מה עושים עם תחושת היובש בפה?

ט ל ט ל י

New member
מה עושים עם תחושת היובש בפה?../images/Emo122.gif

יבש לי בפה - לפחות ביום אפשר לשתות משהו פה ושם (אם אני שותה יותר מדי זה עושה לי בחילה, אני בשבוע 14-15, זה לא אמור לעבור???) אבל בלילה....אוי...אני מתעוררת עם פה יבש ולשון כמו אבן מרוב יובש ללא טיפת רוק אחת קטנה לרפואה! מה עושים חוץ מלשתות? (וגם זה בהגבלה בגלל הבחילות...) טל המיובשת

1ענבל

New member
לא עושים כלום חוץ מלשתות

שותים ושותים. אני אומרת לכולם שאני מרגישה כמו גמל.

ט ל ט ל י

New member
כאבי בטן../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

יש לי כאבי בטן מוזרים ומפחידים הבוקעים ממש מלמטה (מתחת לבטן) ומקרינים גם לבטן, אני אמורה להגיע לרופא לבדיקה רק אחרי פסח ואני מתביישת לקבוע תור (היה לי לפני כשבועיים) כדי שהרופא לא יחשוב שאני סתם לחוצה אבל אני לחוצה ועוד איך מה לעשות??? טל

לא להתבייש! לכל הפחות תתקשרי אליו

ותשמעי מה הוא יגיד. ודרך אגב, לא בטוח שהוא זוכר שהיית לפני שבועיים, אני מצאתי את עצמי שבוע אחרי שבוע אצל הרופאה-ואמרתי לה שאני יודעת שאני נודניקית אבל לא אכפת לי, והסתבר שהיא בכלל לא זכרה מתי הייתי. את הבושה איבדנו כבר מזמן! תרגישי טוב!

ט ל ט ל י

New member
לצערי הרופא שלי זוכר טוב מאוד...../images/Emo132.gif

ואני די מתביישת, מה שגם התקשרתי בטעות ל-ב-י-ת שלו כדי לשאול לתוצאות בדיקת דם, והרגשתי מה זה לא נעים (התבלבלתי עם הטלפון במרפאה...) מה ל´שות?
כאבי הבטן נרגעו קצת זה נורמלי? טל

limi m

New member
גם אני סובלת מזה!../images/Emo3.gif

בספר "המדריך הישראלי להריון ולידה" (מומלץ!) כתוב שכאבים מסוג זה, כפי שתיארת, ואני מקוה שהבנתי נכון (בשיפולי הבטן? ביחוד כשמשנים תנוחות?) וגם הרופא שלי הסביר לי שמדובר במתיחת הרצועות באזור, כדי לתת לרחם מקום להתרחב ולהתמקם. אני מקוה שעניתי לך על השאלה. אם את לא רגועה, אין שום עניין של בושה, תפקידו של הרופא לעזור לך ולכן צרי עמו קשר. אבל, אני ממליצה לך קודם לקרוא את הספר. אני יודעת שלי הוא חסך הרבה ריצות. תרגישי טוב. לגבי הצמא, גם אני סובלת מזה (ושתינו נמצאות באותו שלב ההריון) וכל הלילה אני קמה לשתות ולהשתין וחוזר חלילה. אני מניחה שאין מה לעשות נגד זה.

keren1

New member
עוד תופעה מוזרה שנתקלתי בה

בשמירת הריון. ככל ששתינו יותר (מים) כך היינו יותר צמאות (בדוק עם כמה בנות לחדר). אז תנסי להגמל מהשתיה ותראי שבאופן טבעי תהיי פחות צמאה. וחוץ מזה העצה של טילי מאד טובה - לבדוק סכרת.

ט ל ט ל י

New member
לא נראה לי שכאי שאגמל משתייה....

במיוחד כשגיליתי לפני כמה ימים שכנראה התייבשתי... בכול´ופן תודה טל

ט ל ט ל י

New member
מה קורה לי היום עם תפוז

נראה שהוא לא שולח הודעות ופתאום הן מופיעות פעמיים טילוש-לטיפולך SORRY SORRY SORRY

ט ל ט ל י

New member
לימלים, כמוני כמוך!../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif

גם אני קמה באמצע הלילה לשירותים,וכו´ באיזה שבוע את להריון? ומה התאריך המשוער שלך?
הרגעת אותי בקשר לבטן את הספר אני מקווה שאקנה בקרוב תודה! טל

limi m

New member
יש לי כמה תשובות לכתוב לך:../images/Emo132.gif

1. אני בשבוע ה-14 להריון (יש סיכוי שנלד יחד?). 2. התאריך המשוער של התינוק/ת (לא שלי, אני כבר נולדתי...) הוא ה-9 לספטמבר. ראש השנה, כמה סימלי... 3. המלצה שלי: תיקני את הספר דרך האתר bakbook.co.il, שם הספר עולה 100.7אחרי שעשיתי סקר שוק מעמיק, גיליתי ששם הכי זול (להשוואה, בסטימצקי הוא עולה 139 ש"ח!). 4. שיהיה לנו הריון קל ונעים. 5. נ.ב. אני מעדיפה לשתות את עצמי לדעת ובלבד שאדע שאגמור עם ההקאות וכאבי הבטן מתישהו, בחיים האלה....

