מה עשה לי תשבוע?

אווו מזל טוב../images/Emo13.gif

גם לאח שלך וגם לך
למרות שלי באופן אישי קשה להבין שהידידים הכי טובים נהפכים לזוג זה נראה לי קצת מוזר אבל מי אני שאשפוט אותך?
מלא מזל טוב

איזה מתוקים!../images/Emo99.gif

מזל טוב,גם לאחיך וגם לך והרבה הצלחה בזוגיות שלך עם עומר!

Galadriel 3000

New member
מזל טוב כפול שתיים!

יאי! אז אחים גדולים כן מתחתנים! יש סיכוי! וידידים הכי טובים כן יכולים להיות ביחד! יש סיכוי! אושר ועושר לכולם

R o n i t k a

New member
../images/Emo33.gif../images/Emo13.gif

מן הסתם מה שעשה לי את השבוע היה חו"ל.. רק בלי הטיסות
כי אני שונאת טיסות
והיה סרט ממש גרוע על איזה זברה שחיה באשליה שהיא סוס מירוץ:|| נמנמ וזהו לא עשיתי עוד כלום חוצמזה
שירים- נראה לי שכל הדיסקים שלקחתי איתי|מגלגלתעניים| שבוע טוב

המממ...

כמה דברים. ראיתי grind
וזה אחלה סרט. באמת. תראו אותו. האריק ריברס הזה ממש חמוד. יש לי אולסטאר. החלטתי לקרוא להן מייקי ופראנקי. כל קשר לMCR מקרי בהחלט. וראיתי את 'שמש נצחית בראש צלול'. סרט מדהים. גם את הסרט הזה תראו. ואחרי שתסיימו תחזירו אחורה. ותראו שוב. מההתחלה. ואז שוב פעם אותו דבר. |רדאנדנט| היעד הבא- דוני דארקו. פתחו סוף סוף פורום לאואזיס. ראיתי את ליאור סוף סוף
רופרט גרינט חגג 17 השבוע, והוא חוקי בעולם הקוסמים! |צהלולים| ומה שלא עשה לי. הממ. נתנאל. המניאקבנזונהשישרףאמן. גרר שונאת אותו. והשירים- HIM - wings of buterfly CKY - sara's mask

שמש נצחית בראש צלול../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

אחד הסרטים שאני הכי אוהבת בעולם. ראיתי אותו אלף פעם בערך... הסרט עצמו מדהים, וגם הפסקול פשוט...

נמנמנמ...

מה שעשה לי ת'שבוע זה שאבא חזר סופסוף מגוש קטיףשראיתי צ'ארלי בממלכת השוקולד(סרט גאוני!) ושביום שישי עשינו לשתי חברות שלי מסיבת הפתעה והיה מש ממש כיף!
שירים: kelly clarckson-behind these hazel eyes joss stone-whatever happened to the heros יאללה,שיהיה לכולנו שבוע טוב ומבורך!

טוב נו../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

אני מרשה לעצמי להתעלם מ.. אה. מה שלא טוב
שלום, ד"א! כן, אני יודעת שחזרתי ביום רביעי. פשוט.. לא יודעת. לא היה לי מצב רוח לכתוב פה וזה.. תסלחו לי, נכון?
בכלמקרה. מה עשה לי את השבוע? ממ. הייתי בכרתים, והיה נחמד. ואני שזופה בטירוף עכשיו
אז זה טוב. ונגמר ניפ/טאק וזה היה יפה
והממ. יוםחמישי לא היה כלום והייתי אצל הרופא ויש לי דלקת באוזן אז נאחס קצת. אבל ביום שישי הייתי עם מעיין ויסמין [והמשפחה של מעיין וחברים של ההורים שלה
] בחוף דור והיה כיףכיף
ואתמול. היה הדרך לאל-דוראדו בטלויזיה וזה סרט כלכך חמודי
ובערב היה פרל הארבור [as in Pearl Harbour
] וזה אחד הסרטים הכי מדהימים שראיתי
בן אפלק [
], ג'וש הרטנט [
].. מי צריך עוד?
סתם נו. אבל אוף זה היה סרט כלכך יפה וכלכך עצוב
[אבל אחריו יש עוד משהו. אז תרדו! גם אם לא ראיתם פרל הארבור!! בבקשה? |פאפיפייס| במיוחד שדני מת בסוף ואוףףףףףףף סעמק!! הייתי מעדיפה שרייף ימות, באמת
וגמכן אוולין השרמוטה הזאת! בהתחלה עם רייף, אח"כ עם דני ואח"כ היא חזרה לרייף
אני הייתי הולכת לדני מההתחלה
סוף ספוילר!!!
ממ. כן. אז פרל הארבור זה סרט מדהים. תראו גם! בכלמקרה. היום סופסוףףףףףף אימון בע"ה אמןאמןאמן [|דוס|] ואהה. אני צריכה לדבר עם אביעד כי הוא מתחיל לעלות לי על העצבים ממש. וזה נמאס כבר מזמן
קצת גלשתי מהנושא [מה עשה לי תשבוע
] אבל חפיף. שירים? לאבאלי. יומטוב!

למעלה