מה עשיתי בשיעורי הרכיבה?

Shai Felton

New member
../images/Emo175.gifהשיעור שלי היום!!../images/Emo175.gif

חם!
רכבתי על גיל, עשינו המון זמן דראסז', והוא מתעגל נורא בקלות, עבדתי הרבה על קאנטר... לגיל יש נטייה למרוח ת'קאנטר ולעשות אותו חפיף כזה.... קיצר אז עבדתי איתו שיילך קדימה ולא ייזדחל לו....
אחר כך אחרי שעשיתי כבר קאנטר ממש טוב נעם אמר לי לקפוץ אפרייט אחד ואחר כך עוד דאבל (זה עם החבית
) - קיצר הראשון בדאבל אז הוא מה זה קשה, הוא סירב לי עליו בהתחלה אבל לא היו הרבה בעיות. אחר כך שוב חזרתי לדראסז' ואז קפצתי קצת יותר, עשיתי קאנטר וקפצתי כל פעם מכשול אחר במגרש. אז הולך ממש טוב חוץ מזה שאחרי המכשול הוא רץ מהרררררר נורא! אני מצליחה להשתלט עליו אבל לוקח לי יותר מידי זמן לאסוף אותו בחזרה, זה הקטע הכי מעצבן.... כי הוא קופץ טוב והכל אבל אחר כך הוא משתגע......

TauraMan

New member
היום שלי באורווה../images/Emo176.gif../images/Emo20.gif

הגעתי בעשרה ל4 ולא היה אףאחד ולא היה לי מפתח אז סתם עליתי על דיזל בלי אוכף בחצר(זה גבוה מאוווד אז מזלי הוא עמד ליד התאים אז טיפסתי עליהם ועליתי עליו.) והמפגר סתם התחיל טרוט, איזה דפוקי
אחר כך הוא עצר וסתם נשכבתי עליו איזה חמש דקות עד שהגיעו הילדות הקטנות ולא הבינו מה קורה..חחח ודיזל התחיל לרדוף אחריהן... חתיך! וחיכינו עד שיפעת תגיע ואז הכנו מהר סוסים ובגלל משהו יפעת התעצבנה ואני הדרכתי את הבנות במקומה. התחלתי איתן בחימום בטרוט ואחר כך שילבנו קורות קרקע לטרוט וזה עלה לאיקס והן רכבו ממש יפה! ואז סיפרתי להן שאנחנו עושים יום סיום חוגים והן מופיעות(כנראה קפיצות קטנות) וסתם דיבתרי איתן והם קצת הלכו על הסוסים וחופית הגיעה ישר מהצבא בדרך הביתה להגיד שלום לדיזל ולתת לי מתנה(מחזיק מתפחות עם תמונה שלי ושל דיזל קופצים, איזו מתוקה!!!
) חזרתי לבנות והגבהנו קצת את את האיקס והן המשיכו מעולה. סיימנו בטוב. אחר כך עליתי על דיזל והוא היה משמ נוראי! ניסיתי לרכב בלי כלום והסוס הזה פשוט דפוק! לא משנה מה אני עושה הוא לא יורד על המתג! ניסיתי לעזוב את המושכות בהליכה טרוט או בכל דבר אחר והוא נשאר עם הראש למעלה... שמעון אמר שאין מה לעשות, שהוטרינר יגיע הוא יבדוק את השיניים שלו..
בינתיים לעבוד איתו דרסז' עם גרמניות ורק קפיצות עם מרטינגל. אחר כך שטפתי אותו כי הוא ממש ממש הזיע, עשיתי 2 תאים ועזרתי לדנה להאכיל. עוד איזה רבע שעה אני נוסעת לירושליים ולא אהיה פה עד שבת בלילה.... פיצי! לקחתי את הטלפון שלך ואני אתקשר! ביי! האאא נזכרתי... אני מצרפת דף וורד של כל הזכיות של הילדים באורווה(אור לא רשומה למשל..) סתם אם בא לכם לראות...

טובב אז אצלי היה ממש חרא כי...

קודם כל זה התחיל מהקטע של ההברשה.. הוא החליט שהוא רוצה לשחק איתי והוא נתן לי חתיכת ביס!!!! זה ממש כאב! אז נתתי לו מכה קטנה על הפה כדי שידע שזה כואב!! ואחר כך שאיכפתי אותו אז הוא התעצבן מהזבובים וכל הזמן בעט עם הרגליים.. אז הוא כזה בעט עם הרגל האחוריות ונתן לי מכה ברגל!!! ארררר
ואחר כך ברכיבה הוא היה ממש ממש מעצבן!!! ממש נלחמתי איתו בשביל שהוא יקבל את המתג ויתעגל!!! ממש!!! הוא כל הזמן ניסה להליחם... ועברתי איתו מעל קורות קרקע והוא ממש עצבן כל פעם אחרי הקורה הוא החליף לאיזה רגל שהוא רצה.. אחר כך עשיתי איתו איזה תרגיל של שילוב עם הקורות כמה פעמים בקאנטר בלי לעצור.. והוא היה יותר טוב... אבל אחר כך הבנתי גם למה הוא היה כזה מגעיל בעבודה!!! אתמול ליאון עשה לאולגה אימון קפיצות עליו.. והוא שם לה אפרייט של 1.40 ומלא אנשים שראו את האימון אמרו לי שהם כל הזמן סירב לה לזה... ושהוא סירב הוא גם הפיל לפעמים את כל המכשול שהוא נתקע בו!! ובסוף היא גם נפלה ממנו.. חחחחחחחחחחההה
.. והיא לא הצליחה לקפוץ איתו אז הוא הוריד לה בחזרה ל-1.10 ככה והיא קפצה את זה... והוא היה פשוט מגעילל! וזה ככה אחרי כל יום שהיא רוכבת.. זה פשווטט מעצבן..

למעלה