מה עושים עם לסת כואבת?

cronic1

New member
מה עושים עם לסת כואבת?

חטפתי אגרוף ישיר ללסת ומאז אני סובל. משהו יודע מה לעשות בנידון?

orslimy

New member
אמממ....

לפי מה שהבנתי כואבת לך הלסת ואתה כאילו לא יכול לסגור אותה עד הסוף בגלל שזה כואב? אז קודם כל זה יעבור די מהר.... פשוט תעשה הרבה תנועות איתה, למרות שזה כואב....אפילו אם אתה אמיץ, נסה ללעוס מסטיק...

lironmarko

New member
דבר ראשון אני מניח שהמאמן בדק

את הלסת שהיא במקום ... דבר שני אל תד אג זה נורמלי שהיא תכאב... שים קרח תאכל הרבה מאכלים כמו יוגורט ושיחסית קל ללעוס. תוך כמה ימים הרגישות תרד רק באימונים הבאים אל תעבוד לפנים ואם אתה מרגיש שאתה רוצה אז שים מגן ראש לא עשו את זה לא סתם

cronic1

New member
תודה על העיצות

כעת המצב יותר טוב אך שבוע שלם אני מתקשה ללעוס ולבלוע. הלסת במקום אך השיניים האחוריות כאילו זזו ממקומן. מהיום אני מתאמן רק עם מגן פנים וישמור טוב על הפנים. לא ידעתי שאפשר לסבול שבוע שלם מפגיעה בלסת תוך כדי קרב עם כפפות. תודה

הלסת התחתונה,

היא עדינה ביותר,ולכן חשוב להגן עליה היטב,התחושה בלסת לאחר מכה,אינה נעימה במיוחד וקיימת תחושה של עיוות הפה,אם נבדקת והכל נמצא תקין (ודרך אגב,אני מקווה כי היית עם מגן שיניים בזמן הפגיעה)אזי,הכאב יחלוף עם הזמן וגם התחושות הלא נעימות,אז אל דאגה. בברכת שבת שלום, שלך בפורום, אורי צבי,

cronic1

New member
מזל שהייתי עם מגן שיניים

היום אני מבין את החשיבות של מגן השינים אלמלא המגן הייתי שובר את הלסת או מאבד שן או שתיים. אכן הכאב לא נעים ויש תחושה שהלסת זזה ממקומה. תודה אורי וכולם.

lironmarko

New member
מגן שיניים מפחית זעזוע מהמח ושומר

על השיניים ... לא חושב שהוא מגן על הלסת ...נראה לי דסקלו נתן על זה פעם כמה מילים.

מגן השיניים,

מגן על השיניים והשפתיים בלבד,לסת יכולה להישבר עם או בלי מגן שיניים באותה מידה. בברכת שבוע טוב, אורי צבי,

der bomber

New member
כמעט כל מה אמרו לך פה שטויות

אתה חייב משתמש במגן שיניים מסודר טוב לפה. מגן כפול יותר חזק למה זה לא נותן חופש בפה ושומר פה סגור. מתאגרף חשוב שלומד סוגר פה חזק. חשוב אתה מתאמן עם מגן ראש טוב וכפפות לא כמו בקיק בוקס. וחשוב לפני אתה עושה קרבות בהרבה כוח ומהירות - לומד טכניקה טוב. פה בישראל לא מבינים ללמד בוקס - תראה מתאגרפים פה טכניקה לא טוב. רק מורים מה באו מרוסיה יש להם דיספלינה ובית ספר טוב. מה נתנו לראות בטלויזיה את אורי צבי, רואים לא מבין איך מחזיק כפפות מאמן (לאפות) רואים לא מבין בוקס. גם זה מה מאמן את בחורה לא יודע מחזיק לאפות. זה לא בוקס.

cronic1

New member
אתה כל הכבוד אתה.

אתה חרגת אותי מצחוק נפלתי מכסא לשולחן אתה בומבה. ברצינות יש משהו בדבריך,אבל איך אתה מסביר אני ישראלי מנצח כל התלמידים הרוסיים באגרוף ומעולם לא למדתי אצל מאמן רוסי ולא למדתי אגרוף קלאסי. אני הגעתי מתחום אגרוף תאילנדי ורק עכשיו התחלתי ללמוד אצל מאמן רוסי איגור .

der bomber

New member
מנצח בקרבות זה לא הכל

מתי אתה מנצח בבטחרות באיגרוף באליפות ישראל אז אתה אומר מנצח רוסים. היום אגרוף חזק זה רק ערבים ורוסים. ערבים בגלל יש הרבה ורוסים לאט לאט לוקחים מקומות בגלל תכניקה. מתי רמה נמוך אגרוף תאילנדי מנצח בגלל כוח. מתי רמה גבוהה אגרוף תאילנדי לא עושה כלום בקרב.

