מה עשיתי בשיעורי הרכיבה

GrEeNwOmAn

New member
מה עשיתי בשיעורי הרכיבה../images/Emo35.gif../images/Emo175.gif

השרשור הנודד, כי הקודם שפתחתי עבר, דף, והוא היה ישן, ולא הוקפץ כבר!

GrEeNwOmAn

New member
הלו..../images/Emo175.gif

מישו רכב היום? טוב אני אתמול הייתי בחווה, וסתם עזרתי בטיפולית, ויכול להיות שאני ירכב על ג'וני הפוני המפורסם, הפוני האהוב
, שתמונה שצירפתי, הוא פיצי.

GrEeNwOmAn

New member
קבלו איזה מאמי ג'וני../images/Emo175.gif../images/Emo99.gif

הוא פשוט
והוא גם ג'מפר! הוא אצלינו כבר איזה שבוע או שבועיים והוא העיף כמה קורבנות נחוצים, חחח... אפילו דפנה המדריכה עלתה עליו... פפפפפפפפפפפפפחחחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif../images/Emo19.gif לא עשיתי כי לא

הייתי.... ואבישג, די להקפיץ- לא כולם פה ואני בטוחה שהם יראו את זה שהם יבואו....

GrEeNwOmAn

New member
יערה...../images/Emo175.gif

כבר רבת עם חצי פורום, תפסיקי כבר! כי לא הזזת לי אצבע, חוץ מהשלישית! ואל תגיבי, פשוט חווווממממה! (דרורי, ממך) אוי לבנה נפלה (דמייני שהאצבע השלישית נפלה לעברך) אני יקפיץ כמה שבא לי, טוב לך?

../images/Emo11.gifאבישג תרגיעי!

אני לא רוצה לריב איתך! אני רק אמרתי די להקפיץ את כותבת דיון, תני לאנשים לענות! לא כולם פה! זה מעצבן שאת מקפיצה...סבלנות! והנפלה לבנה זה ממני אז ששששששששש....

GrEeNwOmAn

New member
פפפפפפפפפחחחחחחחחח../images/Emo175.gif

את חושבת שאת המצאת את הלבנה נפלה? מה את עד כדי כך ******? תרגיעי, זה מה שיש לך לומר? אש תסתמי, פשוט שבי בשקט, פיפי ולישון! חחחחחחחח.... אגב דרור- בקשר לקטע עם התחרות שהייתה ביורו ספורט, אז... רודריגו פסואה הפיל או עשה נקי? את זוכרת במקרה?

אני אמרתי שאני המצאתי?! תקראי!!!

או שאת רוצה ניקוד? אני יכולה לנקד לך את זה... טחחח....
וכן תרגיעי תצמך!! ועוד פעם נפלה לבנה.....

GrEeNwOmAn

New member
דרור../images/Emo25.gif../images/Emo175.gif

היא שלחה לי מסר מטומטם, שהיא בוכה בו... חחח יערה! לאן ירדת הלו? טוב יאללללה, אל תעני לזה, סטופ! באייסיקיו נמשיך לריב לא בפורום! סתיו או עדי למחוק את ההודעות שלא קשורות...

אני בוכה לך במסרים?! חחחחחחחחחח

עכשיו באמת הצחקת אותי!!!!חחחחחחחחחחחחח
אני לא בוכה לילדות ***** כמוך!!
מה יש לי לבכות?! על ה***** שלך?! על זה אני באמת יבכה.....
רק אמרתי שאם את רוצה לריב תריבי במסרים! וואי את יותר **** משחשבתי!!...

יערה חשבת אולי על להפסיק...

לריב עם כלללללל העולם?! רבת איתי, אבישג, נועם, רעות, יאיר זה לא מספיק לך?! ובטוח יש עוד כי אני לא עוקבת אחרי כל הריבים שלך.. אבל דייי!!! סתמי כבר! ואני בוכה על זה שאת כל כך מעוררת רחמים שאת חייה מלריב כל הזמן!! רדי מהוריד של האנשים ותציקי למישהו אחר שאיכשהו סובל אותך!

