מה עושים עם הורים שלא סומכים עליך?

Honey Bunny

New member
מה שהיה

ניסיתי לדבר איתם בערך.. אבא התחיל להגיד שהיום הכל מסוכן "אפשר ללכת בקניון פתאום יהיה פיגוע", אמרתי לו שעוד שנה כשאני כבר לא אשאל אותם לא יהיו פחות סכנות, כבר לא היה לו מה להגיד הוא אמר "תדברי עם אמא" אמא רק אמרה "לא" כאילו זה בדיחה מה שניסיתי לדבר איתם, גם היא לא ממש רצתה להתווכח אולי הדבר היחיד שיצא מזה זה שהם לפחות מודעים לזה שאני כן מתכוונת לעשות דברים בקרוב והם יודעים מה אני חושבת על היחס שלהם..לפחות קצת אני מקווה שברגע האמת זה יעבוד

לב אם

New member
רק הערה קטנה בקשר ליציאה מהבית

עוד שנה תצאי מהבית ותעשי מה שאת רוצה ... איזה אשליה מתוקה. יש לי שני ילדים שכבר יצאו מהבית ונכון שאני לא מנהלת להם את החיים, ואין לי מושג באיזה שעות הם יוצאים וחוזרים - אבל רמת הדאגה, והצורך לדעת עם מי הם ומה הם עושים, לא ממש פוחתים. ולבן שלי שנשוי וחי בחו"ל יוצא לי לפעמים להזכיר ששכח לשלוח ממ"ן, בדיוק כמו כשהוא היה בכתה ד' ושכח להכין שיעורים.

עינת

New member
עם זה עפרה אני מסכימה ../images/Emo45.gif

כל מילה זהב... פשוט לי אישית היה קשה לקבל את הטיעון שלך כיוון שאצלי אין כל בעיה לשחרר ,להפך ,גידלתי את ילדי לעצמאות ובהחלט יכולה לומר כי בשלב זה קוטפת את הפירות עם הגדולים (אחחחחחח הפרי טעים). והקטנה? הדווקא שלי? מאמינה שגם איתה אצליח , כבר רואה ניצנים של גברת אשר יודעת בדיוק מה היא רוצה...

למעלה