...מקווה שתמצאי את כל
החומר במהרה... אם את צריכה עזרה (שירים תמונות סרטים וכאלה) תשאלי אם יש לי אני אנסה לעזור^^ כן השיר של שאנה שיועד הכיר לי בדיוק כשחיפשתי שיר רביעי לשיר אותו...כי דיי נתקעתי עם שירים שלא היה לי כוח לעבוד עליהם בטונים, ובשאנה כל הטונים היו פשוט שם...(זה כמובן לא כלל בתוכנית את הצרידות) למרות שזכרתי טוב את המילים של שאנה...ושל כל השירים, פשוט היה לי well בלאק אאוט...(עכשיו אגב אני זוכר הכל באורך פלא, כמה מפתיע._.) אבל חפיף כל עוד היו לי את המילים מול העיניים:X (וגם בכלל ידעתי בוודאות שאני שר היה שבועיים לפני הכנס+ ידעתי שאני שר 4 שירים שבוע לפני..אז תכניסו לזה גם חיפוש עבודה שאבא שלי הכריח להתחיל באמצע הלחץ של ההכנות ועוד כלמיני דברים בדרך = בלאק אאוט^_^) (מה שכן בשאנה בבית השני בגלל שהמילה הראשונה היה לי קשה לבטא אז התבלבלתי בכלל) בשיר הראשון חוץ מאת השורה הראשונה של הפזמון לא זכרתי כלום השד יודע איך לעזזל זכרתי את כל המילים של השיר השלישי (PRISM) מלבד השורה הראשונה בפזמון הראשון שהתבלבלתי בשורה של הפזמון השני (אגב בוידאו - רואים אותי שר, ואז חושב ואז עושה REWIND במוח עם הראש והיד, זה מצחיק) בשיר הרביעי זכרתי את ההתחלה ואז שכחתי:X בקשר לכנס הבא אני ממש מקווה שיהיה ! עוד לא יצא לי לברר (בימים אלה), אבל אני הפעם אשיר שירים שאני מכיר יותר טוב (קצת שירים ישנים יותר שיעלו נוסטלגיה, או קצת שירי JPOP JROCK שאני מכיר...או שירי דיג'ימון!) מה שכן הם כנראה רוצים שזה יהיה עם פלייבק, ז"א הקלטה שלנו שרים אבל זה ייצור א - איך לעזזל נקליט באיכות טובה? ב - פלייבק בדברים כאלה זה מעפן...כי זה גם מוריד מהתחושה של לעמוד מול קהל, מצומצם, שזה החברים שלנו, וזה גם האקוסטיקה ממש תהיה זוועתית לדעתי עם גם המוזיקה וגם הקול יהיה מוקלט אז זה ייצא מעפן...(כל עוד אני שר (ושם) זה יהיה לייב ולא מוקלט) ובעזרת השם אני אהיה יותר גמיש על הבמה! ובלי LYRICS מול העיניים! מה שכן,כדיי לחדש קצת, אני עובד על פרוייקט קטן שכזה "Suzumiya Haruhi Project Recording" התחלתי אותו שלשום ומקווה לסיים איתו בחודש הקרוב אמנם אתם בטח מנחשים מה הוא יכלול, אבל אני יכול רק להגיד (בנתיים לפחות עד שאני אתקדם ביותר מרק לזכור את המילים) שזה יכלול משהו כ-8 שירים...