מה עושים עם ..

את באמת גדולה מהחיים!!!!

האמת שאנחנו רוקדים המון לפני הילדים ובמיוחד לפני התינוקים
וזה באמת כיף, אבל מסוג אחר ממה שיש לי בפנטזיות...חחח אני בכלל מפציצה בריקודי בטן וטנגו וואלס ומה לא? ובעלי דוקא אוהב שאני "משתגעת" אבל כנראה שלאחרונה די הפסקתי עם זה וזה כנראה מה שגרם לי לשכוח שזה קיים... איך אומרים?- עייפות החומר...יאללה, נמאסה עלי החפירה

candy77091

New member
זה חדש שאני קטלנית?וכולם כם יודעים שאני קצת

הרבה שונה ממכם בהשקפותיי.. בעלי הוא בנ"א עם ראש מאוד פתוח,אנחנו מאוד מודרניים בדעות שלנו על העולם. אני נגד הביטויי שנקטת בו"נגד ההלכה" בעלי ב"ה לא חסיד והוא אפילו מתנגד לחסידות אם כי אני גדלתי באויירה מאוד חסידית ואני מאוד מתחברת לזה.ואל תשאלי איך אנחנו מסתדרים.. יש דברים שהם על הדין ..ולי בבית יש הרבה הקלות מצד בעלי מבחינת ההלכה,כי הוא אומר שחומרות זה דבר רע.אם אתה אוסר את המותר סופך להתיר את האסור וזה הגישה שלנו.

candy77091

New member
אני יכולה לחתום לך שאני עושה פחות דברים ממך

כוונתי היא שישנם דברים שאתה בוודאות מחמיר בהם ממני..

בגלל שהנחתי כך - כתבתי את הודעתי.

צריך לשים לב מתי החמרה היא החמרה, ומתי הלכה ספציפית היא חמורה ואז צריך לנהוג לפיה למרות שזה נראה כהחמרה.

candy77091

New member
בוא לא ניסחף.

אני לא בורה שאתה צריך ללמד אותי מה זה המחרה ומה זה חומרה.יש לי בעל ב"ה שה' ישמרהו שאומר לי איך נוהגים בבית. אז עד כאן.

ההערה כוונה בעיקר לקוראים סמויים.

וחס וחלילה - לא לך ולבעלך. (שאניני מכירכם באופן אישי). אולם בגלל שישנן, לבטח, קוראים סמויים- ראוי שהדברים יראו נכוחה גם בעיני זר.

candy77091

New member
ייתכן,אבל איני רואה את כוונותיך על

המסך.וגם לא את טון דיבורך ואת צורת דיבורך כש ששה לקלוט את המסר מועבר. דבר שני- דין והחמרה זה תלויי בסוג הפסיקה שאתה הולך על פיו.יש רב שיגיד שזה הדין ויש אחר שיגיד שזה מעבר לדין.

קבלי את התנצלותי הכנה

אם חשבת שאני בא לשפוט אותך. נכון מה שכתבת על סוג הפסיקה, אבל גם לפי הפסיקות המקלות ביותר- ישנן דברים חמורים ביותר. דוגמא קטנה- פעם כתב מישהו לרב שרלו בשו"ת מורשת שישנה מישהי שקשה לה ללכת למקווה, והוא ביקש מהרב צד להתיר את הדבר הזה. והרב ענה לו שישנם אפשרויות רבות של מקווה שיותר נוח לטבול בו. (המקווה יותר יפה, הבלנית יכולה להיות חברה טובה וכו'). אבל לבטל טבילה- זה דבר שאי אפשר לעשות. זו הייתה כוונתי- הלכות שנראות חמורות, אבל הן לא חומרות.

candy77091

New member
האם הינך חושב שאיננו מבינים מה ההבדל?

יש דברים הכתובים בתורה והם פשט ואותם לא ניתן לבטל והם יכולים להיות חמורים וקשים לביצוע אבל זו התורה.ויש דברים שזה מעבר לדאורייתא אבל לא כולם "חומרות" כי יש גם תורה שבע"פ.. אני הבנתי את כוונתך עוד בהודעה הראשונה ,אני לא רואה סיבה לחזור על דבריך.

הנה אני קוראת סמויה שצצתי מאי שם... ../images/Emo6.gif

נהניתי מאוד לראות שיש עוד כאלה ששומרים על הנאמר: והייתם נקיים מה' ומישראל...

candy77091

New member
כמוני כמוך יקירתי.

גם אני חיה בפנטזיות האלו וגם אני רואה את זה הרבה בסרטים ובא לי.. אני עוד בטוחה שאני אעשה את זה..

אביטל60

New member
ולמה שלא תרקדי עם הגבר שלך, בבית שלך???

תפתחו דיסקוטק או רחבת ריקודים פרטית משלכם...

חמודה! כי זה לא כזה כיף../images/Emo207.gif../images/Emo26.gif

וגם לא מעשי כי הוא לא יודע לרקוד ויש לנו ילדים בבית ו---- מה לעשות? בזה אני מודה שקשה לי עם זה שאני דתיה!
מענין אותי מה דעתכן- בעלות התשובה ומה דעתכם- בעלי התשובה על הנושא הזה?! האם קורה שתוקפים אתכם געגועים לימים ההם עם כל היציאות והכיופים והריקודים אל תוך הלילה
האם גם היום מתחשק לכם פתאום לדפוק הופעה שחבל על הזמן ולצאת לשתות ולרקוד, לפלרטט ולהתפרע
אני מקווה שזה בסדר השאלה שלי...

candy77091

New member
השאלה שלך יותר מבסדר.לשאול תמיד מותר

וצריך זו דעתי. רק מה לא תמיד תקבלי תשובות לפעמי תקבלי קטילות במיוחד בציבור החרדי שהוא מאוד מסוגר וחיי בבועה משלו.

candy77091

New member
זה סופר כיף.אנחנו כבר עשינו את זה כמה פעמים..

לדעתי אפשר לעשות משהו עם הילדים,למשל לשלוח אותם לביקור אצל סבא וסבתא לכמה שעות ולהנות מערב רומנטי..מה יש שסבא וסבתא יטפלו קצת בנכדים שלהם,אני בטוחה שהם יאמרו כן בשמחה?(אני בונה על זה)

למעלה