מה עושים עם לסת כואבת?

taltul89

New member
אורי,תרגם לו את זה לעברית

ברוסיה היו מדברים רק רוסית

mordi glam

New member
בובמר ואורי

אדון בומבר היקר מה קורה לך מיותר מאוד להגיע לויכוח כזה אורי נשמתי מה קורה פה

שלום מורדי,

הגולש,מר בומבר,טוען כפי שבודאי שמת לב,כי רמת המחרים בקיק-בוקס ואגרוף תאילנדי בארץ נמוכה ביותר בהשוואה לרמת האגרוף בארץ.כמו כן לטענתו,המאמנים אשר הגיעו מרוסיה הם המאמנים הטובים ביותר לאגרוף,עד כאן הכל טוב ויפה,אך ברגע שמתחיל הזלזול במאמנים הישראלים ובלוחמים הישראלים,זה כבר לא מקובל. כידוע לך,אינני ממהר למחוק הודעות מהפורום,אלא,להתמודד איתן,ולכן ניסיתי להבהיר למר בומבר את המצב לאשורו.נכון, המאמנים מרוסיה הינם מאמנים טובים,ועם חלקם הגדול של המאמנים,אנו מיודדים ומשתפים פעולה,אך הלוחמים הישראלים לא נופלים מהם בשום צורה,מכיון שאיני יודע או מכיר את מר בומבר,הצעתי לו להתחרות ב"זירה" או במקביל להגיע למועדוני ולערוך אימון ספארינג,יכול להיות כי יש לי דבר או שניים ללמוד מהבחור,אני סבור כי זו הצעה ידידותית ומקובלת בעולם הקיק-בוקס,האגרוף וכו'. מר בומבר מצא לנכון לנצל את הזמנתי לשם התנגחות בלתי מובנת בי,להוי ידוע לך כי אינני שש אלי קרב מסוג שכזה,ולכן הצעתי בשנית למר בומבר להפסיק לדבר ולבוא לאימון וזו היתה כוונתי במשפט WHEN YOU HAVE TO SHOOT ואני מקווה כי מר בומבר ישקול את הצעתי בחיוב,ויצטרף אלינו לאימון משותף. שלך בפורום, אורי צבי,

RoyceGracie

New member
הוא דיבר על תאילנדי שבאים לתחרויות

איגרוף אם אני לא טועה. והוא צודק בגדול, החבר'ה של תאילנדי נכנסים קדימה חזק מאד לעומת העבודה של האיגרוף החובבני... בברכה

AmitNHB

New member
חבר'ה, לא נראה לכם קצת מוזר ?

מצד אחד הוא לא מסוגל לחבר שתי מילים בעברית בלי 7 שגיאות תחביר אבל מצד שני אין לו אפילו שגיאת כתיב אחת... סתם איזה ליצן, שמשחק אותה עולה חדש כדי לנסות לסכסך. יש אנשים ממש משועממים בחיים, מה לעשות... לא צריך להתייחס.

ננדין

New member
ואת הכרטיס שלו ראיתם?

זה נראה לכם כמו מישהו שקשה לו עם עברית?

BROWN BOMBER

New member
לא נראה לי

יש לו השקפה של מתאגרף חובבן שעלה מרוסיה ומתחרה באחד המועדונים של כפפות הזהב. לפי מה שעומר der bomber רמת האיגרוף המקצועני בארץ היא נמוכה ואיפושהו הוא צודק. אבל במקום לדבר הייתי מציע לו לנסות את גורלו בתכנית הזירה ולהוכיח זאת במעשים ולא בדיבורים וסכסוכים שלא מובילים לשום מקום.

AmitNHB

New member
עזוב נו.. זה סתם מסתלבט.

לא יכול להיות שמישהו עם רמת תחביר כל כך נמוכה יודע לכתוב ברמה כזאת.

BROWN BOMBER

New member
בכל מקרה...

למה שלא תציעו לו להופיע בתכנית הזירה ולהוכיח את עמדותיו במעשים?

RoyceGracie

New member
מה הקשר בין דעה ללהוכיח אותה

בזירה... הוא אומר מילים דיי נכונות, הרמת איגרוף של המתאגרפים התאילנדים נמוכה משל המתאגרפים החובבנים, והתאילנדים נכנסים חזק קדימה עם הרבה כח בקרבות איגרוף חובבני בכפר יסיף (בירת האיגרוף החובבני)... למה אתם מקשרים את מילותיו, גם אם הן נכונות וגם אם הן לא נכונות ללהוכיח את טענותיו בזירה...

