אני דווקא מסכים עם דבריו וכל הכבוד לו על תמיכתו במאבק ובאינתיפאדה הפלסטינית.
N ne ro New member 27/7/06 #14 אני דווקא מסכים עם דבריו וכל הכבוד לו על תמיכתו במאבק ובאינתיפאדה הפלסטינית.
א אלון 58 New member 27/7/06 #15 זכותך להסכים..., רק שאנשים כמוהו,שלא מכירים את ההיסטוריה כאן והמצב בכללותו,עדיף שיסתמו את הג'ורות שלהם,כי הם ממש לא מבינים דבר.
זכותך להסכים..., רק שאנשים כמוהו,שלא מכירים את ההיסטוריה כאן והמצב בכללותו,עדיף שיסתמו את הג'ורות שלהם,כי הם ממש לא מבינים דבר.
י יובלאישמרכז New member 27/7/06 #16 וזה עוד במדינה מאד יפת נפש ומאד קיצוני בצד השמאלי של המפה.. מה זה אומר להיות? "דמוקרטיה"?, "נאורות", "פתיחות", זה "חופש ביטוי"? יוון פשוט מאשר בשתיקה שנאציזם ופאשיזם זה לגטימי ככל הדיעות.
וזה עוד במדינה מאד יפת נפש ומאד קיצוני בצד השמאלי של המפה.. מה זה אומר להיות? "דמוקרטיה"?, "נאורות", "פתיחות", זה "חופש ביטוי"? יוון פשוט מאשר בשתיקה שנאציזם ופאשיזם זה לגטימי ככל הדיעות.
N ne ro New member 27/7/06 #21 אני חושב שיש הבדל גדול בין יוון לבין שאר מדינות מערב אירופה.. ביחס לקדמה והתפתחות כמובן.
N ne ro New member 27/7/06 #24 תמכתי בתיאודורקיס לא בממשלה היוונית, הגזענית והאנטישמית, שתומכת באירועים מהסוג הזה.