אורז בעוף וירקות בסגנון סיני
שעשיתי השבוע בהשראת ליאת
המתכון הוא בעיקרון של אהרוני, אבל שיניתי את הירקות ואת הכמויות באופן כללי: 1. מבשלים 1 כוס אורז לבן. 2. משרים 2-3 שניצלים בתערובת של כפית סויה טובה וכף קורנפלור. יש להשרות לפחות חצי שעה. 3. מקפיצים במחבת עם שמן שומשום ירקות: בצל, בצל ירוק, גזר, תירס גמדי, פטריות, וכו´. 3. מוסיפים את העוף ומטגנים לא יותר מדקה (אפשר אפילו פחות). 4. מוציאים את הירקות מהווק, מוסיפה טיפונת שמן שומשום ומטגנים מס´ דקות את האורז. 5. מחזירים את הירקות והעוף, מערבבים היטב ובמהירות. 6. הוספת ביצה: עושים "בור" במרכז המחבת, שופכים לתוכו ביתה או שתיים, מטגנים אותה עד שהיא נעשית חביתה מקושקשת, ומערבבים אותה עם שאר התערובת. 7. לסיום מתבלים בסויה, ויין לבן יבש.