לצערי אני מכיר את התחושה הזו..
גם מהכיוון של ערסים וגם מהכיוון של התעללות יום-יומית במשך כמה שנים.. אני, בניגוד אלייך, הייתי ילד די חלש פיזית ומנטלית. משך תקופה ארוכה התעללו בי נפשית בעיקר, שמו אותי בפינת החברה. ואז התחילו גם המכות בצירוף לעלבונות. אני לא יכול לומר שזה לא כאב, אבל לימדו אותי להתעלם. עד היום- אני חושב שזו הייתה הטעות הראשונה שההורים שלי עשו בחינוך שלי. העובדה שהתעלמתי, שספגתי, רק לימדה את כולם שאפשר לפגוע בי ושאני לא אומר כלום. עם הזמן גם חבורות של ערסים נטפלו אלי בגלל המראה שלי. היה לי שער ארוך, משקפיים עגולות\סגולות- תמיד נראיתי כמו פריק\חנון. למדתי ג'יוג'יטסו כשהייתי קטן, אני לא יכול לומר שזה עזר לי במשהו. אבל למען האמת, ההתחזקות הפיסית שלי עם הזמן הובילה להתמודדות פיסית עם אלו שהציקו לי. אחרי זה, הם כיבדו אותי. אני לא אומר שמכות זו הדרך. במיוחד מול ערסים, שזה מה שהם מחפשים.. הדרך הנכונה, במקרים האלה, הוא להראות שאתה הוא הקובע. אם אתה קובע שאין מכות- אז אין מכות. אם אתה קובע שלא מציקים לך- אז לא מציקים לך. היסחפות לדברים שטותיים זו התנהגות ילדותית משהו. אתה תראה התלהטות יצרים בעקבות סכסוך אצל חבורות ערסים. אתה לא אחד כזה, אתה יותר טוב.. ואתה לא נסחף. אני בטוח שתמצא את הדרך לעשות את זה בצורה הטובה ביותר.. בינתיים- אחזיק לך אצבעות
[ואם אתה רוצה, יש לי דוד שהוא שוטר
]