מה עושים יום שישי הזה?!

j a m i t

New member
את רק חייבת להגיד לי משהו אחד !

איך את לא מתביישת לבוא ולבקר מועדונים אחרים ! הרי את יודעת שלהרבה אנשים יש מסה ענקית של תלונות לגבי המקום וכולם מתוך כבוד לא אומרים מילה ! אז תעשי טובה ותשמרי את ההערות שלך לעצמך כי זה ממש לא במקום! ומה שאמרו כאן לגבי ההפקה הבאה ממש נכון ! ודבר אחרון... איך בדיוק מעתיקים מהשברולט ?--- ב-אלכוהול חינם?! אולי... אולי בשתייה החופשית ! תיהיי בריאה !

A S Y L U M

New member
לא יפה....

עזבו אותכם עכשיו ASYLUM והכל- ההודעה הזאת היא פרטית ממני- אבירם: לירי, באמת, לא יפה, לא מכובד, לא מקצועי, ולא כדאי ללכלך על מועדונים אחרים. אנחנו ארץ קטנה וכולם מעתיקים מכולם. ואם כל הכבוד לשברולט, גם הוא לא המציא את המסיבות רוק, ואל תגרמי לי להביך אותך עם דוגמאות שהשברולט העתיק. בקיצור- תלמדי לכבד את כולם, לאהוב את כולם, להעריך את כולם. זה גם ייעזור לך להיראות מקצועית יותר. שיהיה בהצלחה.

loca

New member
תפסיקו לבכות

כל אחד פה יודע טוב מאוד לבוא ולבקר את השברולט איך שבא לו ומתי שבא לו נכנסים לפורום של השברולט מייחצנים את הקומה ועוד כל מיני חרטא ברטא... זכותי בתור בנאדם (לאו דווקא בתור מישהי מהשברולט) להביע את דעתי כמו שכל אחד מכם עושה פה לגבי כל דבר כלשהו ניפחתם את זה יותר מדי... באמת צדק פה מי שכתב בעבר הלא כל כך רחוק שאנשים פה לא לוקחים דברים בפרופורציות... כל אחד מכם מתישהו פתח פה את הפה על מישהו\משהו נסחפתם קצת עם התגובות... וברור שהשברולט מעתיק אף אחד פה לא המציא את הגלגל זה היה בצחוק כי שבועיים לפני זה עשינו היפ הופ והיה מועדון אחר בראשון שעשה את אותו הדבר... אז תירגעו כבר

NiGa

New member
פחחחחחח

"כל אחד יודע טוב מאוד לבוא ולבקר את השברולט" אהבתי את האיום סטייל ראש המאפיה האיטלקית בניו ג'רזי הלכתי לראות A TEAM (ד"א, חלש ששינו את השיר פתיחה ל"יותר מודרני")

לירי מה שאמרתי זה שאת מגזימה

עם הקטע של כולם מעתיקנים ושצריך ללכת רק לשברולט חלאס תיחצני כמו כולם ספרי על המסיב אל תשמיצי כמו ילדה קטנה

loca

New member
ממ

שוב פעם... אני לא אשתדל להיות פוליטיקלי קורקט רק בשביל שזה לא ייראה כאילו אני משמיצה וכו' ה"השמצות שלי" לא ימנעו מאף אחד פה ללכת לוואן ו\או מקומות אחרים ולא אמרתי אף פעם שצריך ללכת רקקק לשברולט ומי שילד קטן פה זה לא אני אלא כל מיני שטרח להגיב להודעה הזו כאילו מי ישמע מה קרה... זה רק הסימן לילדותיות כמה שאתם מייחסים חשיבות לפעמים לדברים שנכתבים פה... צאו מהסרט אני אכתוב ואתם תכתבו מה שבא לכם ותשמיצו איך וכמה שאתם רוצים ולא אמרתי שכולם מעתיקנים... זה מצחיק שכבר שתי מסיבות רצוף לנו ולוואן יש פחות או יותר את אותו הקונספט באמת שיהיה לכם אחלה של יום ואל תקחו דברים רציני מדי או כבד מדי זה לא בריא :)

חחחחחחחחחחחחחחח

יוו הרגת אותי לא משנה אני לא אמשיך את הויכוח הזה הוא חסר טעם

Darakan

New member
"בוא נבנה טנק בחצי שעה"

או "אין להתרסק עם מסוק בצוק, להתפוצץ ולצאת בחיים" שמות נוספים ל-A-TEAM. אבל עדיין סדרת קלאסית :]

זה גם:

"איך בונים טנק מממסטיק וסיגר" "בוא נגרום לכל אדם שאני רואה לחשוב שאני שליח של החברה ולהוציא אותו פראייר שיתן לי דברים" "יאללה מרביצים לרעים! להם אין מיסטר טי"

NiGa

New member
יש עוד:

"4 אנשים מנצחים 800 חוטפים חמושים עם jaw-braker" או "כל התחמושת, הפצצות, מכשירי הקשר, ומפעילי הפיצוצים נוסעים מאחורינו עם שליח, אתם פשוט לא ראיתם" או "בוא נרסס כדורים לכל עבר ואף אחד לא ימות" או "איך לפתוח מכסה מנוע של מכונית ב 100 שיטות"

וואלה שמתי לב לזה

וכל שנות הסדרה אף אחד לא מת משום יריה. רק אבא של פייס מת מוות טבעי... ותמיד המכוניות התהפכו וכולם קמו והתחילו ללכת...

NiGa

New member
לאו דווקא מהחלון -

תמיד היה מישהו מהרעים שעף והמצלמה הייתה מתחתיו ראתה איך הוא מועף לפעמים מחלונות, לפעמים על ארגזים, לפעמים סתם בי איי

למעלה