מה עם הופעה בארץ???

אה, רק הסינגל? מיי באד

לדעתי כבר יש להם סולנית, או לפחות יש להם את העשר האחרונות או משהו. הם מחפשים ממרץ ועד ינואר! הם לא השאירו את הצפיה (והאזנה) לאודישנים לעכשיו! לדעתי די ברור שיש להם כבר מועמדות סופיות. בכל מקרה, אני לא חושבת שזה סותר תכנון של הופעות אלא להיפך, זה הזמן הכי טוב לפנות אליהם.

LadySilkworm

New member
לקחו את הזמן P:

הממ גם אם זה הזמן הנכון אין הרבה שאפשר לעשות.. סתומרת, שאנחנו יכולים לעשות.

genz

New member
את מוזמנת לנסות

רק שתדעי שב-90% מהפעמים זה לא עובד. אין לך יותר מדי מה לעשות בעניין חוץ מלחבר בין ההפקה של נייטוויש לבין איזשהי חברת הפקה שמוכנה להביא אותם לפה. מכאן זה כבר לא תלוי בך, אלא אם אתה אחראית על כל הארגון. בקיצור, חוץ מלשבת ללהקה על האוזן (וכנראה שזה עוזר, ע"ע אפיקה), אין לך יותר מדי מה לעשות... Now Playing: Mastodon - The Wolf is Loose

המממ..

קודם כל,אפשר להכין עצומה,אבל זה פשוט לא יעזור. שנית,בואו נגיד שזה לא יקרה בזמן הקרוב,כי הם קצת עסוקים עם הקלטת האלבום,הסינגל וואטאבר... שלישית,הם לא יבואו לפה רק כי יש אנשים שרוצים שהם יבואו,צריך לארגן את ההופעה-מקום,כרטיסים ושאר עניינים-ולזה בד"כ דואגים מפיקים או מי שלא יהיו האנשים שמביאים אותם לפה. בכל אופן,אם יש דרך יעילה שבה אפשר לעזור להביא אותם לפה,אני אשמח:)

TheImpactBoy

New member
וואי חבר'ה,

הסיכויים להביא את נייטוויש לארץ, כ"כ קטנים... למרות שזה יהיה כמו חצי אורגזמה. ואני אגיע בטוח! לא מעניין אותי כלום :| אפילו נפקדות וכלא. אבל צריך לנסות... לשלוח להם מייל מאורגן לאתר הרשמי זה גם טוב. נייטוויש יא חראות, בואו לארץ!!!!

Itay Simons

New member
../images/Emo45.gif

נקווה שיבואו .... סנובים

LadySilkworm

New member
הם לא סנובים.

אני מדינה נידחת, איך הם יכולים לדעת אם יש להם מעריצים פה או לא? P: בדרום אמריקה למשל משמיעים אותם ברדיו ובMTV BRAZIL. באירופה חורשים עליהם, הם אפילו היו בטופ אוף דה פופ הגרמני.. בארה"ב, טוב זאת מדינה שלדעתי אין בעיה לבוא אליה להופיע. אבל ישראל? השמענו אותם ברדיו? לא. הראנו קליפים שלהם? לא. זה גם די הסתכנות, לבוא למדינה שאתה לא יודע אם מכירים אותך או לא.

Super Alonit

New member
אזבואו נארגן משהו שישימו לב לקיומנו

אני לא ממש מבינה בזה ואין לי שמץ למי אפשר לפנות אבל בטח למישהו פה יש מושג... והיי, איך אפיקה באו למשל? גם אותם לא משמיעים ברדיו ושמים קליפים וזה, ואני בטוחה שנייטוויש לא פחות מוכרים, אז צריכה להיות דרך. |אופטימית|

LadySilkworm

New member
אני לא יודעת איך אפיקה באו

או אופת' באו, בטח לא דרך עצומה או משהו, כנראה הציעו להם משקיעים לבוא לארץ והם קבעו תאריך ובאו. אז יכול להיות שבגלל זה ובגלל שעוד להקות בדרך[בהמות' ועוד] אז זה יחשבו גם על נייטוויש. האמת שזה יהיה די צפוי אם ייפנו אליהם, כי הם מוכרים פה, ואולי פעם שעברה, בסיבוב הופעות הקודם לא פנו כי הם היו פחות מוכרים\לא היה מקום בלו"ז\סיבה אחרת. לי אישית אין מושג למי אפשר לפנות, אולי לבארבי או למטאליסט. ובקשר לצד של נייטוויש, אפשר אולי לנסות לשלוח מכתב למנהל האתר או לחברת התקליטים.

ש נ י1

New member
לדעתי אם כבר מחליטים לארגן עצומה

אז צריך להתחיל כבר מעכשיו. זה בטח לוקח זמן לארגן את זה... וגם הם צריכים לקבל את זה לפני שהם מתחילים לקבוע תאריכים להופעות, והם בטח מתחילים כבר עכשיו, אז צריך להתחיל.

../images/Emo45.gif

אני חושבת כמו שנאמר פה, שעצומה של אנשים יחידים (לא ארגון מסודר) לא ממש יכולה לעבוד כאן. צריך ליצור קשר עם מפיק בארץ שידבר עם הסוכנים שלהם. ככה שלמי שיש קשרים עם מפיקים, זה הזמן להפעיל אותם. אפשר לנסות לדבר עם שלי באמת, שיצרה קשר עם המפיק שהביא את אפיקה.

Super Alonit

New member
אז... יש פה מישהו עם קשרים? ../images/Emo3.gif

תביאו את נייטוויש לארץ!!!!!!!!!!!!!!11 ואם אפשר גם עוד כמה להקות נחמדות בדרך, זה לא יזיק.

The Cat Woman

New member
יש את התוכנית בגלגל"צ בלילה

איך קוראים לזה? "הקצה" משהו.. לא? קיצר, מוזיקה אלטרנטיבית- אולי שווה לנסות לבקש שישמיעו אותם.

נכון,

וההפקה שלהם גם קשורה למפיקים בחו"ל, אפשר לנסות. זה יותר פשוט מלארגן עצומה של יחידים וגם יעיל יותר.

Super Alonit

New member
יואו זה גאוני! ../images/Emo99.gif

תעשו את זה! תעשו את זה! זה יכול לעבוד!!!

LadySilkworm

New member
וזה יעבוד? P:

שניסיתי לארגן פה שנשלח מכתב לNightmail ,וכן אתר מעריצים עשה את זה, חשבתי שזה יהיה יפה שבתור הפורום הרשמי היחידי שלהם בישראל [ועצם העובדה שאין להם אתר בארץ] אז נשלח מכתב כזה לנייטמייל, אבל זה נכשל :'(

למעלה