מה עושים כשמתאהבים בידידה?

אני כבר לא מבין אתכן, בנות

באמת שלא... מה זה "מתאימים" לעזאזל? איך שני אנשים שמבלים ביחד 10 שעות ביום כמעט (ולפעמים יותר) יכולים להיות לא מתאימים? איך שני אנשים שיכולים לדבר שעות, בפתיחות מלאה , על כל נושא שבעולם, יכולים להיות לא מתאימים? איך שני אנשים שאוהבים להיות ביחד, נהנים להיות יחד, צוחקים ומבלים יכולים להיות לא מתאימים , איך? איך אפשר לעשות את כל אלה ולא להמשך אחד לשני? ועם כל הכבוד - "לא רוצה לקלקל את הקשר" זה לא יותר מתירוץ עלוב ואומלל. הרי הקשר יהרס כך או כך כאשר אחד הצדדים לא בא על סיפוקו. אז מה? לא עדיף לנסות? למה להחליט מראש ש"זה לא ילך?" הרי אנחנו לא נביאים ולא בני נביאים וכולם יודעים למי ניתנה הנבואה.....

אבל אפשר! זאת הנקודה

שאתם מסרבים לקלוט
זה בדיוק הקטע של ידידים!!! אפשר להתאים נקרא לזה במישור הרוחני: בתחומים, תחביבים נושאי שיחה וכו' אבללללללל במישור הפיזי- לא להמשך אליו. כן, זה קורה. זה שיש "חיבור" *לא אומר* שהבחורה מרגישה אליכם משהו עמוק, ושהיא רוצה להתנשק איתך או ללכת איתך למיטה. ומה לעשות שלדעתי חלק מקשר רומנטי זה המשיכה. זה לא יעבוד בלי. זה יפה וטוב שאתה מרגישה ככה כלפיה, אבל היא לא. אתה רוצה להיות עם מישהי שלא נמשכת אליך!?

אפשר.

הידיד הכי טוב שלי הוא מישהו שלעולם לא נרצה להיות אחד עם השניה. ולפעמים אנחנו מבלים מעל ל10 שעות ביחד, ואנחנו מדברים על הכל [נראה לי], ואנחנו אוהבים להיות ביחד, צוחקים כל כך הרבה ומבלים בצורה מטורפת. אבל לעולם לא נראה להיות ביחד. כי זה פשוט ככה. כי אני לא רואה אותו בתור חבר, והוא לא אותי. זה גם קשור למשיכה וכאלה. בכ"א, זה אפשרי. אין מי להיאבק בזה :/

d e m o sthenes

New member
היה לי סיפור די דומה, אבל ממש דומה

אפשר לומר, רק העניין הוא שאחרי שידידה שלי התחילה לצאת עם הבחור די גיליתי את האופי האמיתי של הוהיה לי הרבה יותר קל לנתק את הקשר. בכל מקרה, אתה חייב להפסיק לדבר איתי כי זה רק ימשיך לפגוש בך. אז כן תסבול כמה זמן אחרי שלא תדברו אבל אני מבטיח לך מניסיון שזה עובר.

נועם m

New member
זה נשמע מדהים.

תראה, אני חושבת שלא בריא להמצא בסיטואציה כזו לאורך זמן. אמנם אתה אומר שהחיבור ביניכם מדהים, אבל בכל זאת יש בקשר הזה פן כלשהו שהוא לא הדדי. יכול להיות שיהיה לך יותר קל להחליט מה לעשות אם תבין בדיוק איפה נעוצה הבעיה: אם היא "לא רוצה לסכן את הקשר", וזו הסיבה היחידה שלה, אז התירוץ הזה לא מספיק ויש מקום "להלחם עליה". כמו שכתבת קודם- תגרום לה להבין שיהיה ממש אבסורד אם קשר מדהים כזה ישאר רק בפסים אפלטוניים. אבל, אם הסיבה לסירוב שלה היא שהיא לא נמשכת אליך, אני לא חושבת שיש הרבה מה לעשות. זה כואב לשמוע את זה, אפילו קצת מעליב, אבל דברים כאלה קורים. במקרה הזה אתה צריך להחליט מה עדיף בשבילך: להשאר איתה בקשר ולחכות שהרגשות יתכהו, כמו שגיא כתב; או לחילופין לנתק את הקשר (או לפחות להפחית את המינון...)

patetta

New member
ידידי היקר

קראתי את ההודעות שלך ואני חייב להגיב לעניות דעתי לאורך כל ההיסטוריה האנושית מעולם לא הצליח גבר לצאת ממשבצת הידיד על ידי שיחה.בעצם זה שבחורה מגדירה בחור בתור "הידיד הכי טוב" (איכס) היא מודעת לרגשות שיש לו כלפיה והיא שומרת עליו בצד כדי שיספק לה את כל הצרכים הריגשיים שחבר היה מספק ללא הצרכים הפיזים וללא המחויבות.אני לא אומר שלא יתכן קשר חסר אינטרסים מיניים בין בחור לבחורה ,אבל ישנם מקרים שברור ששני הצדדים משקרים לעצמם.בכדי לפתור את הבעיה עליך לזכור שני דברים: 1)כלל הזהב: כן כן לא לא.אם ילך סבבה לא ילך יש 3 מליארד נשים בעולם אתה תסתדר 2)ממחקר שערכתי הדרך היחידה לצאת ממשבצת הידיד היא דרך ה"בוסה" כלומר נשיקה שתכננת זמן רב לפני כן וניתנת בדיוק בזמן הנכון. לתת את הבוסה זה כמו ללחוץ על "חלק" כשאתה נתקע בסוליטר.זה משנה את כל החבילה ויכול להיות שתקבל קלפים יותר טובים ויכול להיות שלו.מה שבטוח במצב הזה אתה לא יכול להישאר

האמת?

