מה-עם-סיפורים-על-הבר?!

malka3

New member
../images/Emo6.gifשכחתי מרשומת המיליון... היא פורסמה לראשונה

בבלוג של בצלאל ב- 28 במאי 2007 עברו 51 יום
מרשומת המיליון נוספו עד כה 40813 - ארבעים אלף שמונה מאות ושלוש עשרה רשומות.... מעודכן לשעה 12:49 ...........................

suki da yo

New member
וגם אין יותר על מה כותבים היום

אירועים היסטוריים ביום זה 711 - כוחות מוסלמיים תחת פיקודו של טארִק בִן זיאד מביסים את הויזיגותים בראש מלכם רודריק (עכשיו הנה פיסת מידע שבטח תמיד רצית לדעת..) 1553 - ליידי ג'יין גריי מוחלפת על ידי המלכה מרי בראשות הכתר הבריטי, לאחר רק תשעה ימים שנשאה את התואר 1870 - מלחמת צרפת פרוסיה נפתחת על ידי הכרזת מלחמה מצד צרפת 1900 - חנוכת קו המטרו הראשון בפריז. 1943 - מלחמת העולם השנייה: רומא מופצצת על ידי בעלות הברית בפעם הראשונה 1949 - לאוס זוכה בעצמאות מצרפת 1964 - מלחמת וייטנאם: באספה בסייגון קורא ראש ממשלת דרום וייטנאם נגויין קהן להרחבת המלחמה לתוך צפון וייטנאם 1979 - הסנדיניסטים המרקסיסטים משתלטים על ניקרגואה (המה המה משתלטים על מי?
) 1996 - נפתחת האולימפיאדה ה-26 באטלנטה נולדו 1814 - סמואל קולט, ממציא (נפטר ב-1862) 1834 - אדגר דגה, צייר אימפרסיוניסטי (נפטר ב-1917) 1883 - מקס פליישר, אנימטור ומפיק סרטים (נפטר ב-1992) 1898 - הרברט מרקוזה, סוציולוג ופילוסוף (נפטר ב-1979) 1921 - רוזלין יאלו, ביופיזיקאית, כלת פרס נובל לרפואה 1977 1947 - בריאן מיי, גיטריסט להקת קווין.
נפטרו 1999 - מאיר אריאל, זמר מישראל (נולד ב-1942) מלך! מלך האיש! זמר בחסד עליון! חגים ואירועים החלים ביום זה מיאנמר - יום הקדושים המעונים (חי חי חי) ניקרגואה - יום השחרור הלאומי הכנסייה הקתולית - חגיגת הקדוש וינסנט דה פול

לתפוזונים..

יש לי הרגשה שאתם קצת אובדי עצות, וסבורים שאם תתעלמו מההערות אודות חוסר הנוחות אצל הגולשים על תחושה כללית של היתקעות אצלכם (כמו למשל מה קורה עם הפאקינג תחרות) אז זה יעבור מעליכם. . אולי זה יעבור בסוף מעליכם אבל האמון והריגוש שהיה מהתחרויות שלכם יישחק ופשוט נחלד להאמין או שננדוד לפורטלים אחרים. אז אנא הזיזו את הישבן ותנו תחושה שהענינים מטופלים על ידי מקצוענים או שסתם תגיבו. אל תתעלמו. גולש שקצת חם אש..

suki da yo

New member
../images/Emo45.gif תגובה יכולה להיות נחמדה...

אני באמת לא צריכה שעון! שסופר! קדימה!, וגם בלי התחרות אני אחיה, ואפילו רשומת המיליון לא מדירה שינה מעיני.. אבל זה מעצבן-מעצבן-מעצבן שמתעלמים ככה.... בצלאל! לא ביקשנו שתעברו לדום עם כל בקשה שלנו... אבל להתיחס למה שיש לנו להגיד יכול להיות נחמד, בעיקר כשזה משהו שעולה שוב ושוב כבר כמה שבועות ללא הפסקה .

wranger

New member
../images/Emo45.gif שלחתי מסר לבצלאל עם קישור לשרשור הזה.

Bezalel P

New member
לא איבדתי את העיצות שלי, תודה.

גם ביקורת אפשר להעביר בצורה תרבותית, ואני באמת לא חושב שיש מקום לשפה שהשתמשת בה.

malka3

New member
../images/Emo88.gif לדעתי על הבלוגרים לא לשתף פעולה

במשחקי התחרות בבלוגיה. או לקבל החלטה שלא תתחיל תחרות חדשה מבלי שהקודמת נסגרה.

siv30

New member
אולי די עם ההתלהמות הזו?

מעניין שדווקא אנשים שפירסמו סיפורים, כמוני וכמו עוד רבים וטובים לא באו לכאן למחות את "עלבוננו" אבל יש כאלה שמרגישים שהם צריכים להגן על כבודם האבוד של המפרסמים. ברור שהיו המון רשומות והיה המון מה לקרוא. אם היו מפרסמים תוך יומיים את התוצאות היו נשמעות כאן טענות על רצינות הבחירה, ועכשיו יש טענות על התבוששות. ותמיד יהיו טענות. רק חבל שזה הפך מאוד אופנתי להרגיש נפגע בבלוגיה של תפוז ולא להסתכל על הצד של העבודה הרבה שנעשית כאן.

wranger

New member
אם ככה,

אז יש לי טענות על רצינות הבחירה של כל התחרויות הקודמות: אנשים טובים 2007 - התחרות נסגרה ב-19/6 ב-12:00, רשימת 20 העולים לגמר פורסמה ב-20/6, 17:38. זה יום וחצי לקרוא 70 ומשהו רשומות. ארץ אהבתי - התחרות נסגרה ב-30/4 ב-12:00, רשימת 20 העולים לגמר פורסמה ב-30/4 ב-10:58. שזה מינוס שעה ושתי דקות לקרוא משהו כמו 100 רשומות (?!). סיפורי אימה ומסתורין - התחרות נסגרה ב-19/3 ב-12:00, רשימת 20 העולים לגמר פורסמה ב-19/3 בשעה 14:45, שזה קצת פחות משלוש שעות לקרוא משהו כמו 80 רשומות. לא בדקתי את התחרות הראשונה (סיפורי אהבה, נדמה לי), אבל אם יהיה ביקוש... ולעומת זאת סיפורים על הבר - התחרות נסגרה ב-8/7 ב-12:00, רשימת 20 העולים לגמר פורסמה ב-19/7, ב-14:01, שזה 11 ימים ושעתיים כדי לקרוא משהו כמו 70 רשומות. (כן, העתקתי מהתגובה של עצמי בבלוג הבית. אז מה.)

wranger

New member
ואני דווקא לא תומך בדבריה של malka3 כאן למעלה

אני פשוט חושב שמגיעים לי כמה הסברים.

siv30

New member
תודה../images/Emo23.gif זה מה שרציתי לקרוא

שלא פנינו לדרך הציניות והלוחמנות האבודה. אני מסכימה איתך שמגיעות לך תשובות.

למעלה