בדיוק רציתי לפתוח אחד!../images/Emo174.gif
השיעור שלי
טוף, אז היה ממשששששש כיייייף!! הייתי על גיל...... עשינו איזה חצי שעה דראסז', והוא ממש חמוד, חוצמזה שהוא ממש פדלאה, עשינו גם שורה ובמקרה היום לא הייתי המובילה, ופאקינגגגג זה הרבה יותר מעצבן! דיייי...... חחח... קיצר, אחר כך קפצתי איקס איזה 6 פעמים, כי אני ממש לא זכרתי מה זה לקפוץ עם גיל...פפחחח... אז קפצתי איתו והיה לי ממש קשה ללכת איתו בקפיצה כי ממש לא מרגישים שהוא קופץ, אצל רוב הסוסים אני מרגישה בדיוק מתי אני צריכה לקום ואצלו אין לי מושג...... אז אחרי כמה קפיצות זה דיי הסתדר, והתחלתי לקפוץ את הגריד, זה היה ממש נמוך, אבל עדיין כבר איזה חצי שנה לא רכבתי עלי ובקפציות ובלעעעעע זה היה כזה מוזר. אז הגריד היה 3 מכשולים קטנים של אין & אאוט, ואחר כך אפרייט ואז בסוף אוקסר של 80 בערך..... אז היה לי שם פעם אחת סירוב אחד וזהו. נורא נהנתי אבל הוא ממש משוגע! אחרי כל מכשול הוא מתחיל להתלהב כזה ומה זה מהר! למרות שהפעם הצלחתי לעצור אותו. אחר כך עשיתי מסלול עם כל המכשולים המפחידים שנעם הצליח למצוא
ממש תודה! הייתי בטוחה איזה 2000 אחוז שאני לא יוצאת מזה חיה, זה היה כל המכשולים שדווקא לגיל יש ת'בעיות איתם..... אררר תמיד מסרב על זה. קיצר אז התחלתי, והחלטתי שלא אכפת לי כמה מהר הוא ירוץ , זה לא צריך להפריע לי. והוא רץ מהר
עשיתי ת'גריד ואז למן מכשול שהוא חומה (כביכול - מן קלקר כזה...) ומה זה דרבנתי אותו למרות שממש פחדתי, והוא קפץ את כ להמסלול!
דייייי אני לא מאמינה שעשיתי את זה.... תמיד פחדתי ממנו נורא. היה מכשול חומה, ומכשול עם מן מזרון כזה מתחתיו (
) ואחד גם עם מזרון וגם עם חבית...... ררררר...... היה שאווווווה.......