מה עשה לי תשבוע?

מה עשה לי תשבוע?../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

ערב טוב
אתן מוזמנות לספר לנו מה עשה לכן תשבוע-אירועים, שירים, תמונות וכל מה שבא לכן. מבחינתי, ברור שזה היה האירוע סיום של טב"ע!!1
היה כזה כיףףףףף 2 הפרקים על מסך ענק
וכל השחקנים... עפר
טליייי|סגידה| היה מדהים ומי שחשב שאני מושפעת של הסדרה.. הייתן צריכות להיות שם בשביל להבין את כמות ההשפעה שזה גרם לאנשים
שירים
London Suede - The Next Lifeשסימל מבחינתי את השבועיים האחרונים The Johnsons-Mad World Velvet Revolver-Fall To Pieces תמונת השבוע החתונה של כפיר ורני על מסך ענק
נגמר
סופ"ש טוב לכולנו

Galadriel 3000

New member
אוקיי

עשה לי את השבוע: הפרסום של הסיפור שלי בוואלה עם התמונה המזעזעת
וגם זה שלא הגבתן אליו בפורום
שירים: קולדפליי: Yellow don't panic Spies Clocks (חרשתי עליהם. שמעתי עוד אבל האחרים לא משו) Guns n'roses- Don't cry oasis- don't look back in anger (יש הרבה דברים עם דונ'ט) זייהו
ארממ... תמונה אין.

לא יותר מידי..../images/Emo125.gif

מלא הכנות לפולין, קצת עבודה, באסה מזה שנגמר החופש =/ חח... REM - Bad Day (מרוב שחרשתי עליו אני מפחדת לשנוא אותו
) REM - The Great Beyond Sting - I'll be Watching you John Lennon - Jealous Guy
Queen - I Want To Break Free

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifאמ.

השבוע חברה טובה שלי התגייסה,אבל היא יצאה לשישיבת וראיתי אותה עכשיו,אז זה בסדר
[לבינתיים
]. ואמ זהו
שירים:X: הדר עוזרי-מה אומרות עינייך שי 360 והצל וגיא מזיג-קבל [נו מה] ביקיני-חגיגה [לא חשבתי שחידוש לשיר של שרית חדד יכול להישמע כ"כ טוב] Nouvelle Vague-In A Manner Of Speaking! The Click Five-Just The Girl Missy Elliott ft. Ciara & Fatman Scoop - Lose Control(1) The Rasmus-No Fear Backstreet Boys-Just Want You To Know אה ותמונה..אין

קמימונת

New member
מה עשה לי את שבועי../images/Emo35.gif

הא! דפנטלי החג-קן-טיול-חג-קן שהיה פרוס על הסוף שבוע!
היה כל כך כל כך מדהים! אמנם נשרפתי בטיול
אבל הערב.. החג.. |סגידה| וגם הייתי אמרוה לנסוע לכפר סבא אבל..
. אח שלי התחבר המון מתאילנד, החבר'ה באו אליי ואיזה כיף!
אהה כן- גם הספירה לאחור לקראת הלימודים החלה
חיח
שירים אין לי כוח לכתוב אותם אבל כלל השירים בדיסק שבת דודה שלי הביאה לי
(כאילו שזה עוזר לכן..) |סגידה| תמונה: מזל טוב לרייצ'ל!~!!!
(אין קשר ל"תלמד לשרשר" זה סתם כי זה מצחיק
)

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifהסיבה העיקרית שאני גם לא

כותבת שם,למרות שראיתי כבר את כל העונה השנייה באינטרנט
,אבל יש להם ספויילרים כבר לעונה השלישית
!.

shaya23

New member
חדשה+מה עשה לי את השבוע...

קודם כל אני שי.. ואני חדשה כאן.. ומה עשה לי את השבוע?? טוב אז בהחלט היומיים בים.. (אני גרה במושב אז כל השכבה מהמושב נסענו לישון בים) היה לי מזה כיף.. ולא יודעת זה עשה לי טוב.. עוד אירוע זה החזרות במושב שלי ל50.. זה ממש כיף.. שירים: טוב בעיקרון שיר אחד-באה אליכם-מירי מסיקה.. לא יודעת זה הצחיק אותי.. כל פעם ששמעתי את זה עלה לי חיוך לפנים..

ringe lotte

New member
ושוב אני מגיבה אחרי די הרבה זמן...

וזה רק כי אני חייבת לספר את זה לכמה שיותר אנשים... (זה=מה עשה לי את השבוע) אז ככה את השבוע שלי עשו שני אירועים חשובים! הראשון אחי הגדול התחתן ביום שני!!!! אושר!!!!! הייתה חתונה מדהימה!!!! אני כ"כ אוהבת את גיסתי החדשה!!! הדבר השני הוא עומר, מי שהיה עד לפני ארבעה ימים הידיד הכי טוב שלי, נהייה חבר שלי כמו שרציתי כבר המון זמן!!!! אוהבת את עומר!!!! (גם הוא אותי!!!!) איזה כיף לי!!!!
ועכשיו תמונה שלי ושל עומר מהחתונה (למען האמת רק כמה שעות לפני שנהיינו חברים)

למעלה