מה עם מתכונים ליום חמישי?

אתמול הכנית קנלוני במילוי בשר

(כמו לזניה) אבל אין לי כמויות כי עשיתי "לפי הרגש" ובפוקס באמת יצא נורא טעים. הרעיון הכללי: טיגנתי הרבה בצל קצוץ עד שהשחים הוספתי בשר טחון וטיגנתי עד שכבר לא היה אדום. בסיר נפרד הכנתי רוטב בשמל (חלב, מים, קמח ומעט חמאה) והוספית לו רסק עגבניות. הוספתי חלק מרוטב הבשמל לתערובת הבשר. וכן הוספתי פנימה עוד קצת רסק עגבניות גבינה צהובה וקצת גבינת עיזים ומעט רוטב סויה. את התערובת דחפתי לתוך קנלוני את הקנלוני שמתי בתבנית. מזגתי מעל את שארית רוטב הבשמל וכיסיית בנייר כסף. הכנסתי הכל לתנור ובסוף הורדתי את נייר הכסף ושמתי מלמעלה עוד קצת גבינה צהובה עד שנמסה. היה נורא נורא טעים!!!!
 
../images/Emo6.gif וגם נורא דל בכולסטרול!../images/Emo6.gif

אבל טעים..... חבל על הזמן... סוף הדרך... (זה עדיין לא הפריע לבעלולי להוסיף טבסקו...
)
 

rona25

New member
אני הכנתי השבוע פיצה מדהימה ../images/Emo78.gif

כי נפלה על מוזת הבישולים וכמובן שלא נשאר ממנה זכר - זה פשוט מדהים איך שנינו יכולים ביחד לאכול תבנית שלמה... לסופשבוע יש לי תוכניות לאפות עוגיות, ואולי להכין ארוחה שווה ביום שישי בערב בסגנון מוקפץ סיני
 

יעלי2

New member
נקניקיות ואורז:

6 נקניקיות (לזוג) 2 בצלים גדולים 1.5 כוסות אורז מכינים את האורז לפי יחס של 1.5 כוסות אורז ל 3 כוסות מים + כפית מלח מביאים לרתיחה ואז מקטינים למינימום ומחכים 20 דקות. אחר כך משאירים מכוסה בלי א עוד 5 דקות. הנקניקיות ========= קוצצים את הבצל ומטגנים חותכים באלכנוס כל נקניקיה לכמה חתיכות ומנטגים בנפרד מהבצל (אפשר ברוטציה על אותו מחבת). מוסיפים רסק עגבניות מקופסא עם מלח, פלפל ואפשר מעט מרק עוף. מערבבים עם הבצל כשהאורז מוכן שמים אורז לפי גודל העין ועליה מהתבשיל הקל והטעים וזוללים. נ.ב. למי שתוהה למה פתאום המתכונים שלי הפכו ממורכבים לקלילים: אין תנור (הוא בשביתה), וגם הגז נגמר אז אנחנו עם פלטה. היות ובזמן השבוע שנינו לומדים ונורא עסוקים, בינכה אין זמן לבשל. כשיהיה שוב זמן, נערך מחדש בהתאם.
 

Hadar p

New member
יעלי2 למה את לא רושמת על עצמך

בשרשור של "ספר על עצמך?"
 

יעלי2

New member
../images/Emo73.gif

אוטו עם שלושה גלגלים מתערוכת מכוניות במלון אימפריאל בלאס ווגאס (שיתאים לתמונה מה"פריז)
 

נופר30

New member
אני רשמתי את שלי בבוקר

מחר אחרי שנראה שיצא טוב אני אשים מתכונים חוץ מזה היה לנו השבוע קציצות ירק ( מהעוף והירקות של המרק עוף) ותבשיל אורז עם עוף חומוס גזר וקישואים
 

limor 2

New member
לא מצליחה להוסיף קובץ....

אנחנו רועי ולימור, בני 26 מחיפה ונשואים מה 27.05.02. שנינו עובדים בעבודות זמניות. רועי סיים תואר בכלכלה ומחפש עבודה בתחום ואני רקדתי ריקודים סלוניים תחרותיים עד לפני 3 חודשים ועכשיו התחלתי ללמוד באוניברסיטה הפתוחה. נעים להכיר..
 

limor 2

New member
איזה מוזר..לפני כן ההודעה הופיעה לי

בשרשור אחר..מצטערת
 

gmgy

New member
סלמון א-לה ג´יימי אוליבר

במסגרת מתכוני הדיאטה שלי (הורדתי 2.6 קילו, אבל אני מעדיפה להגיד את זה בפאונדים כי זה נשמע יותר
, אז 5.5 פאונד...) סלמון שראיתי לפני שנתיים בתוכנית The Naked Chef ועזר לי בדיאטה הקודמת וגם בדיאטה הזו: לארבעה סועדים: 200 גרם שעועית ירוקה בלי הקצוות 20 עגבניות שרי 1-2 חופנים של זיתים שחורים בלי הגלעינים 2 כפות שמן זית מלח ופלפל 4 פילה סלמון במשקל של קצת יותר מ-200 גרם כל אחד. 2 לימונים בזיליקום 12 אנשובי לא להיבהל!! אני אף פעם לא השתמשתי באנשובי, עגבניות שרי רק אם יש וזיתים רק אם בא וכנ"ל לגבי הבזיליקום. המצרכים לגרסה העצלנית שלי: שעועית, סלמון שמן זית מלח ופלפל. מחממים תנור ל-250 מעלות צלסיוס (חם חם) חולטים את השושעית במים רותחים מומלחים. שמים בקערה את העגבניות והזיתים עם שמן מלח ופלפל. רוחצים את הפילה ומנגבים עם נייר מגבת. סוחטים חצי לימון על הדג משני צדדיו ומתבלים במלח ופלפל. שמים את הדגים בצד אחד של התבנית. מוסיפים את הבזיליקום לשעועית, זיתים ועגבניות ושמשים בצד השני של התבנית. לפזר מעל השעועית את האנשובים, לצלות 10 דקות בתנור, להוציא ולהגיש.
 
למעלה