מה עניין החופשה הזו?

nuli4

New member
מה עניין החופשה הזו?

תגידו, משהו מבין מה הקטע? מנסים להשהות את ההיסטרית סביב הסדרה? לדעתי זו חוצפה, כמו איזו גחמה קפריזית! יש איזהו מעין חוזה בין הצופים למשדר משהו כמו נאמנות הדדית שלפחות המשדר אמור להיות מחויב לצופיו ברמה הבסיסית ביותר וזה לספק את הסחורה ולא להתל.

salsa17

New member
באמת מעצבן ש...

תוך זמן קצר מתחילת שידור הסידרה,ועד שמרגילים אותנו לסידרה,כבר מפסיקים אותה,אפילו אם זה לחודש.

hilulit1

New member
העיניין הוא כזה-

יש אנשים ששומרים שבת וחגים. אותם האנשים היו אמורים (אם הסדרה לא הייתה יוצאת לחופשה) להפסיד 2 פרקים (יום שני ושלישי). שבוע אח"כ יום כיפור- עוד יום פחות. שבוע אח"כ- ערב סוכות- עוד פרק מופסד. אז תודה להוט 3.

דג שמש

New member
יש הרבה אנשים שבחופשה, שלא בבית

ששומרים על הילדים וכו'. זה לא הגיוני לשדר רק חלק מפרקי השבוע, וזה לא הגיוני לשדר את הסדרה בערב ראש השנה או בערב יום כיפור. בקיצור, קצת מחשבה הגיונית ולא צריך לזעום.

nuli4

New member
חופשה לדתיים?!?!

שיבוש של לוח השידורים מעבר למה שהחגים מעוללים בן כו וכו?!

לכל הזועמים...

צריך להבין שאומנם כל טיפול כביכול עומד בפני עצמו, אך יש קשר בין הפרקים, בייחוד דרך הפרקים של יום ה' עם גילה. אז יש בעייה אם פתאום יהיה חור, לדוג' שבוע הבא בערב החג לא יהיה את הטיפול של ידין וביום כיפור לא יהיה את הטיפול הזוגי וכן הלאה. גם בין הטיפולים הדמות של ראובן מתפתחת, בייחוד בקשר שלו עם אישתו. בסדרה הזאת, לעומת סדרות אחרות, יש חשיבות ממש גדולה לימי השידור ואי אפשר לשנות אותם. חוצמזה, לא יודעת מה איתך, אבל לא בא לי בערב חג לראות עם כל הדודות את הסדרה, אני ממש אוהבת לצפות בה לבד...

hilulit1

New member
זה בדיוק בשביל שלא יהיה את השיבוש

הזה של יום כן- יום לא.

hilulit1

New member
זה בדיוק בשביל שלא יהיה את השיבוש

הזה של יום כן- יום לא.

מה אכפת מהם?

אף אחד לא מצמיד להם לרקה אקדח ומכריחים אותם לשמור.. שיראו שידורים חוזרים ....שיקליטו...שיראו בוי או די זה בחינם או באתר.. לא צריך להשבית א כל שאר האנשים בגללם1!! זה ממש מבאס!!! מה אנחנו אשמים בקפריזות הדתיות שלהם?!?!?למה אנחנו צריכים לשלםע לז ה?! זו ההחלטה הכי גרועה של הוט.... והם בטח מבינים את זה לפי הרייטינג

hilulit1

New member
לי אכפת מהם

וחבל מאוד שלך לא אכפת ורק התחת של עצמך מעניין אותך. ואגב... ענית לעצמך. להוט אכפת גם בגלל הרייטינג. תתפלא, אבל יש גם דתיים ושומרי מסורת שרואים טלויזיה. שנה טובה

וואלה

נכון אכפת לי רק לתחת שלי ושל כל שאר האנשים המסכנים שלוקחים מהם את הסדרה בגלל כמה אנשים מטומטמים ושומרי חרטוטים וממש זה יועיל לרייטיניג של הוט....ב-סדר וואלה?!יש דתיים ושומרי מסורת שרואים טלוזיה?!!?לא נכון!!!~!תישבע!@!!באמת?!?!!? אני בת!

hilulit1

New member
יש לי רק משהו אחד לומר

על השורות הראשונות שכתבת וזה הולך ככה: "אני שומעת את כל מה שאת אומרת וזה נשמע לי כמו.... אויי אויי אוייייייייי כל האנשים המסכנים כל כך שלוקחים מהם את הסדרה". ואם לדעתך אנשים שומרי מסורת ודתיים הם מטומטמים אז את בעצמך מטומטמת בריבוע. על שאר ה'בלה בלה' שכתבת אני מעדיפה לא להגיב. את פשוט לא שווה את התגובה. גם לא את זאת. אבל מילא.

אין קשר

זו דעתי את יכולה לקבל אותה ואת יכולה שלא תעשי מה שאת רוצה... אני מטומטמת בריבוע?!אני לפחות לא מנהלת את החיים שלי לפי איזה ספר עם דפים ישנים שאיזה זקן מטומטם המציא ואני לא לפחות לא מאמינה בכל הדברים שלא קיימים וסתם המציאו אותם...אני חיה בשבילי ועושה מה שטוב לי ולא מה שטוב לאיזה ספר שלא קיים... ואני לא חושבת שכאן זה המקום לויכוח על הדת... ואם אני כ"כ לא שווה תגובה...אאז למה הגבת!?את רק מוכיחה לי את טמטומך כל פעם מחדש.תשקלי מילים בובה.

hilulit1

New member
עזבי

זה באמת לא המקום לתגובות מטומטמות. נחסוך את התגובות שלך מאנשים. "בובה".

hilulit1

New member
גם אני וסליחה

במיוחד לכבוד יום כיפור של "הדתיים המיושנים". ועכשיו ברצינות, סליחה.

למעלה