מה עשיתי בשיעור רכיבה?

niko girl

New member
לא ממש שיעור אבל מגיעה אלינו

היום סוסה חדשה לאורווה. אני הולכת לראות אותה ב4.

טוי בוי

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifהינו בים עם הסוסים!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אז כך... כולם הגיע בידיוק ב- 7 וצי בבוקר חוץ מפרנקי... אז התחלנו להבריש את הסוסים ואז פרנקי בא והתחלי לאכף איתנו. והעמסנו את הסוסים על הטריליר ואני ומאי ישבנו עם פרנקי מלפנים ובן וגאי היו עם הסוסים בטריליר..חחח אז כך... פרנקי {המנהל של החווה} - רכב על אפולו {הסוס שלו שלזלי לקחה עליו פנסיון} מאי {עובדת} - רכבה על פלג {החצי שלה} בן {עובד} - רכב על מוגלי {בצפר} גאי {עובד} - רכב על סילבר {בצפר} אני {עובדת} - רכבתי על יהודית... ואז הגענו לים והורדנו את הסוסים ועלינו עליהם והתחלנו ללכת בים וסילבר היה ממש ממש חם כבר מהרגע שהורדנו אותו מהטריליר הוא התחממם!! אז התחלנו ללכת על החוף ונכנסו קצת למים עם הסוסים... ואז היתה שם שורה של אבנים שחסמה אונו מלהגיע לחוף אחר אז קפצנו מעליהם...זה היה בסך הכול 50 סמ... והתחלנו טרוט והיה ממש נחמד ונכנסנו עם הסוס למים עד הברך שלהם בערך והיו מלא גלים ויהודית הסטומה ניסתה לשתות מהמים ואז נכנס לה גל לפרצוף שלא נדבר על המים המלוחים..חחחח אז המשכנו והתחלנו קאנטר.. אז מאי -שרכבה על פלג. אני שרכבתי על יהודית ובן שרכב על מוגלי עשינו קאנטר ביחד ואז גאי ופרנקי {המנהל של החווה} התחרו עם הסוסים...היה ממש קטעים! ואז עשינו עוד פעם קאנטר כולם ביחד... פלג ראשון אפולו ופרנקי שניים אני שלישית על יהודית ובן וגאי אחרונים... אז יהודית התחילה לעקוף את פרנקי ואפולו אז פלג ראה אותה והתחיל לרוץ כמו משוגע! וכל הסוסים אחריו בגלופ מטורף..חחח בהתחלה ניסיתי לעצור את יהודית אבל בסוף וויתרתי וזרמתי איתה ואז בסוף... בקיצור שעצרנו אחרי חוף וחצי וכימעט אחרי שדרסנו איזה גייד ופרנקי צוראח לנו כמו משוגע לעצור אז הסתובבנו וחזרנו הביתה... אז שהגענו שטפתי את יהודית והלכתי עם בן וגאי לדבר עם האיש הזה שבודק איזו שהיא חליפה שמתנפחת שנופלים מהסוס ...הוא בדק אותה על גור שלפי מה שהבנתי הטפתר מהפארק בגלל המצב של הסוסים... ואז חזרתי עם מאי הביתה...וזהו....

טוי בוי

New member
טוב זה פלג...למי שלא יודע!

ליאור היה מתחרה איתו עכשיו כבר לא.. אז מאי לקחה עליו חצי פנסיון...~~~~~~~~~~~~~~~~>

טוי בוי

New member
פרנקי סיפר לי שהוא פיטר את עצמו...

הוא כזה אומר לי את יודעת שגור הגיע מהפארק אז אמרתי לו שכן .. אז פרנקי סיפר לי על כל הסוסי בצפר ועל זה שאתם לא יכולים לצאת וכל מיני דברים ובסוף הוא הגיע לזה שגור הטפתר בגלל הסוסים... הוא גם אמר לי כזה שיהוה הזה לא מבין מהחיים שלו... שלו יש 45 סוס שמתוכם 7 צולעים ולו יש 10 סוסים ואף אחד מהם לא צולע...עזבי פרנקי היה ממש עצבני... בקיצור ליאור יתחרה על לאקי {השחור}של אבא שלו... העונה הוא התחרה על שני סוסים עיקריים נכון? על פלג ועל לאקי.. פלג היה החצי שלו שבמקביל הוא היה רוכב על לאקי ששיך לאבא של ליאור אבל לפני שנה לאקי היה חזק מידי לליאור אז הוא התחיל עם פלג את העונה וסייים עם פלג למרות שהוא רוכב על לאקי עכשיו ההוא רוכב רק על לאקי ואת פלג הוא עזב.. וגם הם הולכים לקנו עוד סוס המילינרים...{הילד בכיתה שלי ואני יודעת על מה מדובר..חחח} כאילו עד עכשיו היו לו את... לאקי- שלהם {הם קנו אותו} והיה ללאקי חצי ואת אבא של ליאור וליאור.. פלג- היה החצי של ליאור סוס חדש?- ךפני מה שהבנתי הם קונים עוד סוס חדש... והילד גם עכשיו נסע ל איז 3 מדינות! הוא היתחרה באיטליה והוא נוסע לארצות הבריט אוסטרליב ועוד מקום והוא גם היה בקניה.. מיליונר!

אמממ לא יודעת....

