מה עושים כשאין על מה לכתוב?

A Radcliffe

New member
אמ......./images/Emo129.gif

יש כמה אפשרויות: 1.סמים 2.אלכוהול 3.להמציא שיחות עם חבר דימיוני ולספר מה הוא אמר לך[
] 4.שיחה עם גבינה צהובה [מאיפה לעזעזל הקרצתי את זה עכשיו?!?!?!?!? אני יודע! מהחתימה שלך!
] ואין לי יותר כי הרעיונות שלי נהיים[?] טיפשים יותר ויותר מרגע לדודלי....
וויזלי:)

Tali1912

New member
אמממ ...

לא הייתי אומרת, אפשר לסחוב יותר משבוע בלי כתיבה, אפילו גם יותר משבוע.

0r0r

New member
לא כותבים

גולשים באינטרנט אבל לא מחפשים בכח על מה לכתוב. ובמקרה שלך זה קצת לא הגיוני שאין לך על מה לכתוב

../images/Emo9.gif

אני גולש באינטרנט, קורא עיתונים, ולא מוצא משהו מספיק מעניין לכתוב עליו. אני מרגיש כאילו סחטתי את המח מכל טיפת נושא כתיבה שנותרה לי בראש.

כן, ראיתי את השירשר הזה

במהלך מסע החיפושים שלי אחר נושא לכתיבה. זה לא בידיוק אותו דיון.. אז פתחתי שירשור יותר ספיציפי..

אוקי מצאתי כבר רעיון.

זה פשוט עלה לי לראש אחרי שראיתי טלויזיה. תודה לכולם שתמכתם בי ביום הקשה והיבש הזה.

../images/Emo45.gif

רעיונות לא מחפשים, כי אי אפשר למצוא כאלו. רעיונות באים אליך, הם רודפים אחריך והם אלו שימצאו אותך, לא ההפך!

נכון מאד. הרעיונות רודפים

אבל העניין הוא שלפעמים אנחנו בורחים בהם הם רודפים אחרינו בקצב מטורף. הם אובססיבים כלפינו, מתים שנכתוב אותם בבלוג. אבל אנחנו קשים להשגה לפעמים.

חובה לאלץ מוזה

עליך לזמן את ההשראה כמו שמישהו פעם כתב: "ההשראה לא תכפה את עצמה עליכם. היא הרבה יותר מעודנת בשביל לעשות את זה. אם לא תזמינו אותה אליכם, היא תישאר מכונסת בתוך עצמה, נהנית מהיופי הפוטנציאלי הבלתי מוגבל שלה..."

ny22

New member
מנהל
אני מתחיל לכתוב על משהו

ומקסימום שומר את זה אבל לא ממשיך
לא מפרסם. כי אני בד"כ משתדל להשקיע ברשומות לפני שאני מפרסם אותן.

למעלה