מה עושים עם זה?

a e q u i t a s

New member
אוליפיאדיה הפשטסטית ביוון

לא ידעתי את עומק האנטישמיות ואת התעלמות השלטון היווני מנושא האנטשימיות והנאו-נאציזם במדינה. נראה שלהצהיר במסיבת עיתונאים הצהרות גזעניות ליד שר החינוך והתרבות היווני שהוא לא מגיב או מתסייג מדבריו, אולי מראה לנו שטיסה ושהות ביון אולי זולה אבל לא שווה. זה בהחלט מעניין, מפחיד אבל מעניין.

ne ro

New member
נכון אבל..

השאלה היא למי אכפת מזה? יוון היא לא כל כך מדינה חשובה בעולם הזה.. אני מניח שלקהילה היהודית ביוון יותר אכפת מכל הנושא..

ne ro

New member
אבל תיאודורקיס

לא התכוון שהיהודים הם שורש הרע. הוא אמר שהיהודים הם שורש הרע בגלל הקשרים של הנאו-שמרנים בארה"ב עם היהודים.. בכל מקרה לפי דעתי הוא צודק.

a e q u i t a s

New member
שם לב מה אתה אומר ומה הוא אמר

שם לב טוב טוב, מה אתה אומר - "היהודים הם שורש הרע...." כלומר יש פה הכללה גורפת על רקע אתני, אין פה הפרדה על רקע פוליטי, כלומר חבר יקר, בשביל תיאודורקיס גם אתה שורש הרע.

ne ro

New member
הוא לא מתכוון.

שהיהודים הם שורש הרע, ה וא מתכוון שהם נמצאים בשורש הרע.

a e q u i t a s

New member
לא הבנתי את הבדל?

מה הבדל? הוא זורע רעל של שנאה בין שני העמים, ושר החינוךוהתרבות היווני לא סייג או הרים גבה...?!

ne ro

New member
ואני חושב שהוא היה יכול יותר

לבקר אותנו על שאנחנו מטילים פצצות על בתי מגורים או יורים בילדים מוסלמים שמתרעים.. סתם דוגמה.

ne ro

New member
ואם תקרא לדוגמה את דו"ח בצלם

תגלו שצה"ל משתמש בילדים פלסטינים כמגן אנושי בלחימה בעזה. זה פשוט מזעזע.

ne ro

New member
ולפי דעתי

חיילים המשתמשים בילדי אויביהם כמגן אנושי הם לא יותר מאשר חבורת פחדנים.

ne ro

New member
ומבחינתי אין אוייבים

הילדים הפלסטינים האלה שנהרגים מאש החיילים אינם אויביי. אם כבר, חייל שהורג ילדים במתכוון, חייל שמחזיק אישה הרה במחסום ומביא למות עוברה - הוא האויב שלי. הוא אויב השלום והאנושות כולה.

ne ro

New member
אני מציע לכם שתקרו מעט יותר בנושא

ואם חס וחלילה, חס ושלום- אחד מקרוביי משפחתי היה נהרג בפיגוע- זה רק היה מחדד יותר את חוסר אמונתי בכיבוש, שמביא מצב של אנשים אחוזי ייאוש להשתמש באמצעי טרור כדי להתקומם מעולו.

חיילי צה"ל לא הורגים ילדים

במתכוון ולא הורגים אזרחים במתכוון, יש כאן רק צד אחד שעושה את זה והוא הפלשתיני. אין שיוויוניות במלחמה, אין שיוויוניות באכזריות, אין כאן "אנחנו והם טובים ורעים באותה מידה", יש צד מוסרי יותר וצד אכזרי וחסר כל צלם אנוש. חייל לא "מחזיק איש הרה במחסום" - חייל פשוט פועל לפי הוראות ואם יש עוצר אז יש עוצר וזה סופי ואם יש סגר אז יש סגר ואם רוצים לפתור את הבעיה אז צריך לא יהיו טרוריסטים שינסו לעבור ממקום למקום, זה הכל. אמחבולנסים אכן מעוכבים וזה למה? מאחר והפלשתינים העבירו או ניסו להעביר מחבלים שהתחזו לחולים ואמצעי לחימה דרך האמבולנסים, אז נכון, חפים מפשע סובלים מזה, עדיף שהם יסבלו ואנחנו לא!