יוהן,

אני מבין שהמאמנים מרוסיה הביאו איתם "דיספלינה ובית ספר טוב",אבל פה בישראל ובעולם,צריך גם דבר נוסף חשוב שקוראים לו "כבוד"!!!,אני לא יודע כמה זמן אתה בספורט,ולאיזה מעמד בארץ ובעולם הגעת בענף,אך דבר בסיסי שאין לך זה כבוד לאחרים.זכותך לחשוב כי אתה טוב והמאמן שלך גם טוב,אבל לעולם אל תזלזל באחרים ובטח שלא בלוחמים אשר מנוסים ממך.חוק ראשון בספורט שלנו הוא כבוד,תלמד לכבד אחרים על מנת שהם יכבדו אותך,כי מגיע היום שבו אתה פורש מהזירה,והכל מאחוריך,מה שנשאר אלה הזכרונות,ואם היית שחצן,יהיר,ולא חלקת כבוד לאחרים,אתה פשוט תיעלם מהענף,ספורטאים עם כבוד זוכרים לנצח,והם נשארים בתחום,בין אם בשיפוט,בין אם בתור מאמנים,ובין אם בתור פרשנים,כל האחרים פשוט נעלמים,ולא משנה מה היו הישגיהם. בברכת שבוע טוב, שלך בפורום, אורי צבי,

cronic1

New member
אורי עזוב אל תיקח אישית

זו התרבות הרוסית הנעלה. אנחנו לבנטינים ומפגרים כהגדרתם. הורדתי להם את כל הדיציפלינה והגובה מהיום הראשון שהתאמנתי עם רוסים. ראו אותי ישראלי חשבו אני אוכל ג'אנק ומתאמן לא ברצינות קבלו בראש בחצי מאמץ מצידי. חבל שאני לא בראש של זירה הייתי משפריץ ניטים.

שום דבר אינו אישי,

בזה אני בטוח ואני גם לא נוטה להיעלב כ"כ מהר,אך חשוב שכולנו נדע לכבד איש את רעהו,זהו המוטו,וזו הדרך,ואסור לוותר על אף אחד ולאף אחד בנושא,כי כולם בענף מייצגים את כולם,ואני מרגיש בתור יו"ר איגוד ובעל נסיון לא מועט,להיות נושא הדגל בנושא זה.תודה לך בכל אופן על ההתחשבות מצידך,תמשיך כך ותבורך,אני נהנה לקרוא את מסריך בפורום,וכמובן אם ישנן שאלות,אשמח תמיד לענות. בברכת שבוע טוב, שלך בפורום, אורי צבי,

der bomber

New member
מי מספר ראשון בעולם באיגרוף ?

מה שכחו מאמנים ברוסיה בישראל לא למדו עוד. איפה מתאגרפים של תאילנדי באליפויות של בוקס ? מה עושים שם ? כלום. רק מנסים הולכים ראש קדימה ומכות. צריך מבין כי זה משחק אחר. מה מראים פה בוקס מיקצועני זה לא רמה בכלל. אם פרשנים לא אומרים כל זמן שטויות ומביאים מישהו מה היה מתאגרף זה היה משהו אחר.

יוהן יש לי הצעה בשבילך,

הדרך הטובה ביותר להוכיח את עצמך היא בזירה,אני גם מוכן כי תבוא אלי למועדון לעשות ספארינגים,יכול להיות שאתה כ"כ טוב שיהיה לי מה ללמוד ממך. יש לי כבוד לכל המאמנים בלי יוצא מן הכלל,בכדי להיות מאמן טוב,צריך לעבור הרבה,וההוכחה למאמן טוב אלה הם החניכים שלו,מכיון שאתה לא מאמן,ועדיין לא ענית לי על שאלתי "האם אתה מתאמן והאם זכית בתואר כלשהו מתישהו"אינני יודע מי אתה,ולכן אודה לך אם תענה על שאלתי.והיה ותוכיח את עצמך כי אתה מעל כולם במשקל שלך פה בארץ,אני מסדר לך קרב מרכזי ב"זירה"לעיני קהל רב ומצלמות הטלויזיה,נגד מתאגרף תאילנדי או קיק-בוקסר שהם הרי פחות טובים ממתאגרפים לדבריך.אני חושב כי זו הצעה הוגנת ביותר.נא תגובתך! שלך בפורום, אורי צבי,

der bomber

New member
אני רוצה עושה ספארינג איתך חבר אורי

אני עובד בשביל מביא לחם הביתה ואין זמן לאימונים. אבל אתה קרוב בגיל שלי כי עם ילדים בגיל 20 אין אויר. אבל אני מוכן בא למועדון שלך ועושה ספארינג איתך. 2 - 3 סיבובים יכול מחזיק.

למעלה