איזה שעווווווווררר!! כזה שוווווס!..

טוב אז רכבתי בקבוצה אתמול... והיה לנו תרגיל של לבוא בטרוט ישיבה ואז הייתה קורה על הרצפה ומעליה היו צריכים לעובר בקאנטר ואז הייתה עוד קורה שמעליה עוברים בקאנטר.. ואז אפרייט של 70 נחיתה.. ואז ישר קפיצה לעוד אפרייט של 70 ככה.. צעד קאנטר ואפרייט.. אז אני ליאור ואיתי קפצנו שהאפרייט האחרון היה 90.. ואז ליאון אמר שרק אני ממשיכה.. ובסוף האפרייט הגיע ל-1.30!!!! גאאאאאאאד והוא קפץ מדהייייםםם!!! הוא הפיל פעמיים אבל זה בגלל שליאון אמר לי: יותר יד! והייתי בטוחה שהוא התכוון לתת יותר יד ומושכה במכשולים.. אז זה מה שעשיתי.. ובפעם השנייה שהוא הפיל אז הוא אמר לי: המושכות שלך חצי משוחררות!!!!! ואז הבנתי שהוא התכוון למשהו אחר... ואז נכנסתי והסוס הביא קפיצה של איזה 10-20 ס"מ מעל המכשול!!!! והרגשתי מה זה בעננים!! כי הוא הרביץ חתיכת זינווק!! והוא כל כך השתפר!!!!1 הוא לא נגע ואיייןןן... ובתחילת השעור אז דיברתי עם ליאון עם הקטע של התחרויות שנה הבאה ועם החוק של ההתאחדות שאומר שאסור שיתחרו על סוס אחד יותר מרוכב אחד במקצה מטר ומעלה... אז דיברתי איתו שמה יהייה עם אולגה... והוא גם אמר לי שביום שלישי אולגה קפצה איתו אפרייט של 1.40 בלי שהוא נגע!!.. מושלםםם שלי! והוא אמר לי שהוא צריך להתחיל להרים לי תגובה של המכשולים...

אורלי 7

New member
דרור:

התגובה שלי היא גם לדברים שכתבת כאן למעלה, וגם לשירשור שהיה למטה ובו סיפרת משהו (אני לא זוכרת כרגע מה זה היה), יש לי הרגשה שאתם מקפיצים את אפולו קצת יותר מידי והוא עלול ל"הישרף" לך. עבדתי שנים והדרכתי באחת החוות המובילות בארץ ורק לעיתים רחוקות ביותר ובגלל סיבה חשובה בלבד היינו עושים לסוס יותר מאימון קפיצות אחד בשבוע. תחשבי שבמהלך העונה שהיא מאוד לחוצה וצפופה הסוס קופץ פעם בשבוע בתחרות ופעם נוספת באימון . אם גם את קופצת איתו 1.30 וגם השותפה שלך קופצת 1.40, זה נשמע לי הרבה מידי לסוס אחד במהלך שבוע . "לשרוף" סוס זה לאו דווקא מבחינה בריאותית אלא פשוט להוציא לו את החשק ולעייף אותו דבר שיגרום לו לזלזל, להפיל ולהיות חסר חשק לעבוד. הצעתי לך, לחפש שותפה שלא מתחרה, או שמעדיפה טיולים או דרסאג', או סתם מישהי שמתחרה ב-70 ס"מ. עם הסוס שלי הצלחתי הכי טוב בזמנים שחוץ מאשר בתחרויות לא הייתי קופצת איתו כלל! הוא היה מגיע לתחרות מלא מרץ ונילהב, מרים את עצמו יפה ועם עוצמה. בחווה שאת רוכבת קופצים הרבה ובאמת יש שם כמה מדריכים שלדעתי עובדים קצת בכוח. אני אומרת את מה שאומרת כדי לייעץ לך ולעזור ולא לפגוע!

