מה עושים בחיים ?

• פותח הנושא al19
  • פורסם בתאריך

EdisonGirl

New member
יש לי המון מה לעשות

יש הרבה דברים שאני רוצה לעשות ונאלצת לדחות או לוותר רק בגלל משאבי הזמן. הזמן כ״כ חשוב, שאני מוכנה אפילו לשלם בשבילו.

ירדתי מהארץ לפני שנה, בת 23

אז מה אתם עובדים
מטפלת בתינוק ופעוטה (אחים בני שלוש ושנה)
כמה שעות ביום אתם עובדים
5.5-6
ואם בא לכם לספר כמה אתם מרוויחים לשעה או PER חודש
9000 ש"ח אחרי מס - אבל אני גם אחרי לימודים בתחום ודוברת 5 שפות
איפה אתם רואים את עצמכם עוד 5 שנים
נשואה לטייס שלי, בדרך לילד או עם ילד ראשון. בית משלנו כבר יש, רכב לכל אחד כבר יש, בעיקר רואה את עצמי מאושרת :)

al19

New member
תנאים טובים בחול אני רואה..

איפה את גרה שיש כאלה תנאים טובים ?
חושבת לחזור לארץ ?

לחזור? ממש לא!

מה תנאים טובים? המשכורת? יש לי משכורת גבוה מהרגיל, גם בארץ הכנסתי סביב אותו סכום אבל ב10 שעות יומיות. עכשיו עובדת חצי מהזמן בשביל הכסף שלי

הסיבה שלא אחזור היא לא המשכורת אלא כל היתר... גם העבודה של בן הזוג לא תפרח בארץ

al19

New member
למה העבודה של בן הזוג לא תפרח בארץ ?

מה עושה אם מותר לשאול ?

Optimistic Girl

New member
בקרוב אצלי

אם מותר לשאול, איפה בדיוק בחו'ל גרה? איזה מדינה?

בקרוב, גם אני יורדת מהארץ...

איזה שפות את דוברת? איך למדת אותן? <קורסים או לבד? >
אני מעריצה אנשים שדוברים הרבה שפות !!!!

Optimistic Girl

New member
למה לא?

מגיל 10, ידעתי שאני יהגר לחו'ל.

אבל זה בסדר, יש לי עוד כמה שנים לחיות פה,
רוצה לסיים תואר ראשון פה, ועוד כמה תעודות מקצועיות בינלאומיות כדי להגיע לחו'ל עם ניסיון מקצועי ותעודות שיתקבלו שם.

ככה שיש לי כמה שנים טובות לחפור לכם בפורום

Purple Mushroom

New member
זה טוב לתכנן תוכניות לעתיד.

אבל יש משפט ביידיש שאומר: " האדם מתכנן, ואלוהים צוחק". יכול להיות שמה שיקרה עם מהפכה של אהבה בארץ ובעולם, עד סוף השנה,
, יגרום לך לשנות את התוכניות חיים שלך, לשנים הבאות :).

Purple Mushroom

New member
חיים זה לא רק עבודה.

בשנים האחרונות מבחינתי בכלל: התשובה לשאלה: מה עושה בחיים? ובמה אני עובד? לא היה אותו דבר.
וחוץ מזה שאני כבר הפסקתי להיות בן 20+, לפני למעלה מ-6 שנים.

התחלתי לעבוד בעבודה רצינית, כשהייתי בערך בגילך, בגיל 28, או התחלתי כחודש לפני גיל 28 בוולנטיין דיי, 2004,
לעבוד בעבודה רצינית יחסית, בפחות משכר מינימום, ב12 ש"ח לשעה, בעמותת מלר"ז, פרוייקט ביניינים ירוקים לקהילה.
בהתחלה זה היה כל יום ראשון, במגדלי טויטה, ובשני וחמישי, בבית אמות משפט בתל אביב, כולל המשרד של שמעון פרס. (ראיתי אותו פעם או פעמיים באותה מסגרת, לא זוכר כמה חודשים שרדתי בבית אמות משפט. סולקתי משם, כי אחד העבודים במשרדים, אמר שאני מסריח, בגלל שלא התקלחתי.