AmitNHB

New member
אין קשר אבל לא זאת הבעיה כאן.

עם זה שאין קשר בין דעתו לבין היכולת בהכרח להוכיח אותה, אני מסכים. יתכן אפילו שחלק ממה שאומר גם נכון אבל יש גם דרך להביע דעות, לא ?

MikeTyson

New member
עמית, מסכים איתך !!!

"סתם איזה ליצן, שמשחק אותה עולה חדש כדי לנסות לסכסך." וכל מילה נוספת מיותרת.

orslimy

New member
יוהן..תקשיב ותלמד...

אני התאמנתי גם אצל מאמן רוסי והיום אצל מאמן ישראלי, מאמנים ישראלים הם הרבה יותר טובים בגלל שהם עובדים בשיטת אימון אמריקאית! ואיפה האיגרוף יותר מפותח? באמריקה!, לא ברוסיה... קח אלוף אמריקאי ואלוף רוסי, נגיד במשקל בינוני, שניהם מאוד שונים בטכניקה, שיטת אימון, אפילו שמירת פנים שונה... האמריקאי- יטחון את הרוסי וינפח לו את הפנים, לא בגלל שהוא יותר חזק אלא בגלל שהוא יותר מהיר ורואה את החשיבות של הג'אב יותר...+עבודת רגליים יותר טובה...

taltul89

New member
ל- der bomber

כשאתה או המאמן הרוסי שלך תגיעו למקום 4 קיקבוקס בעולם אז תתחיל להעביר ביקורת על הישראלים או על אורי בפרט הרוסים בנויים הרבה יותר טוב מהצברים או הישראלים או איך שתקרא לנו אבל זה הכל גנטי או מה שלא יהיה אם לא שמת לב הפכת מנושא שאלה על מגן שיניים ודיון מתורבת להודעות מגעילות כמו שלך ורק בגללך.

joker89

New member
עוד פעם כולם מול אחד..

אתם יודעים מה.. אני אתמוך ביוהן... דבר ראשון זה שאמר שבמשקל בינוני אמריקאי ינצח זה בולשיט..מה עם מדינות אחרות ? ועוד דבר כאשר מדברים על רוסיה יש לקחת בחשבון את כל ברית המועצות...יש שם הרי בית ספר דומה..אה תגיד לי מי ניצח את זאאב ג'ודה? קוסטיה ציו...הוא מבית ספר אגרוף סובייטי..אני מבקש דגש על סובייטי(הוא מיצג את אוסטרליה) דיברת על בינוני וגם שחכת את הכוכבים העולים בטורנירים באירופה...במשקלים כבדים באמת הסובייטים דומיננטים.. דוגמא יפה לשילוב הם מי שייצגו את ישראל באולימפידה הם ישראלים (חוץ משלמה שהוא משהו גבוה באיגרף המקצועני בארץ שעלה בגיל 8 לארץ) הם התאמנו אצל מאמנים סובייטים.עכשיו ברגע שהדיון התחיל ליהיות תקיף הרסתם.. יוהן אתה צריך לפתוח קצת אופקים ולא לחשוב שבית הספר הסובייטי זה משהו אולטימטיבי.וכל מי שירד עליו או משהו יכול לתת דוגמאות נגד ובעד.אין הבדל בארץ בין אגרוף חובבני ומקצועני לפי דעתי,לכן ישנו חיכוך בין הדיסטיפלינות(רקעים)..

AmitNHB

New member
ג'וקר, אני מבין שאתה חייב לבחור ב

דעת המיעוט ולא משנה מהי. אולי כדאי שתקדיש יותר תשומת לב במי ובמה אתה תומך כאן ? ה"כולם מול אחד" כפי שאתה מכנה זאת, הוא לא על התוכן אלא על הצורה. השרשור התחיל בכלל משאלה על מגן שיניים, ומר "דר בומבר" הסב אותו לויכוח שהוא אמנם לגיטימי מבחינת תוכן, אך מכוער מבחינת הצורה בה בחר אותו ה"דר בומבר" להגיב. אני גם מקווה שתסכים איתי, שההתחזות לעולה חדש המתקשה לדבר עברית, אך באורח פלא אינו מתקשה לכתוב כלל, אינה מעשה בוגר במיוחד.

joker89

New member
דעתי..

אני מגנה את הדיבור הלא יפה אבל תומך בוא ב80%... האמת אני לא בטוח ולא רוצה סתם לזרוק דברים לאוויר.. אבל בעבר הלא רחוק כאשר הוא הגיב פה הוא דיבר שפה תיקנית..

למעלה