מה עשה לי תשבוע?

אהה נממ לא יודעת../images/Emo4.gif

לא השבוע הכי טוב שהיה לי בחיים אולי מה שעשה לי את השבוע זה בעצם שההורים שלי נסעו לחופש בשישישבת ונשארתי אם אחותי והיה סה"כ ממש כיף היא הזמינה את החברים שלה ממש בלילה והיה מצחיק וזה וגם טעמתי וודקה עם רדבול שזה היה עוד בסדר, אבל מגעיל והלכתי לירוק את זה ואחר כך טעמתי יגר ואז התאפקתי שלא לירוק במקום וראינו קצת מאלאדין ואני ואחותי ראינו הדרך לאל דוראדו נמ זהו בעיקרון, אולי גם היום שקרה משו נחמד מאוד
(אל תשאלו) אממ שירים Without Question- אלטון ג'ון הדרך לאל דוראדו Friends Never Say Goodbye- אלטון ג'ון הדרך לאל דוראדו It's tough to be a God- אלטון ג'ון הדרך לאל דוראדו The trail we Blaze- אלטון ג'ון הדרך לאל דוראדו תמונה
(אל תשאלו... טוב נו זה יזהר
ומפה אל תשאלו
)

אהה כן עוד משהו קטן

על השירדות למי שרואה ועוד לא ראתה את הפרק האחרון טום זכה
כל כך שמחתי
כל כך הגיע לו! אחרי בובי ג'ון הכי רציתי שהוא ייזכה! (ולו יותר הגיע מלבובי ג'ון) ואיאן היה כל כך מתוק כמעט בכיתי! וגם גרג פתאום היה חמוד כזה במועצת שבט האחרונה! וקובי הזה כזה חרא
ובכלל הפרק האחרון היה יפה! טום פשוט שולט

אני כן

למה את לא מבינה אותו? הוא הרגיש חרא ורצה להרגיש יותר טוב אם עצמו במידה מסויימת הוא צודק עדיף לצאת משם בלי הכסף ולהרגיש טוב שכולם סלחו לך שכולם שוב חברים שלך ושכולם שום מכבדים אותך מאשר לצאת משם עם הכסף ולהרגיש פשוט חתיכת חרא

לא היתה לו שום סיבה להרגיש חרא.

כן, הוא צודק במידה מסוימת, אבל לא מספיק צודק כדי להציל את קייט, שלא היתה צריכה להיות בשלישיה הזו מלכתחילה.

קודם כל...

כן הייתה לו סיבה, מה שהוא עשה לטום היה ממש מגעיל במיוחד אחרי שהראו שטום אמר לג'ן שהוא ידיח אותה כי הוא הבטיח לאיאן להילחם ראש בראש בסיבוב האחרון ואם טום לא היה זוכה בחסינות איאן לא היה מקיים את ההסכם (לפי מה שהובן שם לפחות) ועכשיו לדבר הקצת פחות קשור אני מסכימה שקייטי לא הייתה צריכה להגיע לשלישייה האחרונה וגם לא ג'ן וגם לא קארין אם למישהי מהבנות הגיע להגיע לשלב כל כך מתקדם זה לסטף אבל בלי קשר, איאן הפר כל כך הרבה הבטחות שהוא הרגיש שהוא חייב את זה לטום, לקייטי ולעצמו (ככה הבנתי לפחות) אז נכון שמאיזשהו צד אולי הוא לא היה צריך לפעול ככה, אבל מאיזשהו צד הוא גם צודק

קמימונת

New member
אללי!

אני כזה יושבת עם ידיד שלי ביום ראשון ופתאום הוא שואל "ראית את הפרק האחרון של הישרדות" ועניתי לו "לא" ואז הוא אמר, בחוכמה מרובה אני חייבת לציין- "באמת?? טום זכה!!" אני פשוט לא דיברתי איתו אני כל כך כעסתי עליו! אני חייבת כבר לראות את הפרק..

אהה ונכון קייטי אמרה

"שיחקתי בצורה שונה מטום, אבל לא פחות חזקה" אז אבא שלי ואני "נו, באמת..." אבא שלי השווה את זה למקרה של "פיל ועכבר הולכים במדבר פתאום העכבר אומר לפיל יו, פיל, תראה כמה אבק אנחנו מעלים
"
נכון, היא לא שיחקה בצורה פחות חזקה מטום היא שיחקה בצורה הרבה פחות חזקה מטום! היא פשוט הייתה תת רמה לעומת טום! והראו את בובי ג'ון מדבר וקטעים שלו
אה

טעמתי ממש טיפה

לא שתיתי איזה כוס שלמה רק לקחתי איזה שלוק ממש קטן למה מגוחך? אני לא יכולה לטעום?

לא את ספציפית.../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

פשוט, כל פעם אני מגלה שהדברים האלה מתחילים יותר ויותר ויותר מוקדם.. אל תקחי את זה אישית, אני פשוט שונאת את כל הסיפור הזה.

אמממ אוו אוקיי../images/Emo12.gif

אותי יותר מעצבן הקטע של סיגריות, זה עצוב פשוט שילדים בכיתה ח' ואולי אפילו ז' ואפילו ט' זה ממש עצוב בכלל כל הקטע של הסיגריות עצוב אבל במיוחד שמתחילים בגיל צעיר
בחיים שלי לא נגעתי בסיגריה, אין לי עניין, אני לא מהנגררים האלה קצת אלכוהול לדעתי זה בהחלט לא נורא אבל קצת, להתחיל ממש לשתות בגיל הזה זה באמת מגוחך

A d r i a n n e

New member
Join the club...

stupid ppl :/ and i mean, i'm only a 9th grader! god i hate it when ppl are going all like "hey i'm SOOOOOOO cool, i've brought alcohol (sp)to school wooo!!! now i'm gonna be popular and everyone'll love me!" GOD, i hate ppl :/ (ps- sorry for the english again.... my pc tends(sp?) to go nuts from time to time.... guess it'll fix itself in a while though.) (and sorry for my bad sp lol i suck :p)

A d r i a n n e

New member
hunny.

u don't have to deffend (sp) urself, she wasn't talking specificly (sp) about u...) it's our stupid country and stupid ppl in it. not just u, u we like :p (oh, that just sounded like i dunno how to speak, right? :p) aaaaaaaand don't mind ME lol i'm not in the mood for being here right now so... :p

למעלה