אממממ את ממש צודקת....

אני לא מאושרת מהעובדה שהשותפה רוכבת על הסוס.. והיא גם לא כל כך ברמה בשביל לקפוץ תגבהים האלו.. זה הכל בגלל שהמאמן שלי מת עליה.. כי זה גם העובדה שהם מדברים ברוסית וגם העובדה שהיא לומדת אצלו מאז שהיא התחילה.. אני מתכננת להוריד אותה ולהביא דרסז'ניקית.. ונכון זה ממש לא טוב לקפוץ עם סוס יותר מפעמיים בשבוע! והסוס המסכן שלי קופץ 4! וקפיצות גבוהות של מ-90 בדר"כ עד 1.20 ולפעמים יותר.. הוא סוס בן 5! ואני ממש לא רוצה לגמור אותו בגיל צעיר כי זה באמת מה שיכול לקרות! אני ממש מודה לך כי אני לפחות יודעת שאני לא היחידה שחושבת ככה.. אני כנראה יביא למישהי שרוכבת דרסז' לקחת תסוס שלי לחצי פנסיון אבל קודם ניתן לה לנסות אותו.. אני ממש אוהבת תסוס.. והמאמן שלי אומר לי שאם אני מורידה את השותפה שלי אני צריכה שירכב מישהו שיותר חזק ממני עליו.. אחרת הוא יתחיל לשחק עם הרוכב וכל שעור אני יפול ממנו או שהוא יעשה שטויות.. יש לי פה דילמה קשה.. כי אני לא יודעת אם עלי להוציא את השותפה שלי מהחצי פנסיון ולשים במקומה את הדרסז'ניקית.. ובואי נגיד שאין לה ישיבה משהו והיא לא ממש יושבת טוב אבל עדיף רוכבת דרסז' מרוכבת קפיצות נכון?! ושהסוס יקפוץ פעמיים בשבוע.. ולא ארבע!!! והוא קפץ ביום שני איתי אפרייט של 1.10 ביום שלישי השותפה רכבה עילו וקפצה אוקסר 1.20 ואפרייט 1.40 ויום רביעי גם אוקסר של 1.20 וביום שישי הוא קפץ איתי אפרייט של 1.30.. שימי לב שהוא קפץ ממש גבוה בשבוע האחרון והמאמן שלי אמר לי ביום שישי שהוא צריך להתחיל להרים לי תגובה.. הדילמה שלי פה זה שהוא אומר שצריכים מישהו חזק על הסוס, והדרסז'ניקית ששמה הדר היא לא חזקה כל כך.. אני יותר חזקה ממנה וגם השותפה שעכשיו על הסוס אני לא חושבת שהיא יותר חזקה ממני אבל אני מפחדת שברגע שהדר תרכב על הסוס הוא באמת יהפוך לבלתי נסבל.. ואני לא יודעת מה לעשות אם באמת לבצע תצעד של להחליף את השותפה.. מה את אומרת?! ומצטערת על המגילה אבל את ממש עוזרת לי.. וכולם אמרו לי ללכת על הדסז'ניקית!.. אני רוצה לקבל גם את חוות הדעה שלך...

פשוט תחפשי רוכב דרסז'

יותר טוב מהדר הזאת... כאילו את בעצמך אמרת שהסוס מוכשר והכל אז אם הוא באמת מוכשר אז יכול להיות שרוכב דרסז' טוב ירצה לעשות עליו חצי אחזקה... תאמיני לי שיש מספיק רוכבים בחוות הפארק שיסכימו לעשות עליו חצי אחזקה...!

אבל אין בחווה רוכבי דרסז' ברמה...

גבוהה.. זו חווה שמתמחה בעיקר בקפיצות!... ויש רוכבים שיעשו עליו קפיצות ואני לא רוצה.. אני רוצה שיעבדו איתו רק דרסז'.. אני לא רוצה שעוד מישהו יקפוץ עם הסוס...

למעלה