אתמול כולם סיפרו לי שיהודה פיטר את גור כי הוא לא הדריך טוב.. לא יודעת.. זה מה שאמרו לי.. ובאמת יהודה לא מבין מהחיים שלו.. סתם אדיוט!!!.. וההבדל ביננו לבינכם זה שיש אצלנו 600 תלמידים ואצלכם פחות מ-150.. וכןןןן האלבק הזה דחווסס!!.. אבא שלי עו"ד והוא והחברה שלו עזרו לעופר אבא של ליאור לפתח את החברה שלו ואז עופר היה זבל או משהו כזה והוא לא עמד בהסכם או משהו כזה... אז הם הפסיקו לייצג אותו... זבל הם קונים עוד סוס?!!?! אררררר

טוי בוי

New member
חח כן....עוד סוס לחבורה...

שלא נדבר גם על הבית הענק של ליאור ועל המכוניות והגיטרה שלו! הנאדם פשוט...ארררר! בקשר לגור גור מדריך ח-רא-! ורוכב ח-ר-א! אני לא מבינה מה פרנקי מצא בו...אבל יש לי מקורות {חסוי}...

נוו הנה ... אם את בעצמך..

אומרת שהוא רוכב חרא ומדריך חרא אז למה שיהודה יעסיק אותו?! מה יצא לו מזה?! לא בעייה להביא מדריך אחר במקומו.... ו.. לנו יש איזה 650 תלמידים.. ועוד הקייטנות שזה 2 מחזורים שכל מחזור זה איזה 50 ילדים או אפילו יותר... ועוד באים מקייטנות בחוץ אז הסוסים בכלל מסכנים.. אין פלא שהם צולעים.. ויוליה מתה מקוליק!!!!!!!!!!!!!!!!!:&#39

טוי בוי

New member
מתי היא מתה?

לנו יש 4 קיטנות.. 2 מחזורים מבחוץ של 20 תלמידים כל מחזור. ו2 פנימיות של 10-11 ילדים כל מחזור. אבל הסוסים לא עבדים כזה קשה בכלל... 4 מדריכי בצפר. אושרת- כל הימים חוץ מרבעי. גור-שישי ורבעי אביעד-שני רבעי ושישי. שירית- בקרים עכשיו בחופש אז יום שלישי אחר הצהריים מ-4 עד 8. יוצא שהסוסים עובדים קשה ר בימי שישי שניושלישי וגם זה אני לא יודעת כמה שיעורים יש לכל מדיל כי יום שלישי הוא לא ממש יום עסבודה קשה אז בכלל הסוסים לא עובדים נורא ואיום..

היום או אתמול בערב.... אני..

יודעת שהיא חטפה קוליק אתמול ואולגה לא רכבה בגלל זה והיא ישבה לידה כל היום עם האינפוזיה...

טוי בוי

New member
מק../images/Emo78.gif

12345678910.......... . .. ... .... ..... ...... ....... ........ ......... .......... ........... ............ ............. .............. ............... ................ ................. .................. ................... .................... ..................... ...................... ....................... ........................ ......................... .......................... ........................... ............................ ............................. .............................. ............................... ................................ ................................. .................................. ................................... .................................... ..................................... ...................................... ....................................... ........................................ ......................................... .......................................... ........................................... ............................................ ............................................. .............................................. ............................................... ................................................ ................................................. .................................................. ................................................... .................................................... ..................................................... ...................................................... ....................................................... ........................................................ ......................................................... .......................................................... ........................................................... ............................................................ ............................................................. .............................................................. ............................................................... ................................................................ ................................................................. .................................................................. ................................................................... .................................................................... ..................................................................... ......................................................................

נאאמממ

היה לי שיעור מה זה כיף היום!!!!!!!!!!!!!!!! פעם ראשונה שאריה הדריך אותי.. הייתי על קליאו.. נאממ עשיתי בהתחלה חימום.. ואז התחלתי ליקפוץ 50.. אחכ הוא עשה לי מסלול וכל פעם העלה את המכשול והוסיף אחד... היה סהכ הכל ממש כיף והיא סירבה לי פעם אחת..

niko girl

New member
הייתי היום בחווה! ../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif

אחרי כמה זמן? חודש וחצי? הלכתי לראות את הסוסה החדשה! היא המ זה יפה היא חומה, נמוכה, עם גרביים שחורות ויש לה מין כוכב קטן על המצח. אבל הבעיה היחידה איתה זה שיש לה בעיות ברגליים. עליתי קצת על שחר עשינו כמה סיבובי טרוט. וירדתתי ממנו כי הפרעתי לשיעור שהיה הוא היה של מתחילים. הוא היה מה זה מאמי, לא רכבתי עליו איזה כמה שבועות טובות. ולא הייית רגילה אבל בכל זאת הוא היה מה זה חמוד!

GrEeNwOmAn

New member
השיעור שלי../images/Emo99.gif

רכבתי על רוזן המלאך והוא היה פשוט
בהתחלה עשינו חימום, דראסז' קלאסי (הארכות צעד, ירידות על מתג ועוד) ואז התחלנו לקפוץ
היה מכשול באמצע קו אורך ואחד בימין בזווית ואחד בשמאל בזווית! וזה היה במכשולים החדשים
קיצר רוזן היה ממש מושלם! הוא קפץ את זה ממש כמו
והוא גם כל כך נוח! והוא ממש שיפר אותי... הריי אמרתי לכם שהידיים שלי עולות בזמן הקפיצה, ועכשיו ממש לא
גם הישיבה הקלה שלי ממש השתפרה, אני ממש גאה בעצמי! לא יודעת, פשוט יצאתי בהרגשה מצויינת
פליז תגיבו...

טוי בוי

New member
גם אני קפצתי כזה דבר!

עם טוי בוי אבל אצלינו מול המכשול הישר היה עוד מכשול ישר... כאילו צריך לבוא בקאנטר שמאול לנחות על קאנטר ימין ואז יש צעד ומכשול לצד ימין או שמאל ולמי שלא יוצא הסוס מתבלבל או מסרב...

למעלה