מה עושים עם תחושת היובש בפה?

ט ל ט ל י

New member
לסיגלוש המתוקה!../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

חיממת לי את הלב עם מה שכתבת!!!
מאחלת לך מכל הלב שההריון הבא יהיה טבעי, וכניסה להריון קלה ומהירה לכל המנסות!!! טל

תודה טלי.../images/Emo9.gif אבל גם אם הבא יהיה

מטיפולים, זה לא יהיה נורא. כנראה מוסיפים למבחנות הרבה סוכר, כי שלי יצא כזה מתוק (ועוד כמה תינוקות מטיפולים שאני מכירה), שממש בא לאכול אותו...

limi m

New member
טלי, גם אני הגעתי די בקלות לכאן....

עברתי 4 חודשי טיפולים בלבד, שכללו זריקות מנוגון+כוריגון ו-2 מחזורי הזרעות בלבד. אין לך מה להתנצל על זה ש"עברת מעט". גם אני ככה, ולא ראיתי צורך להתנצל. חוץ מזה, אצלי זה היה קצת אחרת. אני סובלת מחוסר תפקוד של בלוטת ההיפופיזה (יותרת המח), ולכן מגיל מאוד מאוד צעיר הייתי בטיפולים הורמונליים: זריקות של הורמון גדילה (לא ידעתי אז שאקבל זריקות בטוסיק גם בגיל מבוגר יותר...), גלולות ע"מ שיהיה לי בכלל מחזור (מעולם לא היה לי בדרך טבעית) ועוד. ולכן, אני רואה את זה כאילו בכל זאת עברתי דרך ארוכה מאז שהייתי בת 17 שרופא חסר רגישות אמר לה ש"היא לא תוכל להכנס להריון ותהיה עקרה" ועד שהגעתי עד הלום, אז מבחינתי גם כן עברתי הרבה. בקיצור, כיף לראות אותך פה ולא משנה אחרי כמה זמן, נקודה. וגם, בגילך עברת טיפולים? כל הכבוד! אצלי, כפי שאת רואה, לקח זמן עד שהייתי בשלה ומוכנה לפרוייקט...

ט ל ט ל י

New member
אני בשלה ומבושלת די מזמן!../images/Emo71.gif../images/Emo71.gif../images/Emo71.gif

כי אני פשוט חולה על ילדים ולמרות שתמיד היה הכל בסדר- היתה לי הרגשה שבקטע של להכנס להריון יהיה לא קל-סתם הרגשה פנימית ואמנם נראה כי יחסית לא עברתי הרבה אבל המוווווןןןןן דמעות נשפכו על כל שלילי- למרות שלא ידעתי אז שלא בייצתי...(לא ידעתי אפילו מהו ביוץ) המון כאב,צער ודיכאונות והכל מבלי לספר לאף אחד-רק לבעלי אהובי שבתחילה (וגם באמצע...) לא הבין על מה המהומה... החכמתי מאז,ואני לומדת להעריך את ההריון- למרות היותו לא קל (כאבי בטן, בחילות, עייפות שלא פוסקת ועוד מטעמים...) אבל יודעת להעריך היטב את המתנה שקיבלתי או יותר נכון שאקבל לקראת השנה החדשה בע"ה טל
שמחכה בקוצר רוח ממש

טילי2

New member
בדיקת סכרת נערכת בשבוע 24

אם יש חשש לסכרת מקדימים אפילו לשבוע 10-15. לי יש סכרת הריונית וגם היה לי בריון הקודם. אז בדקו אותי והחלו בטיפול בשבוע 15 והפעם ממש מתחילת ההריון. בפועל מצבי גבולי, אבל עקב גילי ועודפי המשקל שצברתי מחמירים עמי את הפיקוח.

למעלה