מה עם מתכונים ליום חמישי?

Hadar p

New member
אני לא הכנתי דברים מיוחדים במיוחד:

המבורגר מבשר טחון עוף! של איזה ספרון בישול. שטרודל של פירות יבשים שלא אהבתי את הטעם שלו.... צלי עוף עם שעועים ירוקה.... לא אטרקציה.... אם משהי בכל זאת רוצה מתכון של אחד מבן אלו.... תרשמו ואני אכתוב
 

Hadar p

New member
אה...והכנתי מרק עדשים מ-ע-ו-ל-ה!

בעקרון של בני סיידא אבל אני שיניתי קצת...
 

אתי@

New member
איך את מספיקה כ"כ הרבה?../images/Emo12.gif

ומתי אתם מספיקים לאכול?
 

Hadar p

New member
את מתכוונת אליי?

אני מבשלת כל יום (ברב המקרים) ובכמויות שמספיקות לאותו היום כי שנינו לא אוהבים אוכל של אתמול....לכן אני אף פעם לא לוקח "משלוח מנות" מאמא שלי! בגלל העובדה שלא אוכלים אוכל של אתמול- צריך לבשל כל יום.... ואיך מספיקה? ככה אין ברירה נכנסת בשעה 6 ומשהו כל יום הביתה......ואז מתחילה לבשל להיום! אגב אנחנו לא אוכלים בעבודה את המנה החמה..... רוברט בלימודים עם סנדביצים מושקעים ואני בעבודה עם סלט וכו....עד שחוזרים הביתה!
 

אתי@

New member
כל הכבוד על ההתמדה ועל כוח הרצון

אני בד"כ מבשלת כמות לגדוד שנזרקת כשכבר נמאס לאכול כל יום אותו הדבר
עכשיו אני במאמצים להקטין כמויות, ודווקא מצליח לי לא רע, אבל עדיין לא לארוחה אחת. בכל זאת - אין לי זמן/כוח/חשק לבשל כל יום משהו...
 

Hadar p

New member
אין לי הרבה ברירה! אם אני לא אבשל

אז פשוט לא נאכל....רוברט מאד אוהב את האוכל שלי אז זה נותן לי גם פידבקים להמשיך וחוץ מכל זה.....הכי כיף לי ומרגיע אותי במטבח! ואגב בימים שממש אין לי חשק אז אוכלים נקניקיות או טבעול.....לא כ"כ נורא! ועוד אגב כשרק עברנו לגור יחד גם אני הכנתי כמויות לגדוד - כמו אצל אמא שלי- והבנתי שאני זורקת...אז למדתי לצמצם!
 

gmgy

New member
גם אנחנו ככה

אבל רק בגל שיש לי עכשיו זמן... גיא יוצא עם ארוחות שוות לעבודה בקופסאות פלסטיק ובערב תמיד יש ארוחה חדשה.
 

kisses

New member
הדרוש אני בדיוק כמוך

מבשלת כל יום כי שונאת לאכול אוכל של אתמול
 

אתי@

New member
אורז בעוף וירקות בסגנון סיני

שעשיתי השבוע בהשראת ליאת
המתכון הוא בעיקרון של אהרוני, אבל שיניתי את הירקות ואת הכמויות באופן כללי: 1. מבשלים 1 כוס אורז לבן. 2. משרים 2-3 שניצלים בתערובת של כפית סויה טובה וכף קורנפלור. יש להשרות לפחות חצי שעה. 3. מקפיצים במחבת עם שמן שומשום ירקות: בצל, בצל ירוק, גזר, תירס גמדי, פטריות, וכו´. 3. מוסיפים את העוף ומטגנים לא יותר מדקה (אפשר אפילו פחות). 4. מוציאים את הירקות מהווק, מוסיפה טיפונת שמן שומשום ומטגנים מס´ דקות את האורז. 5. מחזירים את הירקות והעוף, מערבבים היטב ובמהירות. 6. הוספת ביצה: עושים "בור" במרכז המחבת, שופכים לתוכו ביתה או שתיים, מטגנים אותה עד שהיא נעשית חביתה מקושקשת, ומערבבים אותה עם שאר התערובת. 7. לסיום מתבלים בסויה, ויין לבן יבש.
 

אתי@

New member
שכחתי ../images/Emo67.gif עשיתי את מרק העגבניות

של שובי ויצא מגעיל
אני לרגע לא מאשימה את המתכון, אני אשמה
עשיתי טעויות בזו אחר זו, עד שהמרק הגיע למצב של אין מוצא ולכן מצא את דרכו לפח
 

יעלי2

New member
שטרודל (לית) איך עשית את השיא הזה?

דבר כזה לא שמעתי אף פעם! להרוס מרק? איך אפשר?
 

אתי@

New member
סוף סוף אני יכולה לומר שאני מיוחדת

יש משהו שרק אני יכולה לעשות
 

הילית*

New member
וגם לי יש פדיחה לספר

הכנתי ביום שישי שעבר את כדורי השוקולד של קיסס (ליאת) והם יצאו לי על הפנים. היום סיפרתי את זה בעבודה וצחקו עלי... אז אני מרשה לכם גם לצחוק עלי אבל לא יותר מדי ותודי אתי שזאת פדיחה יותר גדולה מאשר שמרק עגניות לא יצא טוב !!!
 

אתי@

New member
שכחתי לציין שאת העוף חותכים לקוביות

קטנות לפני שמשרים אותן.
 

kisses

New member
אני גם הכנתי את הסיני אבל ממש לא

התלהבתי כניראה שמהרתי ולא עשיתי לפי ההוראות
 

fila

New member
אני לא עשיתי כלום השבוע

אבל אני הולכת להכין עכשיו עוגיות לתה(הכי פשוטות שיש) אם מישהי רוצה ...
 
למעלה