מה עושים?

kisslali

New member
גם אני חושבת שאישתו של האב לא קשורה

היא הבעיה של האב.

ואני גם מסכימה שאם הילדים מפריעים, עדיף להפגש לעיתים רחוקות יותר.

קצת קשה לי עם להגיד לאבא: אני לא רוצה שתבוא עם הילדים, ואם אתה לא יכול לבוא בלעדיהם, לא נפגש. לכן לדעתי עדיף להכנס לסוג של מו"מ.

בהצלחה, ללי

אמרתי

לו זאת מספר פעמים באותה שפה בדיוק וזה לא ממש עוזר, אבא שלי לא מבין מה הבעיה, אם קשה לי עם אוכל, אז הוא מביא אוכל, אבל זה עדיין לא פותר את הבעיה.

azaria

New member
הוא פותר בעיות? שיפתור עד הסוף.

כתבת ש "אם קשה לי עם אוכל, אז הוא מביא אוכל".
אבל המשכת כמובן ב "אבל זה עדיין לא פותר את הבעיה."
אני מניח שחלק מן הבעיה שנשארת היא הבלגן שנשאר אחריהם ושאת צריכה לסדר. - אז אפשר לקראת סיום הביקור להכניס גם את אבא וגם את הילדים למאמץ המלחמתי של להחזיר את הבית למצבו המסודר והנקי.
אני מניח שאחרי סאבא יעשה ספונג'ה והילדים יאספו וידיחו כלים, ועוד כמה עבודות כאלה - כולם יבינו כמה את עבדת בגללם עד עכשיו. אולי הם ישנו מהרגליהם המבלגנים. או אולי אבא יבין שביקורים עם הילדים הקטנים זה לא משהו שאפשר לעשות באופן קבוע.

kisslali

New member
תחליטי עם עצמך מה יותר חשוב

לסרב להפגש בתנאים שלו : להיות עסוקה, להגיד לא רוצה לראות אותך, למצוא עיסוקים שיתנגשו וכו'. יכול להיות שאחרי פעם או פעמיים הוא יבין וישתנה, יכול להיות שלא. לחילופין את יכולה להמשיך להפגש בתנאים שלו. את מחליטה מה לך מתאים אבל לא יכולה להחליט איך הוא יתנהג.

לדעתי הוא מבין בדיוק מה הבעיה רק שיותר נוח לו להשאיר את המצב כמו שהוא. תבחרי את מה לך מתאים.

ללי

למעלה