חשבתי על זה כמה פעמים והייתי בכמה סיטואציות שבהן יכולתי לעשות את זה אבל תמיד נרתעתי לאחור ברגע האחרון. אולי זה בגלל שיצאתי בעבר עם בחורה שנאנסה ואחרי שראיתי את התוצאות ההרסניות של זה אני לא יכול להשלים עם איזה שהוא סוג של כפיה.....

patetta

New member
חס וחלילה כפיה

זה נשמע יותר אלים ממה שהתכוונתי.כמובן שלא לנשק אותה בכוח.התכוונתי ליצירת אווירה מתאימה לביצוע בשום פנים ואופן לא בכפיה.ואתם חייבים להודות שנשיקה תטרוף את הקלפים מחדש

תטרוף גם תטרוף

השאלה לאיזה כיוון. אי אפשר להתעלם מהאפשרות לחטוף סטירה מצלצלת שתגמור את העניין אחת ולתמיד.

Paranoid Eyes

New member
אההממ

אני לא מאמינה שתחטוף סטירה מצלצלת. אתם מאוד קרובים אחד לשניה לא? הסטירה תגיע רק אם אתה זר לה.. אחרת, כל מה שיהיה זה שהיא תהיה קצת בשוק מהמחווה שלך.. ואז.. או שהיא תחליט שהיא זורמת איתך, או שהיא תבהיר שהיא באמת מעוניינת בידידות.

Dark Muse

New member
אמרת דבר מאוד חכם...

"לעניות דעתי לאורך כל ההיסטוריה האנושית מעולם לא הצליח גבר לצאת ממשבצת הידיד על ידי שיחה.בעצם זה שבחורה מגדירה בחור בתור "הידיד הכי טוב" (איכס) היא מודעת לרגשות שיש לו כלפיה והיא שומרת עליו בצד כדי שיספק לה את כל הצרכים הריגשיים שחבר היה מספק ללא הצרכים הפיזים וללא המחויבות" בהחלט מעורר חשיבה... לצערי.

Paranoid Eyes

New member
לא קראתי את כל התגובות לעומק

אבל לדעתי, אם היא רוצה אותך בתור ידיד, אז הדבר היחיד שחסר ביניכם זו המשיכה הפיזית. אחרי הכל, אם אתם מדברים כל הזמן, נפגשים כל הזמן נהנים ביחד..אין שום סיבה שזה לא יתפתח.. אלא אם כן כמובן אין משיכה. ואם היא לא רוצה, ויודעת מה אתה מרגיש כלפיה אז מה שהיא עושה לדעתי , לא ממש פיר כלפיך. היא לא נותנת לך הזדמנות להתגבר על הרגשות האלה,ואני רואה את זה כאנוכיות מצידה. תתנתק, זה קשה מאוד.. גם המצב הזה שאתם עובדים ביחד, לא ממש מאפשר לך להתנתק... לא יודעת, אין לי ממש תשובות .. הכי טוב , בכח.. להתנתק.. כשאתה רוצה לשלוח לה הודעה או להתקשר.. תחייג למישהו אחר, לחבר.. משהו.. ואם כן יש את המשיכה הזו ביניכם , גם מבחינתה.. אחרי שתתרחק.. היא תבין מה היא מפסידה ותעשה את הצעד בעצמה. לפעמים אנחנו בני אנוש צריכים איזה כאפה בשביל להבין מה עומד מולנו :) בהצלחה:)

L y c a n

New member
תסביר לה את מה שאתה מרגיש

תגיד לה, TAKE IT OR LEAVE IT וכי אתה לא מסוגל ככה.. חלאס לגרום לעצמך סבל. אם אתה לא יכול או מסוגל או רוצה להסתפק בידידות אז הגיע הזמן לחתוך. אם היא רוצה אותך, היא תבין מהר את הטעות ותבוא אליך.. בהצלחה!

../images/Emo51.gif לכולם על העצות

דיברנו על זה והחלטנו שנישאר ידידים טובים אבל ננסה לצנן קצת את השטח על ידי צמצום המפגשים והשיחות הלא-חיוניים עד יעבור זעם... (דבר שיהיה קצת קשה לביצוע בהתחשב בעובדה שאנחנו גם עובדים יחד וגם לומדים יחד, אבל נעשה כמיטב יכולתנו...) אז זהו... עוד סיפור אחד של אהבה נגמר לו ואני שוב סטודנט חופשי. מישהי מעוניינת?

למעלה