מה עם הופעה בארץ???

lacona coil

New member
מה עם הופעה בארץ???

אין שום דרך שאפשר לגרום לנייטוויש לבוא לארץ?? אי אפשר להכין איזה עצומה כזו שכל מי שיבוא להופעה שלהם ירשום את השם שלהם שם????? חייבת להיות דרך!!

ש נ י1

New member
אפשר כנראה לארגן איזו עצומה

אבל אני בספק אם זה יעזור... זה תלוי בעוד הרבה דברים

danduuu

New member
אממ כרגע הם בכלל לא יכולים לצאת

לסיבוב הופעות ככה שזה לא אקטואלי לפתוח עצומה או משהו כרגע, וחוץ מזה העצומות האלו לא עוזרות בכלום חח

לכן אם רוצים הופעה אז צריך לארגן

אותה עכשיו ולא כשהם כבר בעיצומו של המסע הופעות. לא מכניסים הופעות סתם באמצע.

danduuu

New member
גם נכון, אבל עוד לא ממש ראיתי עצומה

שבאמת עזרה להביא להקה לארץ לצערנו =/

יש בזה משהוP:

צריך לדבר עם מפיק בארץ, הוא יכול לטפל בזה. המעריצים בעצמם לא יכולים להביא להקה.

כרגע הם מקליטים את האלבום החדש,

ולכן אין הופעות כרגע. יש קישור בעמוד הזה להופעות שכנראה יהיו בארה"ב באוקטובר. יכול להיות שאם אנחנו באמת רוצים את נייטוויש כאן בארץ אז זה הזמן לארגן את זה ולנסות להביא אותם.

LadySilkworm

New member
זה לא פשוט.

אפשר לארגן עצומה צריך גם איכשהו לשלוח אותה.. וזה גם תלוי בגורמים נוספים, כי צריך לתאם פה עם איזשהו אולם\מועדון וכאלה. וכמו שדנה רשמה, זה לא אקטואלי, אין להם עדיין סולנית אפילו P:

danduuu

New member
גם לפי מה שהבנתי, צריכים להשמיע

את הלהקה המון המון בגלגל"צ ולבקש שישימו שירים שלהם ברדיו וכאלו, ורק ככה הם יודעים שמכירים אותם ואז הם באים, כי הם צריכים לדעת שיש להם בשביל מה לבוא, בייחוד ללהקה גדולה כמו נייטוויש שמופיעה מול אלפי מעריצים. אני שונאת את הקטע שצריכים לשים אותם בגלגל"צ כי זה הורס הכל, אבל זאת אחת הדרכים המהירות יותר להביא להקה לארץ. כמו למשל MCR [עזבי את הקטע שבפורום הזה לא כולם אוהבים אותם, אבל לא על זה אני מדברת] שהיו להם שני אלבומים ואפחד לא הכיר אותם כמעט בארץ, ובאלבום השלישי, בגלל שרוצים להביא אותם לארץ, משמיעים אותם נונ-סטופ ברדיו =/ והם כנראה כן באים לארץ במאי. וואווו חפרתי חחחח

זה לא פרקטי לדעתי להשמיע נייטוויש

בגלגל"צ, אני מופתעת שמשמיעים MCR. [כנראה שאני לא שומעת מספיק רדיו] וחוץ מזה, לא נראה לי שאת אפיקה/קריאייטור/אופת' השמיעו ברדיו.

כניראה שאת באמת לא שמועת

מספיק גלגל"צ.. הם פשוט חורשים עליהם... ולמה את כ"כ מופתעת? הם פלסטיק טהור עטוף בהמון נצנצים מסביב, אני ממש לא מופתעת, וגם לא ממש אכפת לי..

LadySilkworm

New member
זה נכון לצערי.

גם אפשר לראות ששהופעות של נייטוויש הן די מושקעות.. זה אומר שצריך למצוא גורם שישקיע בהופעה. לכן אם רואים למשל שיש להקה מבסויימת שיש לה קהל רחב בארץ, ינסו בטח לארגן הופעה כי לא יפסידו כסף מכך. אבל אני בטוחה שכמו שאירגנו את ההופעה של אפיקה יהיה אפשר לנסות לארגן את נייטוויש שלדעתי הם קצת יותר פופולריים. אבל כמובן זה לא רלוונטי עכשיו.. צריך גם להתחשב בזה שהלהקה אף פעם לא הייתה פה, והיא לא יודעת כמה המקום רווחי נגיד כמו ארה"ב.

לא בהיכרח.. לא ניראה לי שאת דיסממבר

או קרייטור שמו הרבה בגלגל"צ לפני שהם באו לארץ...

../images/Emo45.gif זה לא משהו שאנשים שבדר"כ

מאזינים לגלגל"צ (חוץ מאלה מאיתנו כמובן..) שומעים... אני למשל נוהגת לשמוע מוזיקה בפול ווליום, אני שונאת לשמוע עוד דברים מסביב\הפרעות.. אז רוב התגובות שאני מקבלת זה "תנמיכי כבר את המוזיקת הלוויה\אופרה\ מפחידה הזאת!!" אלה רק התגובות שקיבלתי על נייטוויש..
אז אממ... לא, ניייטוויש זה לא לגלגל"צ כמו שקרייטור לא לגלגל"צ וכו'..

../images/Emo45.gif :]

דווקא לי לא אומרים כלום (אולי כי הם שומעים דברים יותר גרועים על פול ווליום><) הפעם האחרונה שהתלוננו עליי היה ככה בכיתה ח' אבל אז הייתי שומעת ממש חזק, ובאמת הייתי שומעת זבל
וחברות שלי דיי מחבבות עכשיו את נייטוויש^^ חברה אחת חורשת על כמה שירים שלהם באמפי ואחת ביקשה שאני אשלח לה שירים שלהם, נממ מה שמזכיר לי שבאמת כדאי שאני אעשה את זה

למעלה