גלגלגלגלית
New member
אתמול הכנית קנלוני במילוי בשר
(כמו לזניה) אבל אין לי כמויות כי עשיתי "לפי הרגש" ובפוקס באמת יצא נורא טעים. הרעיון הכללי: טיגנתי הרבה בצל קצוץ עד שהשחים הוספתי בשר טחון וטיגנתי עד שכבר לא היה אדום. בסיר נפרד הכנתי רוטב בשמל (חלב, מים, קמח ומעט חמאה) והוספית לו רסק עגבניות. הוספתי חלק מרוטב הבשמל לתערובת הבשר. וכן הוספתי פנימה עוד קצת רסק עגבניות גבינה צהובה וקצת גבינת עיזים ומעט רוטב סויה. את התערובת דחפתי לתוך קנלוני את הקנלוני שמתי בתבנית. מזגתי מעל את שארית רוטב הבשמל וכיסיית בנייר כסף. הכנסתי הכל לתנור ובסוף הורדתי את נייר הכסף ושמתי מלמעלה עוד קצת גבינה צהובה עד שנמסה. היה נורא נורא טעים!!!!
(כמו לזניה) אבל אין לי כמויות כי עשיתי "לפי הרגש" ובפוקס באמת יצא נורא טעים. הרעיון הכללי: טיגנתי הרבה בצל קצוץ עד שהשחים הוספתי בשר טחון וטיגנתי עד שכבר לא היה אדום. בסיר נפרד הכנתי רוטב בשמל (חלב, מים, קמח ומעט חמאה) והוספית לו רסק עגבניות. הוספתי חלק מרוטב הבשמל לתערובת הבשר. וכן הוספתי פנימה עוד קצת רסק עגבניות גבינה צהובה וקצת גבינת עיזים ומעט רוטב סויה. את התערובת דחפתי לתוך קנלוני את הקנלוני שמתי בתבנית. מזגתי מעל את שארית רוטב הבשמל וכיסיית בנייר כסף. הכנסתי הכל לתנור ובסוף הורדתי את נייר הכסף ושמתי מלמעלה עוד קצת גבינה צהובה עד שנמסה. היה נורא נורא טעים!!!!