ל2 ילדים מקסימים , הגדולה בת 10 וחצי ונדב בן 7 וחצי. נדב הוא הילד המיוחד שלנו הוא נולד עם חולשת שרירים PDD בתיפקוד גבוה וגם קשב וריכוז ,הוא לומד בבית ספר מיוחד תושיה בנתניה את מכירה את תושיה? ואם כן מה דעתך עליו . בני כמה הילדים שלך? ואיך אתם מתמודדים .

היי מיכל../images/Emo212.gif

אימצתי את המתכון שנתת ממש טעימה , הכנתי אותה ליום האהבה אני ובני ביתי ממש אהבנו במיוחד נדב {שקוראים לו עוגי } הוא מאוד אוהב עוגות ועוגיות אם יש לך עוד מתכונים אשמח לאמץ. תווווווווווודה.

Michal NS

New member
המתכון לא שלי...הוא של מיכל של סיוון../images/Emo212.gif

שלחתי לך מסר. פתחי את תיבת המסרים שלך.

אני לבריכה לא הולכת כי יקחו אותי לתפקיד הראשי

ב"לשחרר את ווילי 14"... גם ככה נמאס לי מהחיים בהוליווד לצידו של לאונרדו די קפריאו הקרצייה, ממש לא נותן לי מנוח, רצה בי רק בגלל החוזה שלי ב"ספורטס אילוסטרייטד", אבל זה עומד להסתיים. סוף-סוף ממש דבק סופר גלו... אני חייבת להמשיך הלאה, למצוא מישהו באמת, אבל באמת עשיר שיעריך את העובדה שלא עשיתי צבא, למען קריירת הזהר שלי... חשוב לכיס, וחשוב לכולם, לא??? ולא, אני לא ירוקה מקנאה, זאת מסכת מלפפונים על פניי.... מומלץ, של " בית השיטה"... קצת חמוץ ומסריח, אבל שמעתי בווגאס שעוזר למנוע חצ'קונים בגודל שקדי מרק של "אוסם"... ממש לא מקנאה.... אבל כעת באמת... יאני מעדיפה ישר לעבור לראשון בספטמבר, ונראה לי שגם ילדיי, כי אני כבר מדברת לפיצול האישיות שלי, זה אמנם לא דבר נדיר, אבל כששלושה באים כל 15 שניות לצרוח עלייך, שהשני והשלישי והראשון עשה להם, שתה להם ואכל להם, נכון כן, וגם קרע אותם במכות... אז את כבר לא יודעת ממש למי את כבר מדברת. לעדי אני מדברת בלשון זכר ולהיפך, והגדלתי לעשות לאחרונה, כשהתחלתי לקרוא לכל אחד מהם בתורו "ארי" כמובן בלווי צעקות נורא חינוכיות עאלק, , וכבר אמרתי פה קודם שה"פיצולאי" אצלי עובד באמת ב-4 כווני הרוח השונים, אבל אין רוח במזג האוויר המזופת הזה, ואין מזגן, ועם המריבות המאוד פסאודו עדינות של ילדיי גם נשאר רק מאוורר אחד, ואיזה שמחה וגיל, "החיים מה-זה יפים"..... הספירה לאחור התחילה ב-1.9.2006.... וזאת לא טעות. וכאן נכנסת אמרה פולנית ידועה..."אתם רוצים ילדים שאני אמות"? גם זה מזמן לא מזיז להם את הגבה....... נכון אני מסכנה ואצל אף אחד, אבל אף אחד בעולם זה לא קורה???? רק אצלי? רק אני המצאתי את הגלגל. הנה, ידעתי. נסו להנות בחופש כי אלו ילדנו ועם כל הקושי אנו אוהבים אותם, וחסר שמישהו יגיד עליהם משהו, הרי נקרע אותם, את אמא שלהם ואת השכנה של השכנה שלהם... לפחות ככה אני. לסיום אקנח במשפט שאבי ז"ל היה נוהג לומר לי כשהייתי ילדה, ורק לאחרונה ממש הבנתי למה התכוון... כשהילדים קטנים, הם כאלו חמודים שממש בא לך לאכול אותם, וכשהם גדלים אתה ממש מצטער שלא אכלת ...." שבת שלום חברים, וחופשה שפוייה.

