מה עשה לי תשבוע?

מה עשה לי תשבוע?../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

לילה טוב
חזרתי היום מוקדם, כי מחר נוסעים לים בבוקר כל הבנות
אז החלטתי לנצל את זה ולכתוב את ההודעה היום כי מחר לא יהיה לי זמן. [זה לא מענין] אתן מוזמנות לספר לנו מה עשה לכן את השבוע-אירועים, שירים, תמונות וכל מה שבא לכן. מבחינתי... עוד שבוע שיגרתי ומשעמם. שגרה זה רע
אולי מה שעשה לי תשבוע זה שראיתי איזה טריליון פרקים של האו.סי.
וזה פשוט סדרה טובה! וחבל שהוט מנעו אותה ממני כ"כ הרבה זמן... כיף שיש אינטרנט..חעחע לא משנה וגם מחר ים עם כל הבנות, אז זה בטח יעשה לי תשבוע
וואו אני מזיינת תשכל היום. שירים
אפרת גוש- אם תלך מכאן
Faith No More- Easy The Dandy Warhols - Bohemian Like You תמונת השבוע היו מלא יפות של אורל בימים האחרונים אבל לא הייתי מספיק על המחשב כדי לשבת ולשמור אותן... אזז...
סופ"ש מעולה לכולנו

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifשבוע נעים../images/Emo13.gif

כמו שאמרת,שגרה זה רע
. וסתם הרסו לי את המצב רוח לצאת היום,אז נשארתי [שוב] בבית. אבל מה שעשה לי את השבוע היה ללא ספק האלבומים שהזמנתי שהגיעו!
והם גם "שירי" השבוע שלי
: Coldplay-AROBTTH עברי לידר-מלטף ומשקר מירי מסיקה-מירי מסיקה

VIVIAN3

New member
שבוע טוב לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הסוף שבוע שלי היה קודם מבאס אבל אחר כך ממש כיףףף כי הלכתי ליומולדת של חברה שלי וכולנו השתלוללנו עד הלילה והיה כל כך מטורףףףף!!!! חחחחחח חוץ מזה כלום. עכשיו המשפוחה שלי עושה על האש. שירים: אני ממליצה מאד על שירים של Kaiser Chiefs Kaiser chiefs: Every day i love you less and less Kaiser chiefs: I priduct a riot Kaiser chiefs- na na na na na kaiser chiefs- Modern life kaiser chiefs- oh my god Jet- look what youv'e done Radiohead- Creep זהו

shaya23

New member
שיהיה שבוע מ-ע-ו-ל-ה..

מה עשה לי את השבוע?? שני דברים... 1. היומולדת שלי.. כמה זמן שאני מחכה לזה.. 2. אחותי חזרה מתשעה חודשים בדרום אמריקה.. וזהו.. נראה לי..

shaya23

New member
אה וגם...

הפעולה.. החברות שלי שהביאו לי לפעולה בלונים וברכה וזה.. כי זה יצא בדיוק באותו יום..

קמימונת

New member
אההה,

רוב השבוע הייתי חולה אז לא ממש היו לי פעילויות מיוחדת
אבל מה שבאמת עשה לי את השבוע זאת הפעולה הראשונה. אז לא היה משו כיף, אבל זאת עדיין פעולה ראשונה.

Funky Fish1

New member
אני../images/Emo9.gif../images/Emo19.gif

המפ...השבוע לא היה משו, כי הייתי חולה ונשארתי בבית עד יום חמישי.. אבל מה שבאמת עשה לי את השבוע זה שביום חמישי (כשחזרתי לבצפר) היה את משחק פתיחת העונה בכדורסל של הבית-ספר שלנו וניצחנו
היה מטורף במשחק...
שירים (יש הרבה...^^') Anouk-Nobody's Wife The Calling-Wherever you Will Go (נוסטלגיה
) Nickelback-Hero Nickelback-Someday Nickelback-Breath Oasis-Wonder Wall Cownting Crows-Ms. Jones The Killers-Ms. Brightside Red Hot Chili Peppers-By The Way

חחח../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

הנבחרת של הבצפר שלך לא שיחקה במקרה נגד תיכון אחד העם פ"ת, נכון?

מנמ.../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

מה עשה לי את השבוע? מיפ. לאיודעת. באמת שלא O_ם אולי האימון הממש מעולה ביום חמישי. כלכךךך נהניתי וזה
והעובדה שנגמר הבוחן ה!@#$$%#$&!# במתמטיקה [פיכ. בעיות תנועה זה ר-ע!
] ו.. אה. מחר. אימון. אנשים יפים! הוריי!
ועוד משהו!! ב-11.10 יש אימון מיוחד ב.. אה. מקום מסוים. ויהיה כלכךךך טוב!!
שירים? מוניקה סקס - 180 Joana Zimmer - I Believe Nickelback - How you remind me Enya - Angels שבוע מעולה לכולכן!!

הוממממ

היה סתם שבוע רגיל ומעפן..
בלי אירועים מעניינים מסעירים או מיוחדים כלשהם..
שירים: Westlife-you raise me up-אחחחחחחחח שיר מדהיםםםם!
סינרגיה-לחבק אותך סינרגיה-חום יולי אוגוסט אני לא חסידה של מוזיקה ישראלית אבל חברה שלי הורידה לי שירים של סינרגיה כשהייתה אצלי ואממ הוו סינרגיה שולטים!יש להם שירים יפים

A d r i a n n e

New member
../images/Emo60.gif

שבוע רע. רערערערערערערע. מה עשה אותו? אולי הרכיבה... גם זה בקושי. בקיצור, היה אחד מהשבועות הגרועים ולא נראלי ששבוע הבא יהיה הרבה יותר טוב עם הלוויה וזה
שירים- Alains Morissette- Your Huse
, Perfect, Forgivan
Pearl Jam- Can't Keep ועוד מלא. Travis- Bluue Flushing Light, Writing To Reach You, The Humpty Dumpty Love Song ועוד הרבה. The Calling- WYWG
, Could It Be Any Harder
Guns N' Roses- So Fine, Don't Cry ועוד מלא. ולשחר- "The O.C is soooooooooooooo stupid, but u just can't help it from bring addicted to it...!"

RRonitka

New member
../images/Emo110.gif

האמת שלא היה שבוע כ"כ טוב..=/ אני חושבת שהדבר היחיד זה אולי הבלט, שהיה שיעור טוב כזה, ועשינו תרגילים מהריקודים. והשנה יש לנו הצגה כזאת של בלט:p זה נשמע ממש יפה. ועכשיו אני סתם מרגישה חרא, כי נזכרתי בדברים עצובים.=/ שירים- The calling- Could it be any harder Coldplay- X&Y ה לא אותו דבר- עברי לידר זכיתי לאהוב- עברי לידר ניצוצות- ברי סחרוף עבדים- ברי סחרוף המ, אין תמונות.><

מיטל101

New member
היה שבוע גרוע!!

אחד הגרועים בחיים שלי... נקווה שהשבוע יהיה יותר טוב

למעלה