מה עלי לעשות עיזרו לי| עזרה|

יהלי3

New member
מה עלי לעשות עיזרו לי| עזרה|

אני חברה קופת חולים כללית. לבני בן ה 4.5 יש כתם לידה (אמנגיומה פורט ויין) על כל יד ימין + חזה ימני אבל קופת החולים לא מוכנה לממן את ה 50% שהם אמורים לממן, חוץ מיזה הם צריכים לתת לי טופס 17 עבור ההרדמה הכללית והם לא מוכנים לממן אותה . אני יודעת שיש חוק לקופת החולים שהם צריכים לממן הרדמה כללית + יש לי העתק של מכתב ממשרד הבריאות הקופות החולים מממנים 50% עבור טיפולי לייזר של אמנגיומת פורט ויין. מה עלי לעשות כדי לקבל את המגיע לי??? אני נמצאת איתם במילחמה שוטפת כל הזמן כי עלות הטיפול גבוהה מאוד.

מלחמה בקופות חולים

אם יש לך אישור ממשרד הבריאות שמה שאת דורשת מצוי בסל וקופ"ח חיבת לתת, ולמרות זאת הקופה "מצפצפת" ומסרבת - לא נותרה לך ברירה אלא לפנות לבית הדין האזורי לעבודה שיש לו סמכות לתת לקופ"ח צוים בעניין זה. יש להניח שאם אכן יש לך מכתב של משרד הבריאות שמאשר את זכאותך קופת חולים תתן לך את המגיע די מהר אחרי שתגישי תביעה, ואם לא - סביר שהשופט יתן.

לפני הגשת תביעה...

מסכימה עם חיותה כי ייתכן שלא יהיה מנוס מלהגיש תביעה לבית הדין לעבודה: אולם, לפני שאת מגישה תביעה כזו, מציעה לך לפנות לעורך דין שישלח מכתב מטעמו למשרד הבריאות. מנסיוני, לעתים מכתב התראה מנוסח היטב מעורך דין הוא יעיל מאד ומשיג את המטרה. בנוסף, אפשר להיעזר באגודה לזכויות החולה.

למעלה