מה עושים יום שישי הזה?!

j a m i t

New member
מה עושים יום שישי הזה?!

השבוע תתקיים מסיבת רוק ב-"פאב של ישראל", כולכם מוזמנים להגיע! *אלכוהול חינם! *כניסה חינם לימי הולדת (בתאום מראש) *מילשייקים אלכוהולים חינם (דבר גדול !!!) והשבוע- רחבת METAL, DEATH, DOOM, TRASH עם די ג'יי און!!!! בכל אופן.. אין הרבה מה להגיד, פשוט יש מסיבה טובה בשעה 23:00, מוזיקה טובה, אנשים יפים (ראשל"צ...), ולכל מי שמעניין אותו, תהייה גם רחבת היפ הופ, מוזיקה שחורה ורגאי ! המקום קצת עבר שיפוצים כדי לבוא לראות! אז... לפרטים וימי הולדת וכל החרא הזה: 053533288 ה-"פאב של ישראל": רחוב פרשקובסקי א.ת הישן, ראשל"צ.

RevitallicA

New member
שאלה טובה...

זה מקום יחסית גדווווול, אבל באמת איך יעשו 3 רחבות
ו-חחחח
יומשישי-שבת אני בים המלח...
כן כן...למרות שחורף...
לא אכפת לי

j a m i t

New member
לסוגיית הרחבות !

למי שלא שם לב היה חדר במקביל לבמה, שהוא חדר גדול יחסית עם בר משלו וספות ונרגילות והיה שם היפ הופ באותו ערב שאנחנו הופענו... אז שם יהיה מטאל ! ולרחבת ההיפ הופ כנראה תהייה בחדר קולנוע אבל לא בטוח ... ותמשיכו לשאול שאלות !

j a m i t

New member
והכי חושב!

שכחתי להוסיף שכרטיס כניסה יעלה רק 35 ש"ח ... אז זה לא ממש כואב לכיס !

kingshimmy

New member
כואב, כואב.

רק לחשוף את התוכן שלו לאוויר גורם לי לעוויתות בלתי רצוניות.

loca

New member
לאאאאאאאאא

מגיעים לשברולט! הוואן מעתיקנים..כל מה שאנחנו עושים ישר רצים ועושים גם!!!!!!!!! רק שהפעם...אין להם סיכוי!!! ממש ממש ממש לא!! הפקה מטורפת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 הפקת ענק 28/2/2003 בשעה 24:00 צוות "אל תאיים" וצוות "הספסל האחורי" גאים להציג- המסיבה המשותפת!!!!!!!!!!!!!! הפקה ענקית משותפת לשני הצוותים הפקה שעבדנו עליה המון והיא הולכת להיות מסיבה פ-צ-צ-ה!!!!! והכי חשוב-זה גם היומולדת שלי... :) רחבה מרכזית: DJ YOSS יתקלט alternative rock,funk metal,punk rock, metal,80's ורוק ישראלי. DJ O.P יתקלט hip hop,rap רחבה שניה: DJ GERBER יתקלט classic rock,funk metal,punk rock DJ ORI יתקלט hip hop,rap,r&b,chillout ועוד - רחבת צ'ילאאוט עם חומוס,פיתות,עוגות וצ'אי שתיה חינם צמר גפן מתוק (כל אחד יקבל כרטיסיה עם זיכוי לשתייה,לחומוס וכו'..) ותצוגת אופנה מ-ט-ר-י-פ-ה!!! 35 ש"ח כניסה בלבד!!! יחלוקו מתנות מתנת "ג'יפה" תלושים לפירסינגים חינם ובהנחה מתנת ליקוויד שופ וסינגלים יחולקו מתנת הליקון בקיצור-שווה להגיע!!!! לפרטים 054505289 מורן מועדון ה"שברולט" - רח' המנור 9 א.ת חולון

loca

New member
"הרוק חוזר ובגדול"...

ובגלל זה יש לכם רחבת היפ הופ (לא שבשברולט אין....אנחנו פשוט לא רשמנו שהרוק חוזר..)

דדדדדדדדדדדדדדדדייייייייייייייייי

לירי חלאס לעשות לאנשים שטיפת מוח תאימיני לי שמי שרוצה ללכת לשברולט יודע איפה הוא נמצא וגם לא משנה מה יש שם כי 90 אחוז מהאנשים שבאים לשם אני מדגיש אחוז ולא מספר אנשים !!! לא בא בגלל מה שרשום בהזמנה אז די להציק לאנשים עם הרוק שחזר לשברולט בשברולט לא היה ולא יהיה רוק רוק רוק יש פאנק( לא של הפנקיסטים) ואלטרנטיב וזה פחות או יותר מידי פעם יש סטיות לכיונים שונים אבל השברולט הוא לא מועדון רוק אלה אלטרנטיב אז חלאס על הויכוח ובאלטרנטיב אז חלאס בסדר די לשלוח לכולם ולהגיד שהם בוגדים ושטיות כאלה ושכולם מעתיקנים כי אתם לא המצאתם את המוזיקה ולא המצאתם את סוגי המסיבות ואני די בטוח שאם נעבור על מסיבות אחרות ברחבי הארץ את הרעיון הזה ביצאו כבר ולדוגמא את הצאי צילאוט עשו שאלגרוק אז עשי לי טובה לא את גילית את כוח הכבידה ולא את הבנת שכדור הארץ מעגלי די לשטיפת המוח!

מה יש לכם מגנים בחרוף נפש על

השברולט עשו לי טובה תנו להביע דעה בשקט אם אין לכם משהו להגיד עדיף שתשתקו

kingshimmy

New member
אף תגובה פה לא הגנה על השברולט.

התגובה שלך פשוט נראית מוגזמת.

מי מגן על השברולט?

צחקתי על איך שהגבת כאילו אתה באמצע סקס או משו... תגיד על השברולט מה שאתה רוצה, אני גם חושב ד"א שמה שלירי כתבה היה ממש לא במקום. אני הגבתי על דרך התגובה לא על התוכן.

אתה קראת את ההודעה שלה

אל תבאו לאף מקום רק לשברולט כי אנחנו מקורים וכולם מעתיקים מאיתנו גיב מי א ברייק מה יש לה אם אני ארצה ללכת לשברולט אני אדע איפה הוא לא צריך להגיד לי שהשברולט הוא המקורי ושחייבים ללכת עליו בעעע

למעלה