מה עושים ???

ענתי44

New member
אני זו שצעקתי " המלך הוא עירום!"

ובני משפחתי חשבו בהתחלה שענתי עם כישרון הכתיבה המבוזבז שלה והנטייה להיסטריה מגזימה.... אכן כן, ברגע שיורד לך האסימון שמשהו לא בסדר זה שוק.ואגב בלי קשר לנמלים באוכל יש לחלק מהחולים נטייה לנקות באמצע או במקום לאכול. אני דקה לא ליד השולחן וישר אמא מארגנת " ניקיון" בצלחת. ובאשר לנמלים, אם אמא אומרת שיש נמלים אז יש נמלים... צריך לקחת בקבוק מים ריק וכאילו להתיז חומר נגד נמלים או לתת לאמא לנקות. שום דבר אחר לא יעזור. הרבה סבלנות וכוח.

justme007

New member
אבא הרשה לאמא להדליק היום נרות

היא כל הזמן חושבת שיום שישי ושצריך להדליק נרות. היום אחרי שהבאתי לאבא את הספר אז כנראה שהוא קרא איך להתנהג והוא הרשה לה להדליק נרות. הוא גם אמר לי שהוא מאוד מזדהה עם הספר. מה שכן את ה "36 שעות ביממה" אני עדיין מפחדת לתת לו. שבאתי הבייתה אח שלי ישב איתו, אח שלי ככ לא מבין מה המחלה. והוא מייעץ לאבא שלי מה לעשות מתוך הבורות שלו. שבאתי התעצבנתי קצת ואמרתי לו שהוא צריך קודם כל ללמוד על המחלה ורק אז לתת עצות. אז הוא אומר לי: "אבל היא כל רגע אומרת שהיום שבת למרות שאמרנו לה מאה פעם שהיום לא שבת" - אמרתי לו: עכשיו אולי אתה מבין למה צעקתי לך הצילו, כי אתה פשוט לא מבין. ניסיתי להסביר גם לאבא וגם לאחי שהיא לא אשמה שהיא חולה ושאסור להעניש אותה. אמרתי לאחי משפט שגרם לו לבכות, אמרתי לו: "אמא לא מתה עדיין, היא חיה והיא מזהה אותנו וחשוב לנצל את הזמן הזה לפני שזה יעלם". החלטתי להכין לכולם חוברת הסברה שאני אכתוב להם ואולי אפילו אפיץ את זה. כי לפעמים ספר כמו "36 שעות ביממה" יכול להיות מאוד לא ברור. ענתי - אני שולחת לך מפה חיבוק חזק, כי כל מילה שלך נכנסת לי חזק בפנים ואני מאוד שמחה שאת פה לעודד אותי.

ענתי44

New member
justme007../images/Emo24.gif

אגב אוהבת את הכינוי שלך... כי אנחנו "סוכנים" שמתמודדים במשימה בלתי אפשרית... הרעיון לכתוב חוברת למשפחה שלך מעולה אם תרצה עזרה בניסוח מסוים או בכל דבר אחר טובה, זהבה , גרשון ואנוכי לרשותך. את מתמודדת יפה עם המצב ואני שמחה שאת מעוררת את האחים שלך ומשחררת קצת לחץ מאבא. אחיך נראה לי בהכחשה. זה שלב שעובר. יש לי הרושם שהוא יעזור בעתיד. הרעיון של אבא שלך ממש נפלא ונגע לליבי. הוא גרם לאמא שקט. היא הצליחה להדליק נרות ולברך לפני כניסת השבת... לעומת זאת עימות מילולי איתה היה רק גורם לה חוסר שקט ותסכול... אני איתך ואם תצטרכי חיבוק וירטואלי אני פה

justme007

New member
התחלתי להכין את החוברת...

אשמח לתת לכם עותק לקרוא שאסיים.

למעלה