a e q u i t a s

New member
../images/Emo128.gifנירו, זה ממש אבל ממש לא נכון../images/Emo128.gif

נירו תשמע..., אני בתור מפקד צעיר בצה"ל (אומנם עכשיו משוחרר) פיקדתי תקופה קצרה על חוליות של בודקי מעברים במעבר "ארז" שגובל בין רצועת עזה לישראל, אני מכיר באופן אישי לפחות ארבעה מקרים של העברת אמצעי לחימה בתוך רכבי חילוץ והצלה של הסהר האדום לתוך ישראל במשמרת שלי. היעד של אמבולנסים הפלסטינים הוא לרוב לבית החולים ברזילאי באשקלון, כלומר אפשרות לפגיעה חבלנית בתוך בית חולים או בכל יעד ונקודה בישראל. המקרים האלה הם בודדים, לעניות דעתי כן אך מקרים כאלה מכריחים את צה"ל לנקוט באמצעי ביטחון קשיחים יותר, יש עוד מקרה שחיילי צה"ל, אותם חיילים מהיחידת המעברים של המשטרה הצבאית במחסום "ארז" נהרגו בזמן שאישה פלסטינית ממעמד מאוד גבוהה בחברה הפלסטינית עברה את מסלול הבדיקה, אף על פי שמגנומטר (מן שער אלקטורני שמזהה מתכות) ציפף ללא הפסקה, היא טענה שיש לה מתכת ברגל בגלל ניתוח שעברה, דקות לאחר מכן התפוצצה והרגה מספר חיילי צה"ל... מקרה כזה גורר אחריו סגירה של כל מעברי הגבול, הפגיעה היא חמורה בעשרות אלפי הפלסטינים שעוברים מידי יום את מעברי הגבול לכיון ישראל למטרות עבודה, שהייה לצורך טיפול רפואי, איחוד משפחות וביקורי אסירים, אז כך שטענתך היא משוללת כל יסוד.. לגבי אשמתך החמורה, שחיילי צה"ל, ניקח לדוגמא אותי - הורג ילדים פלסטינים במתכוון היא מקוממת, מאכזבת ואפילו לא ראויה לתגובה, ובעניין האישה ההרה - על כל מקרה מצער שפורסם בתקשורת יש ביום מאות כניסות לישראל בשל מקרים הומנטריים ורפואיים שלא מפורסמים בתקשורת, בגלל שהם חלק משגרה הפעולות שצה"ל נוקט להיטיב עד כמה שאפשר עם האוכלוסיה הבלתי מעורבת בטרור. כל החלטות שאני לקחתי כמפקד וחייליו קיבלו היו תחת תנאים מוסריים קשים... מחד להיות קו ההגנה האחרון מפני מחבלים ומאידך לנסות לעזור לקדם את האוכולסיה הפלסטינית....

היה לי מקרה מובהק

שבה המוסריות של צה"ל כמעט עלתה לנו ולי בחיים, את זה כמובן לא פירסו בתקשורת. למשל ירי של מחבלים כל חיילי צה"ל כאשר בינהם ילדים קטנים ומפגרים משחקים אותה "גברים" ורצים להם בין הרגליים עד למצב שמסוכן מבחינת החיילים לירות חזקה ובחסות אותה המנעות מירי אותם מחבלים ירו לכיוון אותם חיילים. אם החיילים היו יורים אז היה סיכוי שאחד הילדים היה חוטף כדור בראש, ואז, הפלא בפלא התקשורת וכל המלוקקים ויפי הנפש היו קופצים "חיילי צה"ל רצחו ילד בן 8"...איזו עזות מצח, אילו שקרים, סיקור תקשורתי "למופת", איזה יופי...

שקר מוחלט

תכניס לראש שלך טוב טוב, מזעזע ואכזרי הם מושגים פלשתינים, מושגים של אירגוני טרור איסלמיים. בינם לביננו אין כל קשר.

כל אלה שקרים כמו

מה שאומרים אמנסטי ובצל"ם, שקרים שהאירגונים האלה משקרים במטרה לקשור ולגביל את צה"ל. אנחנו מטילים פצצות על מבנים שבהם יש נשקים ומחבלים, ברגע שמבנה יש נשק או מחבל, גם אם יש בו אזרחים הוא הופך אומטית למטרה צבאית לגטימית, הוא אינו "בית מגורים" יותר אלא מחסן נשק או מחסה לפעילות טרוריסטית. צה"ל גם לא יורה בילדים, הוא יורה במחבלים, אך אם כאשר יש חילופי אש ויש ילדים בשטח האש אז הם יפגעו וזה באשמתם. אם המחבל בוחר לירות מאיזור בו יש ילדים ויש חיסול אז יש סיכוי שילדים יהרגו וזו אשמת המחבל. בבקשה אל תחזור על השטות המטופשת של החיסולים והחוק הבינלאומי, אין לו אלטרנטיבה ולכן הוא לא רלוונטי.

אלון 58

New member
הוא מגדולי המניאקים והקשקשנים...!

יש להחרימו,לא לאפשר לו להכנס לארץ,ולא להשמיע מוסיקה שלו,הוא לא שוה את זה,עם מעט רצון,אפשר לעשות זאת.

למעלה