מה עשיתי בשיעורי הרכיבה?

GrEeNwOmAn

New member
מה עשיתי בשיעורי הרכיבה?../images/Emo29.gif

אוקיי- השרשור הנודד.

Shai Felton

New member
בדיוק רציתי לפתוח אחד!../images/Emo174.gif

השיעור שלי
טוף, אז היה ממשששששש כיייייף!! הייתי על גיל...... עשינו איזה חצי שעה דראסז', והוא ממש חמוד, חוצמזה שהוא ממש פדלאה, עשינו גם שורה ובמקרה היום לא הייתי המובילה, ופאקינגגגג זה הרבה יותר מעצבן! דיייי...... חחח... קיצר, אחר כך קפצתי איקס איזה 6 פעמים, כי אני ממש לא זכרתי מה זה לקפוץ עם גיל...פפחחח... אז קפצתי איתו והיה לי ממש קשה ללכת איתו בקפיצה כי ממש לא מרגישים שהוא קופץ, אצל רוב הסוסים אני מרגישה בדיוק מתי אני צריכה לקום ואצלו אין לי מושג...... אז אחרי כמה קפיצות זה דיי הסתדר, והתחלתי לקפוץ את הגריד, זה היה ממש נמוך, אבל עדיין כבר איזה חצי שנה לא רכבתי עלי ובקפציות ובלעעעעע זה היה כזה מוזר. אז הגריד היה 3 מכשולים קטנים של אין & אאוט, ואחר כך אפרייט ואז בסוף אוקסר של 80 בערך..... אז היה לי שם פעם אחת סירוב אחד וזהו. נורא נהנתי אבל הוא ממש משוגע! אחרי כל מכשול הוא מתחיל להתלהב כזה ומה זה מהר! למרות שהפעם הצלחתי לעצור אותו. אחר כך עשיתי מסלול עם כל המכשולים המפחידים שנעם הצליח למצוא
ממש תודה! הייתי בטוחה איזה 2000 אחוז שאני לא יוצאת מזה חיה, זה היה כל המכשולים שדווקא לגיל יש ת'בעיות איתם..... אררר תמיד מסרב על זה. קיצר אז התחלתי, והחלטתי שלא אכפת לי כמה מהר הוא ירוץ , זה לא צריך להפריע לי. והוא רץ מהר
עשיתי ת'גריד ואז למן מכשול שהוא חומה (כביכול - מן קלקר כזה...) ומה זה דרבנתי אותו למרות שממש פחדתי, והוא קפץ את כ להמסלול!
דייייי אני לא מאמינה שעשיתי את זה.... תמיד פחדתי ממנו נורא. היה מכשול חומה, ומכשול עם מן מזרון כזה מתחתיו (
) ואחד גם עם מזרון וגם עם חבית...... ררררר...... היה שאווווווה.......

GrEeNwOmAn

New member
אטרף על גיל.../images/Emo29.gif

נשמע שיעור פצצה. מה זה שיוש' את עכשיו כל הזמן על גיל? אטרף! ציור מהמם. מהממת שכמותך. יא כוסייה. אני נפגשת איתך בחופש הגדול. רוצה?

Shai Felton

New member
אופקורסססס../images/Emo174.gif

נקווה שאני לא יהיה עליו כלללללל הזמן הוא קצת פסיכי...

TauraMan

New member
האם לשי יש סוס חדש לתחרויות??../images/Emo20.gif

נראה לי שכן

Shai Felton

New member
NOT../images/Emo174.gif

כמו שאמרתי לגיל יש בעיות קשות עם מכשולים מפחידים. בתחרות כללללללל המכשולים כאלו (חומה,מים,וגם כל השאר....) וגם הוא באטרף פי 5 בערך מבשיעור רגיל וזה כבר יהיה ממש מפחיד

Shai Felton

New member
תחרות?!!?../images/Emo174.gif

חעעעע אין מצב! אני ממש פוחדת ממנו
ובתחרות הוא ממש משתגע......