כיום אני בקושי עובד, עובד בחברת סקרים ברמת גן. (נדמה לי שהחתימו אותי על סודיות, ברשתות חברתיות, ובכלל אני די מסתיר את העבודות הנוכחיות שלי בתפוז ובבלוג בערך, עוד לפני פייסבוק).
משמרת אחת היא בסביבות 6.5 שעות, מ 15:30- עד 22:00 , וכשאומרים שעובדים עד 22:30- אני אומר (חצי אמת), שהאוטובוס קו 7 האחרון לבית שלי, יוצא ב 22:00 בלילה, ולא רוצה לפספס אותו. (האמת היא שלא רוצה להיסחב ב-3 אוטובוסים הביתה, ולהגיע בסביבות חצות מאוחר הביתה). לפעמים באמת מספיק את האחרון קו 7 הביתה, לרחוב אחרון. וחוזר בכל מקרה לקראת סביבות חצות, לשותף האהוב שלי
שמחכה לי בבית. (עכשיו הוא בעבודה ומסיים ב4 בבוקר). לוקח לי הרבה זמן לצאת מהעבודה. כי יש לי טקסים. (אולי יש לי גם ocd כמו שדנית
כתבה כאן עלי ב 2005, או שזה היה בתחילת 2006? או ב 2005. ).

לשעה, אני מכניס (לא מרוויח), שכר מינימום. (רגע, מביא את התלוש האחרון):
22.04 ש"ח לשעה. ויש קצת בונוסים. (לא היה אמור לעלות ל 22.10 לשעה?).
פר חודש משתנה מאוד. התחלתי לעבוד ב 7.5.2012, אחרי אי של שפיות
שאי של שפיות התחיל, והייתי צריך לעשות משמרות גם שם.
מחשבים את המשכורת מה 21 לחודש, עד ה20 לחודש הבא, ומקבלים משכורת ב-1 לחודש.
אז קיבלתי בינתיים רק 2 משכורות, הגבוהה ביותר בחודש השני, שעשיתי רק 5 משמרות, והגיעה ל 782.30 ש"ח לחודש
, תוספת הכנסה ל-קצת יותר מ-3 אלף ש"ח שמקבל מהמדינה. (סוף סוף השנה זה הגיע ליותר מ-3 אלף).

ובחודש האחרון, עד ה 21 ליולי (שהיה יום שבת), עשיתי רק 3 משמרות, (החודש הכי חלש). למרות שהשתבצתי לעוד 2 משמרות באמצע החודש, המציאות, והדיור המוגן כאן, (גם באשמתי), המדריכה, והעובדת סוציאלית, הייתי צריך בגללן לבטל את 2 המשמרות שלי, ובעקבות כך, כמו בחודש שעבר, החלטתי לא לעבוד עד יום המשכורת, ב -1 לאוגוסט. ונראה מה יקרה עד אז, אני קצת בסכנת פיטורין. יש לי בעיה שקם מאוד מאוחר, ומאוד מקפיד לישון טוב. (שינה טובה , מדד בשבילי לשפיות, מניסיון החיים שלי ).

שואף לעבודה מתאימה, ולהכנסה קבועה במשך שנה, של כ-4,600 ש"ח, זאת אומרת, משרה של פחות מחצי משרה, של עד 1,666 ש"ח נטו או ברוטו, (למרות שצריך לברר בביטוח לאומי השנה, כי השנה זה יכול להיות קצת יותר, 21% מהשכר הממוצע במשק), למשך שנה.

בעוד 5 שנים, מאחל לעצמי את הטוב ביותר : עושה מה שאני אוהב,
עבודה קבועה, שכר טוב, קונה לעצמי (לעצמינו), סוף סוף, דירת חדר במרכז תל אביב, אחרי שחסכתי כעשור, בסיוע של אמא שלי, וסבתא שלי שתחיה, והמדינה,
בזוגיות מאושרת, נשוי, אולי + 1. בן זכר, שימשיך את השושלת של משפחת א. ומקווה שאף אחד מהמשפחה הקרובה לא ימות, עד 120, כ-20 :).
(ומקווה שלפני גם 2 האחיות שלי יתחתנו, ויביאו לאמא שלי הרבה והמון נכדים, ולסבתא שלי המון נינים. (למרות שעכשיו כבר יש לה הרבה מ12 נכדים ונכדות).
(זקן) השבט אמר את דברו . אה! ושחלק מהפורום, יעבור לפורום שלושים פלוס, בעקבות המנהלת, סוף סוף, נבוא לבקר כאן, בשביל הצעירות
.
(אם אני אמשיך לכתוב כאן עוד 5 שנים, זה לא יהיה טוב, צריך לעבור פורום עוד פחות מ-4 שנים, בעקבות המנהלת הצעירה מאחותי הקטנה בכ-10 חודשים):) (רמיזות).
פרפל משרום

א.א.
(לא מילאן).
=]

l coyote l

New member
כנ"ל אחרי 30.

