מה עושים כשאין על מה לכתוב? וממש ממש רוצים לכתוב?
ע עכבר כחול מדבר New member 18/3/06 #8 עדיף כבר לא לככתוב בכלל... הקוראים לא אוהבים פוסטים של "היום אין לי מה לכתוב...."
ה השרוט ממליץ New member 18/3/06 #14 לא.. אבל אולי אם תשב לכתוב על זה תוכל ליצור פוסט. למשל על הקושי לעורר את המוזה
R reedgreenwhait New member 18/3/06 #16 נתקעו לי חרוזים בראש ../images/Emo4.gif אם לכתוב למען לכתוב ברצונך- כתוב "היום אין לי מה לכתוב..." כאוות נפשך... אם לכתוב למען קוראים אתה רוצה- לבוא ההשראה חכה...
נתקעו לי חרוזים בראש ../images/Emo4.gif אם לכתוב למען לכתוב ברצונך- כתוב "היום אין לי מה לכתוב..." כאוות נפשך... אם לכתוב למען קוראים אתה רוצה- לבוא ההשראה חכה...
X xslf New member 18/3/06 #4 גולשים באינטרנט ומוצאים משהו לכתוב (אפשר גם למצוא משהו לכתוב גם מחוץ לרשת). או פשוט לא כותבים כלום.
ע עכבר כחול מדבר New member 18/3/06 #10 זה לא רעיון טוב... אתה אוהב לקרא שטויות בכתב ענק בבלוגים אחרים?
A A Radcliffe New member 18/3/06 #22 1. אני בת../images/Emo129.gif 2. לא, אבל זה כיף לכתוב ואז מתחיל דיון על זה שחושבים שאתה על סמים ולי לפחות זה נורא כיף... וויזלי
1. אני בת../images/Emo129.gif 2. לא, אבל זה כיף לכתוב ואז מתחיל דיון על זה שחושבים שאתה על סמים ולי לפחות זה נורא כיף... וויזלי
ע עכבר כחול מדבר New member 18/3/06 #23 סליחה...../images/Emo9.gif ואני יודע שזה כיף לכתוב פוסט בלי פואנטה, אבל הרבה יותר כיף לקבל תגובה נחמדה על פוסט מושקע
סליחה...../images/Emo9.gif ואני יודע שזה כיף לכתוב פוסט בלי פואנטה, אבל הרבה יותר כיף לקבל תגובה נחמדה על פוסט מושקע
A A Radcliffe New member 19/3/06 #26 אז מה?!../images/Emo129.gif זה עדיין נחמד.. ואם לא, תמיד אפשר לגרום לעצמך להיות מדוכא במחשבה על משו נורא ואז יש הרבה על מה לכתוב.... וויזלי
אז מה?!../images/Emo129.gif זה עדיין נחמד.. ואם לא, תמיד אפשר לגרום לעצמך להיות מדוכא במחשבה על משו נורא ואז יש הרבה על מה לכתוב.... וויזלי