יופי.... יאללה אנשים תתחילו לחשוב!
M moshavnikit New member 7/4/06 #20 לירון לב עוזב את השמיניה? ../images/Emo12.gif הולך לטייל בישראל וכאלה חח עם נעלי אצבע ואסתי שייבין ועוד מישהי שלא זיהיתי חח :0)
לירון לב עוזב את השמיניה? ../images/Emo12.gif הולך לטייל בישראל וכאלה חח עם נעלי אצבע ואסתי שייבין ועוד מישהי שלא זיהיתי חח :0)
M moshavnikit New member 7/4/06 #22 פתח תקווה? סשה עם אמא שלה, ההורים של לירון גרים בפתח תקווה (מפה) לירון הוא כוכב שיצא משם עם הנעלי אצבע שלו. טוב, אם התשובה לא פתח תקווה אז תתעלמו האמת שיש לי הרגשה שזה אולי פתח תקווה אבל אני לא יודעת למה
פתח תקווה? סשה עם אמא שלה, ההורים של לירון גרים בפתח תקווה (מפה) לירון הוא כוכב שיצא משם עם הנעלי אצבע שלו. טוב, אם התשובה לא פתח תקווה אז תתעלמו האמת שיש לי הרגשה שזה אולי פתח תקווה אבל אני לא יודעת למה
ש שירלירון New member 7/4/06 #23 מאד מעניין../images/Emo8.gif אבל לא... בקרוב יהיה רמז נוסף... הדרוש?
T the only DaRdAr New member 11/4/06 #33 אם מישהו רוצה אני יכולה לסביר... אבל אני צריכה אישור משירלי...
T the only DaRdAr New member 12/4/06 #37 ../images/Emo62.gifהסבר לחידה../images/Emo13.gif רמז ראשון: שני כוכבים-הכוונה הייתה ללירון ודני רובס 2 כוכבים...טוב זה באמת הייתה לנו הרגשה שכולם יגידו כוכב נולד רמז שני: מפת ארץ ישראל-ישראלי רמז שלישי: סשה שרה עם אמא שלה-דואט |כועית|רמז רביעי: כפכפים- לירון הביא לתוכנית כפכפים רמז חמישי: שתי גירטות-גם לירון וגם דני ניגנו בתוכנית כל אחד בגיטרה שלו ולכן התשובה היא דואט ישראלי ורון הוא הפותר החידה כל הכבוד
../images/Emo62.gifהסבר לחידה../images/Emo13.gif רמז ראשון: שני כוכבים-הכוונה הייתה ללירון ודני רובס 2 כוכבים...טוב זה באמת הייתה לנו הרגשה שכולם יגידו כוכב נולד רמז שני: מפת ארץ ישראל-ישראלי רמז שלישי: סשה שרה עם אמא שלה-דואט |כועית|רמז רביעי: כפכפים- לירון הביא לתוכנית כפכפים רמז חמישי: שתי גירטות-גם לירון וגם דני ניגנו בתוכנית כל אחד בגיטרה שלו ולכן התשובה היא דואט ישראלי ורון הוא הפותר החידה כל הכבוד
N nina88 New member 13/4/06 #38 וואי, מתוחכם../images/Emo13.gif אהבתי=)) כל הכבוד לך על החידה ולרון על הפיתרון
T the only DaRdAr New member 13/4/06 #39 ולשירלי ../images/Emo13.gif הרעיון לעשות על דואט ישראלי זה היה שלה
T the only DaRdAr New member 7/4/06 #26 איזה קוקו אני לא שירשרתי טוב ../images/Emo4.gif בכל מקרה אני מקווה שאתם מתחילים להבין את החידה