מה עושים?חוגגים ביחד או לחוד?

העין ה 3

New member
איזה יופי שזה הסתדר

עלמה, שכחת שהילד רוצה בשר!!! אני בכל זאת אבדוק בספר (כשאקבל אותו) כי הם גם מציינים שם אם יש אפשרות לסגור חדר וכו'. במגנדה יש להם חדר סגור אבל אני לא זוכרת לכמה אנשים. אל גאוצ'ו בפתח תקוה באמת נראה לי אחלה מקום וגם רובננקו שזה לא מסעדה אלא יותר דומה לאולם ארועים קטן. הם ממש לא יקרים והאוכל טעים מאוד (לא המסעדה - היא חלבית, אלא בקומה שניה יש אולם בשרי). לגבי יום בשבוע רק צריך להביא בחשבון שביום חמישי יש יותר פקקים, אז תלוי מאיפה מגיעים האורחים.

blonda3

New member
אוקיי תודה......./images/Emo24.gif

אני אבדוק במקומות שציינת-עם אחד מהם כבר דיברתי.... לגבי היום בשבוע-האם עדיף לדעתכם לעשות במוצאי שבת של העלייה לתורה או ביום אחר מימות השבוע שאז אפשר להתחיל יותר מוקדם, או שבעצם לא כלכך כי יש פקקים ואנשים עובדים? אוף-זה מסובך....

blonda3

New member
המסעדה חייבת להיות כשרה

נדמה לי שאלגאוצ'ו לא כשרות.... נכון?

*יערית

New member
יש ויש...

אני אישית המלצתי לך על מסעדה כשרה באבו אבוה
חצי משפחה שלי דוסית..נראה לך שהיה עובר בשלום לולא היה לא כשר

blonda3

New member
חחח-את צודקת../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

המסעדה בפתח תקווה אכן כשרה. בדקתי במדריך. תודה.

blonda3

New member
נגד עין הרע../images/Emo35.gif../images/Emo57.gif

ביום חמישי לפני העלייה לתורה יש הנחת תפילין בבית הכנסת. האם זה בסדר לחגוג ביום שישי בצהריים לפני, כשהעלייה לתורה היא למחרת, או שרצוי שלא-כנגד עין הרע?
באופן אישי זה נראה לי עדיף לחגוג בסמוך לעליה לתורה ולא בשישי שאחרי, אבל האם זה מקובל, או "בסדר"? (סליחה מראש שאני קצת עסוקה בעצמי ולא כלכך מתייחסת לשאר השרשורים... מציצה קצת-כמה שמספיקה....)

העין ה 3

New member
בטח שבסדר!

קודם כל לגבי מוצ"ש זה לא בא בחשבון במקום כשר כי הם יוכלו להתחיל לבשל רק ב- 20:30!!! אחרי התאריך העברי זה כבר בסדר, ואני מניחה שיום חמישי זה כבר אחרי התאריך, לא? למרות שיש עדות שנוהגים לעלות לתורה בשבת שלפני התאריך. לדעתי אם זה אחרי התאריך העברי - אין בעייה!

blonda3

New member
../images/Emo51.gifבדקתי ובררתי ויש לי תשובות

העליה לתורה אצלינו היא לאחר התאריך העברי כך שאין שום בעיה עם התאריך. עכשיו צריך לחכות לתשובה של הגרוש שיודיע לי סופית בשבוע הבא איך הוא רוצה לחגוג...כי צריך לקבל תשובות.... אתמול כבר הייתי בעוד שני מקומות ונראה לי שיש התקדמות. תודה לכם.

למעלה