מה עושים עם ..

ומשם

New member
מה עושים עם ..

השיגרה של החיים.. אפילו אם יש לך אישה יפה ואפילו אם יש לך בעל חתיך בסוף יש שיגרה.. אנחנו דתיים איך פותרים את זה ?.

אביטל60

New member
עונה לך...

א. מה זה קשור לזה שאתם דתיים? ב. צריך למצוא ריגושים קטנים שמפרים את השגרה. כמו: לקנות משהו נחמד וקטן לבעל\אישה, לכתוב לו פתק חמוד בלילה והוא יראה את זה לפני העבודה בבוקר, לצאת לאנשהו אפילו קרוב לבית, לאפות\ לבשל משהו מיוחד יותר לארוחת ערב, לשחק משהו כשכל הילדים ישנים... בקיצור צריך להשקיע, אם לא משקיעים- דועכים! כך זה בכל דבר וכך זה גם בנישואין!

ומשם

New member
את כל זה אני יודע ..

השאלה היא אם הכל רק דיבורים או שיש כאלה שבאמת משקיעים ומנסים ..

אביטל60

New member
בטח שיש כאלה...וזה ממש לא רק דיבורים

וברור שזה קשה ויש ימים שזה לא ממש כך. אבל ברגע שזה חשוב לך אז כיף לך להשקיע. כמו עציץ... אם לא תשקה אותו הוא יבול, לא? אני מכירה נשים שנשואות כבר 30 שנה ועדיין משקיעות כאילו הם בנות 20 זה כל כך יפה! זה נראה כאילו הם התחתנו אתמול. וחוץ מזה- חוק בל יעבור- לאכול ארוחה אחת לפחות ביחד לבד!!!

candy77091

New member
משקיעים ועוד איך.

אנחנו בין במשקיעים.ראה שרשור בעניין -איך להשקיע בלי לקחת משכנתא..

בטח שמשקיעים.

אם זה רק דיבורים גם האהבה עלולה להיות רק בדיבורים. תקח דקה מזמנך ותזמין עכשיו, כן עכשיו !, פרחים לאשתך. תראה כמה זה ישפיע. בהצלחה.

משקיעים או ששוקעים

ככה אני מרגישה. מה זו השקעה- זה כבר מחלוקת

עונה לך משהו חשוב...

לי ולבעלי הייתה פעם תקופה כזאת...אבל יצאנו מזה די מהר. פשוט כל פעם שאנחנו מרגישים שהשיגרה קצת צצה אנחנו יוצאים לאנשהו ואם יש מספיק כסף החודש אז יוצאים לבית מלון-זה שווה כל שקל! תפתיע את אשתך ותדבר איתה שלא איכפת לך אם היא תפתיע אותך איזה ערב עם ארוחה רומנטית מלווה בנרות ומוסיקה לרקוד אחרי זה שניכם יחד... כיד הדמיון בקיצור. השיגרה זה משהו שקורה לרוב הזוגות,צריך לשבור אותה בזמן! בהצלחה

אפרופו לרקוד...

זה אחד הנושאים הכאובים אצלי בתור חרדית...
כנראה שזה בהשפעת הסרטים שאני רואה...
אבל לפעמים אני מתה ללכת לאיזה בר או דיסקוטק ולקרוע את רחבת הריקודים...במיוחד קלאסיקות עושות לי את זה

שרונס21

New member
חסרים שעורי מחול לנשים?

את מוזמנת לקרוע את הרחבה! אני לא בקטע אבל מכירה חברות שרוקדות בירושלים וסביבותיה... רוצה שאברר לך ימים ושעות?

לא התכוונתי מחול לנשים../images/Emo4.gif

תמיד הלכתי לריקודי-עם, זה באמת היה נחמד מאד אבל התכוונתי לריקודים עם גברים...חחח ונא לא להבהל! אני רק בפנטזיות...

שרונס21

New member
חחחח אין בכוחי להושיע...../images/Emo8.gif

ואני מודה לה' שאת זה אין במגזרים הדתיים. אווו כמה שהדרך היתה קלה לניאוף! (כאילו שבעוונותינו חסרים היום מקרים...
)

candy77091

New member
לדעתי לא.

אם את הולכת לשם עם בעלך איזה ניאוף כבר יכול להיות?

את קטלנית../images/Emo6.gif

ובדרנית... אם אני רוצה לעשות דברים נגד ההלכה, אז בשביל מה אני חרדית? ואני- מילא! אבל לגבר זאת בטח עברה חמורה יותר, אז מה, שאני אנסה להכשיל אותו? אבל זה במילא לא רלוונתי לגבינו כי בעלי חסיד עם התלבושת והכל..., שמן מאד מאד מאד ולא יודע לרקוד ריקודים מהסוג שבא לי.... אז אצלי זה ישאר בינתיים בגדר פנטזיה...

מזמן חשבתי על זה...

שמעבר לזה ש"תורה-מגינה ומצילה", הלבוש החסידי עושה הרבה מהעבודה.... {אהמ... נניח בלילה, כשהילדים יושנים, תשימי בחדר שלכם מוזיקה ותתחילי לרקוד- לא תצליחי לסחוף אותו להצטרף? אני אומרת, שווה לנסות
} עכשיו בואי תעשי מצווה, תגידי לי- מכירה גרושות חסידיות?

אין דבר כזה "לא יודע"!

תקשיבי, בחרי את הדיסק שאת אוהבת, הניחי אותו לאט, ובעדינות בסטריאו, הזמיני את אישך, אם אין מוצאת חן בעינייך העובדה כי ילדייך נוכחים, המתיני עד לשעת שנתם, אמרי לאישך כי הדבר ישמח אותך עד מאוד, ו..פשוט עשי זאת! לא משנה איך יצא - אני בטוחה שתהנו. אישי ואני ת-מ-י-ד רוקדים. מזכיר לי שלפני מס' ימים, כשהגענו הביתה, הנחנו את הקטנטונת על הספה בסלון, ורקדנו לפניה לצלילי קולו של אישי בשיר In the jungle, the mighty jungle The lion sleeps tonight נשמע משיגנע? :) לא אכפת לי! אינכם מכירים אותנו :)) בכל אופן, זה היה כ"כ מצחיק! אגב, היא הסתכלה עלינו, וכאילו אמרה לעצמה "השם ישמור, עם זה יהיה עליי להתמודד כל חיי?" <אגב 2, זה כלל את ה-אווימ-בוואה אווימ-בוואה, וה-אוויייייייייי :) עם כוריאוגרפיה!> אז.. גם אם כן, וגם אם לא, בהצלחה :)

למעלה