מה עשה לי תשבוע?

מה עשה לי תשבוע?../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

אחה"צ טובים
אתן מוזמנות לספר לנו מה עשה לכן את השבוע- אירועים, שירים, תמונות וכל מה שבא לכן. אז מבחינתי? אממ.. ת'אמת, שכבר מתחילים להרגיש ת'סוף, הא? אפילו קניתי דברים לבצפר. |משפילה מבט| וחוצמזה, הודיעו לי שיש לי סמינר ב28-29 לחודש. וזה רע מאוד!! אה! אבל קניתי ואנס חדשות
אז אולי זה מה שעשה את השבוע
שירים, שירים, שירים.. Air- Playground Lover Dire Straits - Your Latest Trick The Cranberries - Linger תמונת השבוע
http://img2.tapuz.co.il/forums/59542198.jpg וזו, כי היא מצחיקה אותי כל פעם מחדש
סופ"ש מעולה לכולנו

תגידי את חולה על גיא לואל או שאני-

מדמיינת או כאילו בני קייזרמן לא משנה אחד מהם(למרות שזה אותו אחד..!)

אמ.... מה עשה לי תשבוע..?!../images/Emo135.gif

הייתי אצל בת הדודה הכוסית שלי ורד קהלני! עשיתי על האש.. שמעתי מלא שירים של GREEN DAY שורד השמיעה לי ושיר מה זה יפה שקוראים לו BAD DAY..

אל תתיחסו לתגובה הזאת..!

בת דודה שלי הסטלנית כתבה....!!!!!!!!- לא משנה קיצר אני אמרתי לה לכתוב דברים והיא הוסיפה בדרך.. חיחיחיחי... נבר מיינד

קמימונת

New member
מה עשה לי את השבוע../images/Emo35.gif

הממ.. מאיפה להתחיל? מהקנייה לבי"ס או מהפעולה היום?
גם באו אליי חברים.. בקיצור היה אחלה שבוע!!! ו..ו.. מחר יש לי חג קן ואני יוצאת לטיול! וויפי!
תמונה: "קמי שנאת אותך!!!"
מי שהתחבר למסנג'ר ודיבר איתי היה יכול להבחין בה..

אממ אממ אממ..

וואלה לא יודעת מה עשה לי ת'שבוע..אולי יום שלישי...חפחפח ביום שלישי יאצתי עם כמה חברות..הלכנו לאכול פיצה(יאמי) והיה מזה צחוקים.. ואממ גם ביום שלישי (נראה לי שזה היה ביום שלישי) ראיתי שוב ת'סרט ארבעת המופלאים
!גררר סרט מדהים לדעתי!התאהבתי בו לגמרייייי!!!ובכריס אוונס המהמם(שמחשק את הלפיד האנושי)!
..אמאמ אדם מושלם שכמותו!
חחח אני ידועה בכך שאני אוהבת גיבורי על וקומיקס כמו אקסמן,ספיידרמן וכ' וכו'...מגיל קטן יש לי אהבה לגיבורי על
..ואממ די זה סרט פשוט יפה!
..ארבעת המופלאים רולז! והשיר של הסרט..גררר שיר מהמם!
חח קיצר חפרתי על הסרט..מזמן לא התלהבתי ככה מסרט..
ואממ מה עוד היה לי השבוע?אממ לא 'דעת היה שבוע די כואב..ההתנתקות והכל..ואבא חזר היום וסיפר לנו על כל מה שהיה..הרי הוא היה בגוש קטיף(אמנם לא היה מהמפנים בכוח הוא נכנס לבתים והיה בחוץ שם) והוא סיפר שזה ממש כאב לו והוא בכה שם.. בווו קיצר זה היה שבוע די עצוב גם..
..כאב לי לראותאת כל התמונות האלה... שירי השבוע: anastasua&ben moody-everything burns-זה השיר של ארבעת המופלאים!מהמם!חרשתי על אמאמא שלו ואני עדיין חורשת!
brian mcfadden-hole in the sky..חח כפרות על בריי בריי!
תמונת השבוע
כבר אמרתי שהתלבהתי מהסרט ארבעת המופלאים?
חחח וכריס אוונס..גרר עליווו..*מזילה ריר*