מה NOT?!?!?!?

ברור ש YES הוא נשמע מתראים לך ומזכיר לי את כפיר..... חח אממ תנסי! מה כבר יש לך להפסיד?? אז רכבתי על בז ואני ממש מתאהבת בו זה משהו מטורף אני כל כך והבת אותו היום טיפלתי בו שעה וחצי הוא מתחיל להראות יותר טוב אחרי ששטפתי אותו סיפםרתי לו את השוונצים ברגליים ואיפה שהראשייה יושת טיפלתי ויישרתי לו את הרעמה והוא היה כזה חתתתתתתתתתתתתתתתייייייייייייייייייייייייייךךךךךךךךךךךךךך חח ובידיוק העבעלים שלו בא והוא אמר "אם הוא ימשיך להיות כזה יפה אני לא בטוח שאני אמכור אותו" חח צחקתי לו בפרצוף! חע! מצחיק מאוד.... NOT אחורי זה רכבתי על מיסי והיא הייתה מעולה שקטה והכול כל השעה עבדתי פשוט מאוד על מעברים כמו שצריך כי היא מעצבנת בקטעים האלה המדשריאכים שלי אמרו שהיא נראית ממש טוב ואני ממש רכבתי עליה בסדר! חח הרגשתי די טוב (וזה הכי חשוב!)......... ואז היה ממש כיף עם לידר ועמית שיר בנתיים רכבה על קיסר ואנחנו התחרפנו ודיברנו היה ממש כיף היום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחח וגם לא הייתי בבית ספר זה בכלל מושלם! חיחיחי

Shai Felton

New member
מזכיר את כפיר?../images/Emo174.gif

כל כך לא!!!! אם הוא היה רגוע בתחרות אולי הייתי שוקלת את זה, אבל הוא פשוט נהפך לסוס אחר לגמרי! מה הסוסים שלכם מתנהגים בדיוק אותו הדבר בבית ובתחרות?

הסוס שלי מתנהג אותו הדבר!! הוא לא..

מתרגש מהמקום החדש והוא גם לא מתרגש מהצבע של המכשולים!! זה ממש טוב כי סוסים שמתרגשים מהצבע של המכשולים ולחוצים כל פעם ממקום חדש זה ממש סיוטטטט!!!!!!!!1

Shai Felton

New member
את מספרת לי...../images/Emo174.gif

כל הסוסים שלנו בחווה מתייחסים לתחרות לא כמו לא שיעור.
יש סוסים שהם לא מכירים
מכשולים אחרים
המון אנשים הם נורא מתרגשים בתחרויות וגם עושים הרבה יותר בעיות....
הולכים הרהב יותר חזק ומהר
עושים שטויות שהם בדר"כ לא עושים בשיעורים. זה ממש אחרת, אם זה לא היה המצב אז הייתי מתחרה על הרבה יותר סוסים.

TauraMan

New member
לא.. ממש לא! טוב אולי כן..../images/Emo20.gif

טאורה עובד הרבה יותר טוב. כאילו הוא מתרגש ורוצה לקפוץ יותר גבוה ולעבוד יותר מהר.. אבל הוא מלך! קאיה גם מתרגשת ורצה אבל קופצת שטוח נפו ואו כמה הוא מתרגש.. אבל לא רכבתי עליו אף פעם בתחרות. זאוס בוק כתמיד...
קליירי מתלהבת ורצה למכשולים ומאוד אוהבת לסרב אלמוגי.. רץץץץץץץץץץץ אלפא מוווותק!
כמעט
דיזל.. הוא עוד לא יצא לתחרויות(אהם.. לא מדברים על הזאת
) אבל נראה לי הוא יהיה לחוץ..

Shai Felton

New member
בתחרות אהממממ הזאת../images/Emo8.gif../images/Emo174.gif

איך דיזל היה? לחוץ מאד?