טילי2

New member
טלטלי, מבקשים מהרופא להקדים את

בדיקת הסוכר. סכרת בהריון עושה יובש בפה וצמא נוראי.

ט ל ט ל י

New member
טילי, מתי בדר"ב מבצעים בדיקה זו?

ועד כמה להקדים אותה? תודה רבה רבה טל

limi m

New member
גם אני מצטרפת לשאלה....

אני גם כן צמאה נורא לאחרונה ולא קישרתי את זה להריון... חוץ מזה, היו לנו מקרים של סוכרת במשפחה ולאחר שאמרתי את זה לרופא, זה לא זכה להתייחסות. כדאי לנג´ס בכל זאת?

ט ל ט ל י

New member
לימלים! איזה כיף שאנחנו ממש באותו

שלב! התאריך המשוער שלי הוא 13 בספטמבר, אבל הרופא הוסיף לי חמישה ימים
כלומר ב-8 בספטמבר (???!), כבר התבלבלתי מכל הספירות האלה.... נפלא ללדת בראש השנה בעיני, לא ככה? דרך אגב גם אצלנו במשפחה יש היסטוריה של סכרת
איזה פחד...
טל

limi m

New member
אחותי! הייתי מעדיפה שנחלוק גם כיף..

ולא רק בחילות וכאבי בטן... איפה את מטופלת? אני בת"א, במרפאת קטוביץ´ בת"א, אצל פרופ´ הומברג. איזה טיפול עשית? עשיתי זריקות מנוגון+כוריגון והזרעות אחרי כמה זמן נקלטת? 4 חודשים של טיפול עד לתוצאה המצולחת, אצלי. בת כמה את בכלל? אני בת 31

ט ל ט ל י

New member
קצת מתביישת לספר על הטיפול שלי

לעומת מה שעברו כאן הנשים- ובכל זאת אני מרגישה שאני שייכת אליכם, שנה וחצי עד שנקלטתי להריון, מתוכם טיפול בגלולות של 3 חודשים שהיו אמורים להביא הריון ולא הביאו...(מסתבר שעם כדורים אלו לא היה סיכוי להיכנס להריון-ישר כשהבנתי שהרופאה "עבדה עלי"-אחרי בירור יסודי ומעמיק- החלפתי רופא-הסתבר שהן גם מנעו הריון) אחרי תקופות ארוכות שלא הגיע מחזור רק עם ארגסט-התחלתי עם כדורים להורדת רמת הפרולקטין ולאחר תקופת מה התחלתי עם האיקקלומין-במחזור השלישי זה פעל כנגד כל הסיכויים..... כל כך הרבה בדיקות ביתיות ושליליים והמון צער, ועדיין מרגישה שלא עברתי כלום לעומת אחרות כאן, מקבלים אותי עדיין אני מקווה? אני בת 24- די צעירה אבל מתה כבר לתינוק
אני מטופלת בצפון נ.ב. גם אצלך תחושת העייפות נמשכת? אני ישנה פשוט המון!!! מתי זה כבר אמור לעבור? טל

ט ל ט ל י

New member
תיקון......../images/Emo9.gif

מרגישה שלא עברתי כלום=מרגישה שעברתי כלום (בלי הלא
) טל

בטח שמקבלים אותך../images/Emo24.gif

אין פה בכלל שאלה או ספק. לגבי הכאבים - גם אם הכאבים הם המתחות של הרצועות, שווה ללכת לרופא להיות רגועה. תאמיני לי, שלא תהיי היחידה שנמצאת בהריון ולחוצה. 75% מהפצינטיות שלו לחוצות. ולגבי "עברתי הרבה" או "לא עברתי הרבה": את בהריון וזה החשוב עכשיו. אני מודיעה כאן, קבל עם ועדה, כי אם ההריון הבא יהיה טבעי, אני לא עוזבת את הבית הזה ועוברת לפורום הריון אלק רגיל. אני נשארת פה בי-הוק-ובי-קוק
טוב לי פה ונעים לי פה, אז למה שאעזוב?

למעלה