שלום מורדי,
הגולש,מר בומבר,טוען כפי שבודאי שמת לב,כי רמת המחרים בקיק-בוקס ואגרוף תאילנדי בארץ נמוכה ביותר בהשוואה לרמת האגרוף בארץ.כמו כן לטענתו,המאמנים אשר הגיעו מרוסיה הם המאמנים הטובים ביותר לאגרוף,עד כאן הכל טוב ויפה,אך ברגע שמתחיל הזלזול במאמנים הישראלים ובלוחמים הישראלים,זה כבר לא מקובל. כידוע לך,אינני ממהר למחוק הודעות מהפורום,אלא,להתמודד איתן,ולכן ניסיתי להבהיר למר בומבר את המצב לאשורו.נכון, המאמנים מרוסיה הינם מאמנים טובים,ועם חלקם הגדול של המאמנים,אנו מיודדים ומשתפים פעולה,אך הלוחמים הישראלים לא נופלים מהם בשום צורה,מכיון שאיני יודע או מכיר את מר בומבר,הצעתי לו להתחרות ב"זירה" או במקביל להגיע למועדוני ולערוך אימון ספארינג,יכול להיות כי יש לי דבר או שניים ללמוד מהבחור,אני סבור כי זו הצעה ידידותית ומקובלת בעולם הקיק-בוקס,האגרוף וכו'. מר בומבר מצא לנכון לנצל את הזמנתי לשם התנגחות בלתי מובנת בי,להוי ידוע לך כי אינני שש אלי קרב מסוג שכזה,ולכן הצעתי בשנית למר בומבר להפסיק לדבר ולבוא לאימון וזו היתה כוונתי במשפט WHEN YOU HAVE TO SHOOT ואני מקווה כי מר בומבר ישקול את הצעתי בחיוב,ויצטרף אלינו לאימון משותף. שלך בפורום, אורי צבי,