מיריאל1

New member
אוריתי קנייונים????

אם אני אקח את רום לקניון הוא לא יפסיק לצעוק ולהכנס לפחדים איומים. הלוואי והייתי יכולה "לעבוד" איתו על זה שיהנה מלראות אנשים מלאכול גלידה או מסתם לשבת שם בארומה. כרגע רום במסגרת עד ה- 15 לחודש. אחר כך קייטנת אקים למזלי!!! ואני עוד מקטרת לעצמי מה לעשות איתו מ- 16:00 עד 20:00 - כל הזמן הוא ועילי הקטן רבים בצורה מטורפת, משחקי כוחות כל הזמן והצקות גם של עילי וגם של רום- ותחשבו שהכלב המטורף שלנו נובח ללא הפסקה - ומי שמכיר את פינוקי יודע בדיוק על מה אני מדברת
וואלה אני צריכה להתבייש שכחתי את הימים האלה הקשים שאתם עוברים בלי מסגרת בכלל אחרי ה- 15 לחודש. כמה כוחות אוף כמה כוחות!!!!!! נשיקות לכל המזיעים
מירי.

היי אוריאלוש-טוב לראותך פה אפילו לפעמים...../images/Emo8.gif

ובקשר לשאלתך, בבקרים DVD, טלוויזיה, - ובעיקר מזגן, אחה"צ-ערב - אם נעים, אפשר טיול רגלי בפארק כזה או אחר - אפשר לקבוע גם עם חברים בפארק וזה יותר נחמד, אצלכם גם יש טיילת נכון?? אז אפשר לטייל על הטיילת - בימים יותר חמים ומגעילים -שיטוט בקניון, בית קפה - העיקר ממוזג או נסיעה לחברים שגם שם זה יהייה DVD וטלוויזיה אבל לפחות עם נסיעה וחברותא..... ים ובריכה אצלינו לא מככבים....

תודה למגיבים

כתבתי כתבתי... פתאום נמחקה ההודעה.... אז אתחיל שוב... עד לא מכבר, היינו כל קיץ מבלים המון עם הילדים - טוחנים את הים של נתניה (מה זה אין פה אייקון של ים????), שורצים בבריכה וגם מקומה של הכנרת לא נפקד ומידי קיץ קמפינג אוהלים על הכנרת... עם כל החום
הערסים והיתושים.... אבל משנה לשנה הפעולות האלו הופכות להיות אופרציות מורכבות יותר ויותר..... ביצוע מעברים הופך להיות קשה ומסורבל.... והכול נהיה מעצבן.... הכי קל זה לשבת בבית עם טלביזיה ומזגן... אבל אחינעם די מקובעת לקלטות שלה, ובסופו של דבר די משעמם לה. הייתה עכשיו 3 ימים בבית בגלל מחלה, וטפסנו כולנו יחד על הקירות.... אני מנסה למצוא פעילות לכול המשפחה שגם היא תוכל להינות איתנו וגם שלא יהיה לה יותר מידי משעמם.... זה לא כל כך פשוט למצוא.... ובאותה הזדמנות.. ברוכה הבאה אימא של נ'... אני תכף הולך לישון
עוד יתחילו ההשכמות הליליות הקבועות שלנו.....

לא בטוחה שזה מה שאתה מחפש אבל...

שלי למשל, הולכת לקייטנה של עיריית ר"ג ל-10 ימים, בימים שכבר אין מסגרת של בי"ס... יש קייטנה מדהימה של עזר מציון, גם לילדים עם כסאות גלגלים... יש להם חונכות מתנדבות, שצמודות לכל ילד וילד והן בחורות ממש מדהימות עם נשמה ענקית... גם הקייטנות של עזר מציון מתקיימות בסוף אוגוסט כשכבר אין מסגרת... שלי היתה שם כשהייתה בת 6 בתקופה של התקפים די קשים של האפילפסיה ונורא פחדתי וחששתי, אבל כל חששותי התבדו והיה ממש מקסים, היא נקשרה נורא לחונכת שלה, שלא זזה ממנה שניה והיא ממש נהנתה...

למעלה