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifאילת../images/Emo99.gif

ושוב פעם אילת!
היה לי כ"כ כייפ:],והמלצה חמה ממני למי שיורד לאילת,לכו לעיר המלכים
. זה כ"כ יפה:]]],וכ"כ כייף שם!..שווה 95 ש"ח בהחלט
. הייתי מפרטת יותר,אבל אני מתה מעייפות
אה וקניתי את החדש של עברי וקולדפליי
נמ שירים Acceptance - Different citizen cope - son's gonna rise [דורררררר] אפרת גוש ויוני בלוך-ילד לפעמים mvp f stagga lee - rock your body - roc ya body mic check 1 Black Eyed Peas-Don't Lie התבלינים-צועקת התבלינים-בא לי התבלינים-נמאס לי Destiny's Child-Cater 2 U Annie Lenox - Why The Rasmus-No Fear Marion Raven - Break You Sarah Bettens - Stay ואין לי ממש תמונה..אני צריכה לפתח אותן מחברות שלי וזה
סופשבוע נעים ורגוע

הילללללל../images/Emo99.gif../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

חזרת
שמחה שנהנית! והתבלינים!
כאילו, שחר והתבלינים

וואי, נחמד!../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

אבל אין לי זמן להתמכר לעוד קומונה/פורום מספיק צמצמתי את המגוון לאיזה 3, לא רוצה להוסיף

מיטל101

New member
הילעעע../images/Emo24.gif

ברוכית... ואני מצפה מחר(היום)לעידכון מלא מלא מלא....

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifעדכון בשבילך../images/Emo9.gif

יום שני-אחרי נסיעה זוועתית של 5 שעות וחצי
. הגענו ל"מלון",יותר אכסניה
.ברחוב לוס אנג'לס[
]. נמ חדר חביב
. נחנו קצת
,ובערב יצאנו לטיילת,ולקניון. וקניתי כובע אדום בטיילת,ושני דיסקים [ועוד שלושה ליובל
]-קולדפליי ועברי לידר החדש
. והתחיל איתי מוכר ערס בטיילת
. קיצר היה משעמם אז ליום הבא
יום שלישי-אז אחרי שינה רבה,הלכנו לים סוף סוף. והמים מגעילים ומלוחים שם|:. ומישהי שם התעלפה מהחום או משהוOo..ונסיתי להשתזף..ולא הלך
. אחרי שעתיים הלכנו ליאכטה
[לא שלנו כע?!
]. היה שם ממש נחמד!:]..קיבלנו קפה ושתייה חינם:],והיה דיסקו חביב עם שירים מזוייפים
.ונכנסנו לג'קוזי,והוא היה קר
וגם די צהוב [בטח בגלל הילדים שהשתינו שם לפנינו
].ואמ הייתה עצירה כדי לצלול או משהו. ואז נכנסנו לבריכה במלון שהייתה די קפואה|:. יום רביעי-נסענו בבוקר למצפה התת ימי,ואמ די משעמם שם
. אבל ניסינו לחפש את נמו
,ומצאנו במקום את דורי!..כפרעליה
. והלכנו לאושנריום שזה די דפוק..אבל שיהיה
. ואז אמ חזרנו למלון.נחנו קצת
.ואז בערב הלכנו לאיימקס,לטירת הרוחות.זה סרט תלת מימדי,אמ..זה היה מגניב..אבל לא מפחיד בכלל:X. יום חמישי-הלכנו לטיילת בפעם האחרונה,וקניתי חישוק לאף
,ואמ...אז סתם העברנו את הזמן עד 5.ואז לקחנו מונית לעיר המלכים..אעאע זה כזה מקום מדהים
.אתם פשוט חייבים ללכת לשם! זה כזה טירה כמו לונה פארק..הכל באווירה של תנ"ך..יש שם סירה ששטה במים בחושך [זה כזה מגניב
] ותוך כדי אנחנו עוברים בין בובות שמספרים סיפורים מהתנ"ך..ובסוף בסוף יש מגלשה ארוכה שכזו ..יו זה כזה יפה!..ובפנים יש כל מיני מערות..יש את מערת האשליות שיש שם חדר מגנטי..שנורא קשה להסתובב בו ..וכל מיני אטרקציות כמו "כמה פרצופים את רואה בתמונה" וכאלה:]..ויש מבוך סורגים..ויש שם בובות מפחידות שקופצות עליך.קיצר- שווה!
יום שישי-לא משהו מיוחד
,חזרתי הביתה
וזהו

אוו נשמע שממש נהנית!../images/Emo8.gif

חחח כיף לך!אני שמחה שנהנית שם בובה! ואממ ברוכה השווה לך!

גמני הייתי בעיר המלכים../images/Emo9.gif

הלכתי 2 צעדים בחדר העקום הזה ויצאתי.. אלוהים איזה סחרחורת חטפתי

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifחחח גם אני..אבל זה מגניב../images/Emo3.gif

וחברה שלי הכריחה אותי לעשות את זה 3 פעמים

למעלה