מה עניין החופשה הזו?

Secret17

New member
חופשה זה בסדר, אבל למה הם מכנים

אותה "חופשה קצרה"? 23 יום שהסדרה לא על המסכים זו לא ממש חופשה קצרה.

סלינוש

New member
אוי נו

זו סדרה, לא יקרה לאף אחד כלום אם תהיה הפסקה בשידור. אני מניחה שהיו להם השיקולים שלהם. תתגברו.

חסות

New member
../images/Emo163.gif

אבל לא היה לי זמן לעלות את השאלה.. היו לי כ"כ הרבה דברים לספר עליהם (וזה ממש נדיבר שאני פותחת את הפה אז החלטתי לנצל את הרגע). מבטיחה שבחמישי הבא אני חוזרת עם תשובה

חסות

New member
תיקון

נדביר = נדיר והתכוונתי שרציתי אבל לא היה לי זמן

god dame with the holidays

לא מספיק אני עובדת כל כך קשה בגלל החגים,גם רעש ובלאגן של כל המשפחה(לא שאני לא אוהבת אותם אבל זה יותר מידי)לא מספיק שהחגים האלה דפקו לי את הטיסה לאמסטרדם גם חופשה לבטיפול......אף פעם לא אהבתי את החגים במיוחד.

יש לזה הסבר פשוט מאד, לדעתי

עוד לפני שידעתי שיש חופשה, אחי, שלא צופה בסדרה אבל יודע מה קורה בה בכללי, אמר שבטח בחגים הם יהיו חייבים לצאת לחופשה, כי זו אחת הסדרות היחידות - אם לא היחידה - שחשוב שהיום שמשדרים את הפרק יהיה אותו היום שבו הפרק מתרחש. אז מה יקרה בחגים? בשבוע של ראש השנה לא יהיו ידין ואילה? שבוע אחרי זה לא יהיו מיכאל, אורנה וגילה? והרי הפרק של גילה חייב לבוא בסוף כל שבוע ולדבר על דברים מסוימים שקרו בטיפולים של אותו שבוע. בקיצור, אי אפשר לסדר סדרה עם המבנה של "בטיפול" בתקופה כזאת לא יציבה מבחינת שידורים. אין מה לעשות. לא נראה לי בכלל שזה קשור לרצון להתל בצופים או למתוח אותם.

הבאסה האמיתי הוא...

שהחופשה הזאת יותר ארוכה מהסדרה, כולה סדרה של איזה שני פרקים, כבר לסרט יש יותר פרקים, חצי מהסדרה כבר שודרה...

איך אני אדע מה עם נעמה??

ואיילה?! וידין?! חחח.. באמתת... לא אבל באמת יש חשיבות לימים של הטיפול... ויום חמישי עם גילה זה מן פרק מסכם כזה של כל השבוע...

למעלה