מה עשה לי תשבוע?

Galadriel 3000

New member
המבחן בפיזיקה.

הוא לא היה עדיין. הוא יהיה רק ביום שני, אבל הוא בהחלט מה שקבע את האווירה של השבוע שלי. שירים: כל הגארד. ולא יסף. רק תבדקו שזה לא באיזה הופעה בלייב או משהו, כי אלה מסריחות.

kittycatbone

New member
אוף זה

רק מזכיר לי את העבודה הענקית במתמטיקה, וזה שיהיה לנו עליה מבחן בשבוע הראשון..
שלא נדבר על מבחן בביולוגיה על המון חומר שאני לא זוכרת גמכן
ואני אפילו לא צריכה לעשות ביולוגיה!!!!! יש לי 20 יחידות במורחב!!! אני יכולה לקבל פטור ולא ביקשתי!!!!!!

kittycatbone

New member
...

הרחבתי 5 מחשבים, 5 אומנות ו10 מוזיקה. למרות שבמוזיקה זה לא בטוח בדיוק כמה יחידות אני אעשה בדיוק. כי למרות שאני מתכוונת לעשות רסיטל מי ידע... ובתאוריה זה מאוד מסובך הקטע של היחידות
ככה ש... נראה

Galadriel 3000

New member
10 יח' מוזיקה???????

ולא פייר שנותנים לכם להרחיב 3 מקצועות. אצלנו אפשר לקחת רק שתי מגמות (או להרחיב 2 מקצועות), של חמש יחידות למגמה ושלוש למוגבר.

אממ.

כמה דברים. יש לי את הספר השישי של ה"פ. אבא חזר מצרפת. יצא קליפ חדש לפרנז פרדיננד
טוני הוק היה בTRL
הממ, ראיתי בערך את סיוט ברחוב אלם. אבל בגלל שאחי היה פשוט חייב להצטרף הספקתי לראות בקושי שתי שניות מג'וני שוכב על המיטה ואז העברתי להארי פוטר. אז כפיצוי ראיתי את השני שהיה משעמם וצפוי. והשירים: CKY- sara's mask CKY- shock and terror gorillaz- clint eastwood gorillaz- 19-2000 travis- writing to reach you
אוי, זה שיר מהמם. וזהו.

kittycatbone

New member
מה עשה לי תשבוע../images/Emo13.gif

הממ... בסה"כ לא עשיתי דברים מיוחדים.. אבל הדברים שעשו לי בהחלט את השבוע היה להפגש עם חברים!^^ ביום רביעי הייתה מסיבת הפתעה לחברה שלי... היה מצחיק וכיף!! וראיתי אנשים לא ראיתי כבר זמן מה
ביום חמישי נפגשתי עם חברה והלכנו שוב לבריכה^^ יום שישי בערב הלכתי לחברה והיו שם כלמיני חברות אחרות^^ וישנו אצלה והיה כיף והזוי..
והממ.. בקיצור כל הדברים האלה עשו לי את השבוע^^ גם בעקרון התקדמתי יחסית בעבודה במתמטיקה שזה דבר מעולה
רק שעדיין יש לי איזה שלושתרבע עבודה לעשות.. << ו..זהו..
שירים
radiohead - sail to the moon coldplay - warning sign portishead - sour times tori amos - i don't like mondays evanescence - i must be dreaming
תמונה
הממ... |חושב| הנה

למעלה