יש לי תואר שמעולם לא השתמשתי בו. עבדתי במיליון עבודות, כמה שנים הייתי רק בתחום אחד, לא נפוץ (כלבנות) ועשיתי הסבה מקצועית לתוכנה לפני שנתיים.
המשכורת שלי בעלת 5 ספרות, מהצד הנמוך של הסקאלה (בשל היותי לא הרבה זמן בתחום). עבודה לפחות 9 שעות ביום, אבל מהנה, אחרת לא יכולתי להחזיק מעמד.
בעצם אלה לא השעות, אלא החופשיות (בשעת הגעה/עזיבה/אפשרות לעבוד מהבית).
עוד 5 שנים, קרוב לוודאי שלפני כן, אהיה באותו תחום, אולי במשרה לא מלאה, אולי בעמדה יותר בכירה; או אעבוד בפרילנס. כך או כך התוכנית היא שההכנסה תהיה יותר גבוהה ואעבוד פחות.

Optimistic Girl

New member
|עונה|

* ההמלצה שלי, לכתוב בנושא ההודעה שזה סקר !

מה עושה בחיים?
מחכה לתעודת מקצוע ה6 שלי, שיתנו לי בשבוע הבא

<כן, למדתי 8 מקצועות שונים-פלוס מחשיבה את תעודת הבגרות>
מתוכם למדתי 2 מקצועות בלי תעודה אבל עם הרבה ניסיון וידע מעשי

מגיל 16 ידעתי שיהיה לי עסק/עסקים כלשהם ורציתי להיות עצמאית
אך לא ידעתי עדיין ב-מה.

התחלתי ללמוד קורסים מקצועיים פה ושם, כי לא היה לי תקציב לתואר <וגם חשק ללמוד תואר>
וגם כי הייתי משועממת בלי לימודים, תמיד אני חייבת ללמוד ולהתפתח רוחנית , בלי זה לא יכולה.

עכשיו מתחילה עבודה חדשה ועצמאית <בלי מעסיקים>,
גובה כמו כל מטפלת NLP ממוצעת בשוק, והרבה פחות ממחיר שגובים מפסיכולוגים.
עובדת בשעות שנוחות למטופלת ולי,
בדכ 2 עד 3 טיפולים ביום לאנשים. וזה מספיק לי, כי טיפול באנשים שואב הרבה כוחות נפשיים.

בעוד 5 שנים אני רואה את עצמי מתחילה תואר שני בפסיכולוגיה קלינית
כשבחינת כניסה שאני יעשה תהיה הכי הכי גבוהה וממוצע התואר שלי יהיה 98.

בעוד 7 שנים מתחילה דוקטורט בארצות הברית/קנדה
במחקר פסיכולוגי על מחלת נפש שמרתקת אותי

כרגע מבררת על אוניברסיטאות שיש שם פרופסורים שחוקרים את מה שאני רוצה לחקור.

אחרי הדוקטורט, הדובדבן שבקצפת לימודי היפנוזה!!

<מסתבר שבחו''ל חייבים דוקטורט כדי לעסוק מקצועית בהיפנוזה טיפולית>

ו
לשאלה האחרונה בגיל ה30 פלוס שלי,
אני אגבה כסף כמו מאמן האישי שאני מעריצה -בין 1000 ל1500 שח לשעה. <כי הזמן שלי יהיה שווה רבה יותר ויהיה לי 5 שנות ניסיון עבודה> כן זה מחיר לא ממש מציאותי וזה טוב,
כי בעצם לא ארצה לעשות טיפולים אישיים לאנשים,
אלך רק על הנחיה קבוצתית לאנשים זה יהיה הרבה פחות כסף!
כמובן שזה יקרה אחרי 4 תעודות מקצוע נוספות שאני יעשה ב5 שנים הבאות <עד גיל 30>
רוצה להנחות קבוצות , זה כייף.

מסר לאומה -
לעבוד עם אנשים זה כייף!
סוף סוף מצאתי עבודה שמאתגר אותי

כל אדם עם בעיותיו,
כל אדם עולם ומלואו
ואני מתאימה את הטיפול בהתאם לבעיה של האדם, זה מרתק כי המוח שלי סוף סוף עובד שעות נוספות

<שונאת עבודה מונוטונית=שעושים בה כל יום אותו הדבר
>

im mitzi

New member
מתכנתת

עובדת בחברת הייטק, מרוויחה יפה ויפה השתיקה לכך.
אני עובדת בממוצע 9-10 שעות ביום.

איפה אני רואה את עצמי בעוד 5 שנים? מקצועית בתחומי ומקודמת לתפקידים נוספים, מאחר ולאחרונה החלפתי תפקיד אני לא חושבת כרגע על העתיד, אני נותנת לזה עוד שנה

למעלה