TauraMan

New member
לא מדברים על זה...../images/Emo20.gif

אבל הוא לא היה לחוץ, הוא סתם לא היה מחובר..

TauraMan

New member
השיעור שלי היום ואתמול../images/Emo20.gif

אתמול- רכבתי על טאורה. שמעון כמו אחרי כל עונה נתן לנו שוב את התאוריה שלו.. אחרי שמגיעים לטופ של היכולת בסוף העונה מתחילים במהלך הקיץ מנקודות אפס שוב ובונים את הקשר בין הרוכב לסוס מחדש, מתחילים ממש כמו ילדים קטנים ובדרך לומדים דברים חדשים. אז אתמול טאורה היה ממש ממש קשה. כנראה בגלל הילדים
קיצור בהתחלה סתם התעצבנתי עליו והוא רק התנגד יותר ואז שמעון עלה ונתן לי קו להתחיל, פשוט עם אפס משקל על המושכות להתחיל לקצר אם הסוס מרים את הראש עשיתי משהו רע ולהתחיל מהתחלה, אחר כך על קשר עדין מאוד מאוד לשחק איתו בצורה אחידה ולא כואב עד שהוא פשוט יתחננן שאני אתן לו לרדת כמו שצריך על המתג, אחרי רבע שעה זה הלך מעולה. עד שם הכל היה רק הליכה. אחר כך המשכנו כולנו בלי ארכובות(כרמל בלי אוכף.. חחח)והתחלנו הליכה אקטיבית סוס על המתג ומעברי עצירה מרובעים שהסוס לא נזרק או נגרר למעבר. היה ממש מעולה, טאורה עצר מרובע כמעט כל הזמן ונשאר על המתג במעבר ובאמת היה מדהים. אחר כך שילבנו גם טרוט ושוב מעברים מסודרים. טאורה היה מוזר כזה, בזמן המעבר הרים את הראש עשה מעבר בסדר ורק אז החזיר את הראש למקום... ובסוף עדיין בלי ארכובות הינו צריכים לעשות קנטר איטי לאיקס קטן.. היום- רכבתי על דיזל, עשיתי חימום ממש טוב, הוא באמת עבד מדהים, עבדתי איזה רבע שעה רק על מעברים עצירה-הליכה-טרוט והוא מדהים בזה! אחר כך עזרתי לילדה חמודה שרכבה פעם ראשונה לבד(ואו כמה קנטרים
) ואז עבדתי עם דיזל קצת על קנטרים, כאילו במעגל שני מעברים עולים ו2 יורדים לקנטר-טרוט והוא היה משמ טוב ואז במקום טרוט עשיתי הליכה ואז עבדתי איתו קצת על קנטר איטי ושמעון ראה וארמ שדווקא הוא משתפר וזה ואז התחלנו לעבוד על להגמיש את הסוסים בקנטר, אני עשיתי מעגל ופעם כיפוף החוצה להחזיר ישר וכיפוף פנימה.. אבל היו כמה פעמים שעיתי קיצוני מדי את הכיפוף החוצה והדפוק החליף רגל.. חחחח אחר כך עשינו הפסקה ושמעון הקפיץ את נפו מהמם בלונג'!!! לא גבוה(120 בערך) אבל נפו קפץ מדהים! הוא אמר ששבוע הבא נעשה את זה לדיזל...
המשכנו בפיתולי נחש בקנטר עם מעבר פשוט(כמה צעדי טרוט במעבר) ודיזל נכנס למין אוטומאט ובלי שאמרתי אותו עבר עשה צעד טרוט וחזר לקנטר על המושכה השניה, זה כמובן רע מאוד.. אז שמעון אמר לי פשוט לשחק איתו במספר צעדי הטרוט, פעם הרבה פעם מעט. ואז נגמר.. חחחח היה שיעור ממש כיף

Shai Felton

New member
וואי דורון זה נשמע מעולה../images/Emo174.gif

גם אתמול וגם היום זה היה שיעור?

למעלה