מה עושים בחופש????

חני ח

New member
../images/Emo4.gifהחופש הגדול המשגע ../images/Emo176.gif

ים, בריכה, קניון, סתם טיול בשכונה, גן שעשועים, טלויזיה DVD איך נשארים שפויים מכל אלה. מחכה בקוצר רוח לאחד בספטמבר.

Michal NS

New member
שיר גם היתה בקיטנה הזאת...ורק רצתה "סידור"

למדה להתפלל שם
בשנים האחרונות אנחנו בבית שבועיים אחרונים של אוגוסט בטן גב....

למלאכית הדממה וכולם

ממש כך טלויזיה ו DVD ויצירות וקצת לעזור לי בית אבל ממש בקטנה תפקידים קטנים . וקניונים ? זה באמת קשה.. אז עובר לו יום יום ומחכה גם לתחילת השנה אך אני לעומתכם גם עם חששות ועם המון תקוות שהשנה יהיה טוב יותר בבית הספר ושתעשה פחות בעיות .ואוכל לעבוד יותר כי כבר כמעט שנתיים לא כ'כ עובדת .........טוב בקיצורר מספיק להתלונן ותודה על מה שיש......... המשך חופש טוב לכוווווווווולם תחזיקו מעמד ופנקו את עצמכן/ם השעת קפב עם חברה או עיסוי טוב ומשחרר לחצים ומרגיע. אה ונוסף, לכל אני בשלילת רשיון עד סוף אוגוסט אז בכלל.......

שלי באותה תקופה לא תקשרה בכלל ולא דיברה

וגם לא יצרה קשר עם אנשים, ודוקא עם החונכת של הקייטנה, שהיתה בחורה בת 16, היא יצרה קשר כל כך מדהים שזה היה ממש מרגש... אז צריך לפעמים לשים את החששות בצד ולנסות... כי לי היו המון חששות איך היא תסתדר ואיך יסתדרו איתה והכל התבדה... הייתי מאוד מאוד מרוצה... אח"כ היא כבר התחילה ללכת לקייטנה של העיריה, אז לא שלחתי אותה יותר לעזר מציון, אבל מי שמחפש מסגרת לימי החופשה, לדעץי ומנסיוני זה פתרון נפלא !

למעלה